Θελω προβολι................

Reaction score
15.543
Απάντηση: Θελω προβολι................

Γι' αυτό το ρώτησα. Επειδή σε είδα πολύ απόλυτο στην τοποθέτησή σου για τα τρίτσιπα. :126:
Δεν ειπα και για τα τριτσιπα dlp(τα καθαροαιμα ομως)

αυτα ανηκουν σε αλλη κατηγορια τιμης και δεν παιζουν εν ελλαδι :116:
οχι το παριζακι :116:

Reaction score
15.543

Λοιπον:

Στα χρηματα που διαθετης εχει τα παντα και ειναι dlp που θελεις.....

Θεωρω οτι θα τον ευχαριστηθεις καργα....:414:
..εχει και 3D για να παιζεις.....:116:

Αυτο που θα σου ελεγα ωστε να κερδισεις εστω και κατι απο το τελικο αποτελεσμα,ειναι να τον βαλεις 50 ποντους ποιο πισω δλδ στα 4.5μ.

Και με μια γκρι οθονη στο μελλον,μιας και οι ιντσες που θες δεν ειναι και πολλες,θα παρεις συν αρκετα στο τελικο αποτελεσμα....δεν ειναι αναγκη να ειναι πανακριβη π.χ. stewart
Θα ειναι μια αναβαθμιση η οποια θα σε συντροφευει πολλα πολλα χρονια οπως το ηχητικο συστημα,μιας και ο χωρος σου το χρειαζεται για να παρεις τα μεγιστα..
Αυτη δεν θα την αλλαξεις.....προβολεα ναι...
Το βλεπεις στο μελλον......απλα στο πεταξα τωρα...:116:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.290

Βλαση, με το χερι στην καρδια.
Εσυ τι θελεις?
Toν optoma HD87 μου έλεγε το μεσημέρι:623:

Αν και υποπτεύομαι ότι γλυκοκοιτάζει και τον 30άρη Σονυ.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Βλαση, με το χερι στην καρδια.
Εσυ τι θελεις?
Θελω Dila αλλα μου πεφτει ακριβος..............

Οι Dlp μου κανουν και δεν με κουρασαν ποτε.....

Θελω να κινηθω μεχρι τα 2000κα......δυσκολα τα πραγματα βλεπεις Αντρικο μου....
Σκεφτομουν τον 87 μεχρι που ο Στριφτουλης μου ειπε για τον 83 στα λεφτα που μπορω και αρχισα τις μελετες για αυτον.....

Το πανι ειναι το Amleto με κερδος νομιζω 1.1...

Δεν μπορω να βαλλω μεγαλυτερο πανι γιατι δεξια αριστερα υπαρχουν ξυλινες σιντιερες οποτε μενω σε αυτες τις διαστασεις.....

Θελω επισης μια ελευθερων ηθων τυπισσα ,μπροστοβαρη,μαυρομαλλα,σεξουαλικα ακορεστη με τρελλα γουστα,1.85 υψος ,με αχλαδατο κωλο,τα μαλλια μακρια και ανεμελλα,αδιαφορω αν εχει μυαλλο και το κυριοτερο να μιλαει αραια και που.........επιμενω ομως στις ακορεστες ορεξεις.........

Για το 3D θα ελεγα χεσμεντεν.....

Η αποσταση που βλεπω ειναι μπαμ .........μετρημενη για τα ματακια μου......

Α....μου αρεσουν και αυτες που εχουν καρρε....παλι ακορεστες εννοειται......

:116::116::116::105:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.037
μιλας με γριφους τωρα γεροντα....

Θελω επισης μια ελευθερων ηθων τυπισσα ,μπροστοβαρη...,σεξουαλικα ακορεστη με τρελλα γουστα,1.85 υψος ,με αχλαδατο κωλο,τα μαλλια μακρια και ανεμελλα......επιμενω ομως στις ακορεστες ορεξεις.........

Για το 3D θα ελεγα χεσμεντεν.....
ΚΑΙ ΟΧΙ 3D μετα απο ολα αυτα????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Τελικια μετα απο διαβασμα θα ελεγα οτι βλεπω τον 83 σαν μια τιμια και σωστη λυση στα χρηματα που μπορω να κινηθω......

Προς κυριον Κοτσιδην---ο 83ας εχει και 3D και με την τυπισσα απκατ θα ειναι μπαμ!!!!!!!!!!!!

:143::143:

Καλημερα σε ολους μας βρε!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

...ακριβώς....βάλε και καμιά φωτό:105:

:116:

...δες Κώστα πόσο ψηλά έχει την οθόνη...σου κάνει καρδιά να του προτείνεις προβολέα:143:
Πασσα μου ....1.20 πανω απο την γης ειναι το πανακιον μου!!!!!ποσο πρεπει να ειναι κυριε Νελσον μας?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.259

Βιάζεσαι τόσο πολύ Βλάση?

Ξέρω, κι εγώ χωρίς προβολέα θα τον ήθελα χθες. Αλλά μέσα στο Νοέμβριο, αναμένονται και άλλοι παίχτες. Να ρωτήσουμε και τον Καστρουνή?

Ανοίγω και θεματάκι με καινούριο προβόλι 2D, για το οποίο ακούγονται πολλά καλά.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.037
παιδια, ναι μεν αλλα...

μια ζωη να περιμενεις, παντα θα βγαινει κατι καλυτερο...

:122:

δε γινεται ομως...

παντα ετσι δε συμβαινει εξαλλου στα κ@λοηλεκτρονικα??

ας περιμενουμε λιγο ακομα λοιπον!!!

:116::116::116::

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.259

Πασσα μου ....1.20 πανω απο την γης ειναι το πανακιον μου!!!!!ποσο πρεπει να ειναι κυριε Νελσον μας?
Το κάτω άκρο της οθόνης πρέπει να είναι στα 85-90 εκ. Βέβαια, όταν είχαμε πάει να δούμε προβολή 4Κ, η οθόνη απείχε γύρω στα 40 εκ. από το πάτωμα, και ήταν εντυπωσιακή!

Όλα αυτά, στη δική σου περίπτωση, τα ξεπερνάς, αφού το στήσιμο δεν επιτρέπει άλλη τοποθέτηση. Πες ότι δεν σε ρώτησε κανείς. :114:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

Βλάσση,είναι πάρα πολύ ψηλά τοποθετημένη η οθόνη σου...και όπως βλέπω τον χώρο σου,με τόσα μηχανήματα τι μπορείς να κάνεις;:422:

...άσε που με τόσα φωτάκια που ανάβουν χάνεις πολύ και από το contrast της εικόνας...

Το κάτω άκρο της οθόνης πρέπει να είναι στα 85-90 εκ. Βέβαια, όταν είχαμε πάει να δούμε προβολή 4Κ, η οθόνη απείχε γύρω στα 40 εκ. από το πάτωμα, και ήταν εντυπωσιακή!
...για μένα και αυτό ψηλά είναι...

προσωπικά προτιμώ το κάτω άκρο της προβαλόμενης εικόνας να είναι από 60 ως 70 εκατοστά το πολύ...(εξαρτώμενο φυσικά και από το ύψος του καναπέ που βλέπει κάποιος)

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Θελω προβολι................

Βλάσση εγώ θα πάντως θα πήγαινα στον 83 εαν φυσικά τον έβρισκες σε καλή τιμή..:126:.Τα έχει όλα,φώς,μαύρα,lens shift,3D.... και για το ψυχολογικό είναι και optoma.
Βέβαια τώρα που ξανακοιτάω τον χώρο σου...κάτι με χαλάει..αυτό εκει δεξιά το μουσικό όργανο που είναι κρεμασμένο στο τοίχο πρέπει να το ξεφορτωθείς άμεσα και φυσικά διατίθεμαι να σε απαλάξω απο τη παρουσία του, χαλάει τα μαύρα λόγω αντανάκλασης!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Re: Απάντηση: Θελω προβολι................

Βλάσση εγώ θα πάντως θα πήγαινα στον 83 εαν φυσικά τον έβρισκες σε καλή τιμή..:126:.Τα έχει όλα,φώς,μαύρα,lens shift,3D.... και για το ψυχολογικό είναι και optoma.
Βέβαια τώρα που ξανακοιτάω τον χώρο σου...κάτι με χαλάει..αυτό εκει δεξιά το μουσικό όργανο που είναι κρεμασμένο στο τοίχο πρέπει να το ξεφορτωθείς άμεσα και φυσικά διατίθεμαι να σε απαλάξω απο τη παρουσία του, χαλάει τα μαύρα λόγω αντανάκλασης!
Δεν το δινω το εργαλειο μου βρε.......το καραμουτζαω στις δυσκολες ωρες και ξεσκαω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:143::143:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Θελω προβολι................

παιδια, ναι μεν αλλα...

μια ζωη να περιμενεις, παντα θα βγαινει κατι καλυτερο...

:122:

δε γινεται ομως...

παντα ετσι δε συμβαινει εξαλλου στα κ@λοηλεκτρονικα??

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ και το λέω εγω που έτρεχα να πάρω HDDVD!

Reaction score
0

προσωπικά προτιμώ το κάτω άκρο της προβαλόμενης εικόνας να είναι από 60 ως 70 εκατοστά το πολύ...(εξαρτώμενο φυσικά και από το ύψος του καναπέ που βλέπει κάποιος)
Μεχρι 70 εκατοστά πιστευω και εγω!Μετά ειναι ψηλά...δεν ειμαστε πλέον 15 χρονών να τρέχουμε να κάτσουμε στην πρώτη σειρά του Ιντεάλ :)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.259
Απάντηση: Re: Θελω προβολι................

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ και το λέω εγω που έτρεχα να πάρω HDDVD!
Έχεις κι εσύ τέτοιο? Toshiba να φανταστώ?

Reaction score
0

Toshiba EP10.Aν και ετρεξα να το πάρω,αν και δεν πήγε καλά το πράγμα...
δεν πειράζει, το αγαπάω :)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.015
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan