ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ

Reaction score
4.785
Re: Απάντηση: ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ

Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά τρέέέέέέέέέχω, σα Βέγγος.wall_1
Πυρηνικά όμως όχι, είναι τελείως ξεπερασμένα :happy_4:
Εντάξει μια πρόταση για συζήτηση κάναμε δεν πιάσαμε το μυστρί :)))

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ

Εντάξει μια πρόταση για συζήτηση κάναμε δεν πιάσαμε το μυστρί :)))
Αυτό το έκαναν κάποιοι άλλοι μεταξύ 1967-1973.
Πολύ "μυστρί" ρε παιδί μου:happy_5:
Κλείνω είστε φοβερές ξελογιάστρες :happy_4:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
τι λες τωρα εδω πηγαν σε ποσα μερη να βαλου αιολικες μηχανες και ηλιακους συλεκτες και πεσαν πανω οι δημαρχοι των εκαστοτε νησιων και δεν μπηκε κοπιλια.
Εχω δουλεψει και ταμειο και ως γνωστο τα ταμεια κλεινουν νωριτερα για να κανουν ισολογισμο.
Τωρα αν μαζι με τα χλωρα καιγονται και τα... βαλτε τον εαυτο σας στην θεση τους , εσεις αν μπορουσατε δεν θα την κανατε,παντου υπαρχουν τεμπεληδες.
Ο μεγαλυτερος τεμπελης ειναι το κακο αφεντικο ειτε ειναι στο δημοσιο ειτε σε ιδιωτη.Και επειδη εχω δει αρκετα ας αναρωτηθητε ποιος ειναι χειροτερος ? ο τεμπελης του δημοσιου που βγαζει 1000 ευρο η αυτος που τροφοδοτει το δημοσιο με σκαρταδουρα και βγαζει μυρια τρελλα .Αν δεν ξερουμε η δεν μπορουμε να σκεφτουμε καλυτερα μην μιλαμε γιατι υπαρχουν πολλα στο σκοταδι και εμεις βλεπουμε μονο οτι ειναι στο φως + δεν βλεπουμε αυτους που δουλευουν στο σκοταδι ενω αυτοι μας βλεπουν:cool_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ

Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά τρέέέέέέέέέχω, σα Βέγγος.wall_1
Πυρηνικά όμως όχι, είναι τελείως ξεπερασμένα :happy_4:
Ξεπερασμένα από τί; Από την αιολική ενέργεια και τα φωτοβολταϊκά σε καμία περίπτωση, αυτά μπορούν να λειτουργήσουν μόνο συμπληρωματικά και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να τροφοδοτήσουν μια πόλη αδιάλειπτα.
Από το λιγνίτη η πυρηνική ενέργεια είναι σίγουρα καθαρότερη, απ' ότι ξέρω και από το φυσικό αέριο (που και αυτό δεν είναι ανεξάντλητο).
Η Γαλλία έχει την καθαρότερη και φθηνότερη ενέργεια στην Ευρώπη (btw η Electricite de France φτιάχνει τρία νέα εργοστάσια αυτή τη στιγμή στη Γαλλία και όχι μόνο καλύπτει το 75% των αναγκών της χώρας με πυρηνική ενέργεια αλλά κάνει και μεγάλες εξαγωγές) ενώ οι ΗΠΑ ετοιμάζουν έξι νέους αντιδραστήρες για λειτουργία ως το 2010. (Μην πω και για το Ιράν :happy_5: )

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ

Η Γαλλία έχει την καθαρότερη και φθηνότερη ενέργεια στην Ευρώπη (btw η Electricite de France φτιάχνει τρία νέα εργοστάσια αυτή τη στιγμή στη Γαλλία και όχι μόνο καλύπτει το 75% των αναγκών της χώρας με πυρηνική ενέργεια αλλά κάνει και μεγάλες εξαγωγές) ενώ οι ΗΠΑ ετοιμάζουν έξι νέους αντιδραστήρες για λειτουργία ως το 2010.
Δες πόσα κλείνουν όμως.:happy_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ

Δες πόσα κλείνουν όμως.:happy_4:
Δεν είναι λογικό να κλείνουν τα παλιότερα και να ανοίγουν νέα, ασφαλέστερα, καθαρότερα, αποδοτικότερα;
Δεν ξέρω πολλά για την τεχνολογία αυτή, όπως και οι περισσότεροι - γι' αυτό νομίζω ότι αξίζει να το συζητήσουμε.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Δεν πανε σπιτι τους στις 12 γιατι ειναι ωραιοι,πανε για μην καταναλωνουν ρευμα.
και στο σπιτι τι κανουν ?πεταλι? η εχουν ανεμομυλο?

Reaction score
4
Ενταξει σου λεει οτι στα γραφεια ειναι αλλο το ρευμα που θα καταναλωσει η κλιματιστικη μοναδα.

Βεβαια ειναι καλυτερο με 100.000 δημοσιους να λειτουργουν 10.000 κλιματιστικα η να πανε σπιτια τους και να λειτουργησουν 100.000 κλιματιστικα.

Και εγω εκει βλεπω καποιο Gap στην ιστορια τους...

Εκτος και αν το εκανε το κρατος για να μην βγει πολυς κοσμος στον δρομο εξω λογο ζεστης.
Για να μην υπαρξουν θανατοι απο θερμοπληξια κτλ...

Αυτο θα το δεχομουν σαν εξηγηση.. Το περι A.C. δεν το δεχομαι και εγω με τιποτα!

GTX

Reaction score
39
Παιδιά σας παρακαλώ είστε offtopic, εδώ το thread είναι για να θάβουμε το Δημόσιο αν θέλετε να μιλήσετε για πηγές ενέργειας ανοίξτε άλλο thread :happy_5::happy_5::happy_5::happy_8::happy_8:

Reaction score
4.785
Άρκετοί πάνε παραλία άλλοι έχουν από πριν αναμένα τα κλιματιστικά επειδή είναι κάποιος ήδη σπίτι και όντως κάποιοι θα πάνε να αράξουν και να ανοίξουν τον κλιματισμό. Πάντως το ΣΚ η κατανάλωση ρεύματος που ήταν κλειστά τα καταστήματα ήταν μικρότερη. Και σίγουρα όποιος είχε μείνει σπίτι άναβε τον κλιματισμό.

Reaction score
5
Joseph, υπάρχει ΕΝΑΣ και μόνο λόγος που ΔΕΝ επενδύει η Δύση στην πυρηνική ενέργεια.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

Οι διάφορες φαιδρές οργανώσεις ψευτοοικολόγων, έχουν πείσει τον κόσμο (δεν είναι δα και δύσκολο), ότι η πυρηνική ενέργεια είναι κακή, βρώμικη κλπ.

Αν τα τελευταία 50 χρόνια, είχαν πέσει τα κεφάλαια που έπρεπε για την αντίστοιχη έρευνα αντιμετώπισης των περισσότερων θεμάτων που αναφέρεις, κι όχι χτίζοντας αγωγούς μεταφοράς πετρελαίου, έρευνας και εξόρυξης πετρελαίου και αερίου και lobbying κυβερνήσεων (τεράστια κεφάλαια), θα είχαμε σίγουρα τώρα σχεδόν ατελείωτη ενέργεια από σχάση ή και σύντηξη, με ελάχιστες επιπτώσεις.

Οι Κινέζοι, λόγω τεράστιων απαιτήσεων σε ενέργεια, πρωτοπορούν ήδη στην δημιουργία νέων καθαρότερων και αποδοτικότερων εργοστασίων με Γαλλική τεχνογνωσία και σύντομα και δικιά τους.

Η μαύρη πλευρά της οικονομίας του πετρελαίου κρατάει την πυρηνική στην αφάνεια. Κανείς άλλος. Τα άλλα είναι τεχνικά προβλήματα που ΛΥΝΟΝΤΑΙ.

Οι ΑΠΕ μπορούν μόνο να επικουρήσουν μια προσπάθεια τέτοια. Είμαι οπαδός, θα βάλω φωτοβολταϊκά στο σπίτι μου σύντομα. Πρέπει να συνεχίζεται η έρευνα για αυτά. Αλλά μέχρι οι αποδόσεις να γίνουν 'διαστημικές', μόνο η πυρηνική είναι λύση σε έναν τέτοιο ενεργοβόρο πλανήτη.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Δεν πανε σπιτι τους στις 12 γιατι ειναι ωραιοι,πανε για μην καταναλωνουν ρευμα.
Μα κάποιος (δεν θυμάμαι ποιος) ανέφερε παραπάνω ότι στις ΔΥ τα κλιματιστικά δεν τα κλείνουν όταν φεύγουν... αν είναι έτσι, δεν τη βλέπω την οικονομία...

Αλλά ακόμη κι αν τα κλείνουν, για να με διαφωτίσετε σε έναν τελείως μπακάλικο υπολογισμό, ρωτάω το εξής: Έστω ένα κτίριο που στεγάζει 100 άτομα-εργαζόμενους και έχει Α ανάγκες σε κλιματισμό. Αν τα 100 αυτά άτομα φύγουν και πάνε σπίτι τους, υποθέτουμε ότι τα 50 από αυτά θα ανοίξουν κατευθείαν το κλιματιστικό (γιατί τα άλλα 50 θα έχουν άτομα στο σπίτι που το έχουν ήδη αναμμένο). Τι είναι λοιπόν πιο ενεργοβόρο, 1 μεγάλο κτίριο ή 50 μεμονωμένες κατοικίες; Μου φαίνεται το δεύτερο, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος...

Reaction score
5
Δεν ξέρεις εσύ. Η Δημόσια Διοίκηση ξέρει καλύτερα. Γιαυτό τα έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους...:lol:

Reaction score
14
παραλία σαγιονάρα πέγκασος και μέχρι τις 21:00 θα είναι όλο το δημόσιο στις ακτές μας... να σαπίζει!!!

Αν θές διεκπεράιωση πάς με τις αιτήσεις στην πλάζζζζζζζ και ρωτάς κανείς απο το ΙΚΑ για το ΦΜΥ??? και τσάκ του το πάς και στο τελειώνει στο πίτς φιτύλι!!!

Reaction score
5
Και φυσικά να του φέρεις την πετσετούλα, τις σαγιονάρες, να του κρατάς και την πετσέτα να αλλάξει βρακί, και ο φραπέ δώρο. Μην σου πω ότι στους δύσκολους πας και παγωτό.
Να γιατί θέλουν όλοι (οι άλλοι) να μπουν στο Δημόσιο. Είναι ΕΞΟΥΣΙΑ!!! :lol: :lol:

Reaction score
4
Οι δημοσιοι υπαλληλοι στις παραλιες.

Φουκαρας.

Ναι, γεια σας ηρθα να παρω το χαρτι του νομου 192/34322 - 3943 / 122343.

Μαλιστα κυριε μου αλλα ηρθατε σε λαθος παραλια. Πρεπει να πατε στον Φλοισβο.

Αχ.. Δεν το ηξερα ευχαριστω πολυ. :sad:

Φλοισβος

Γεια σας ηρθα να παρω το χαρτι του νομου 2192/34322 - 3943 / 122343.

Μαλιστα .. Θα βουτηξετε στην θαλασσα και θα ανεβετε στην πρωτη βαρκα δεξια. Εκει θα βρειτε τον αρμοδιο υπαλληλο που θα σας εξυπηρετησει.

Α μαλιστα ευχαριστω πολυ αλλα ξερετε εγω δεν ξερω μπανιο.. :-?

Και τι να σας κανω εγω κυριε μου? :prof:

Ναι δεν λεω εχετε δικιο αλλα ...
Καλα θα βρω ενα ζευγαρι μπρατσακια και θα παω..
wall_1

Φτανει στην βαρκα...

Γεια σας. Ηρθα για το αντιγραφο του νομου μπλα μπλα μπλου μπλου.

Α μαλιστα.. Φερατε μαζι σας την υπευθηνη δηλωση του νομου 105 οτι μπλα μπλα μπλου μπλου και χαρτοσημα των 35 ευρω?

Οχι δεν τα εφερα δεν με ενημερωσε κανεις. :mad_3:

Να πατε να τα φερετε και οταν ερθετε θα με βρειτε στο ουζερι διπλα.

Καλα. Α! Να ρωτησω που θα βρω τα χαρτοσημα?

Θα τα βρειτε στην παραλια της Χαλκιδικης.

ΠΩΣ ??? :shock:

Ε τι να σας κανω εγω? Για σημερα εκει ειναι το τμημα των χαρτοσημων.

Καλα αφου δεν εχω αλλη επιλογη θα παω. :crazy_1:

Χαλκιδικη.

Γεια σας ηρθα για τα χαρτοσημα που θα χρειαστω για να παρω την δηλωση του νομου 192/34322 - 3943 / 122343.

Μισο λεπτο γιατι επεσε η μπαταρια στο λαπ τοπ κυριε μου και δεν μπορω να δω τι χαρτοσημο πρεπει να σας δωσω..
Μια λυση ειναι να τα παρετε ολα ετσι ωστε να κανετε σιγουρη δουλεια.

Ποσο εχουν ολα?

760 ευρω,

%@$#@%^@#%@^#%@^# :mad_3:
Καλα αντε ας τα παρω ολα..

Πισω στον φλοισβο στο ουζερι αυτη την φορα.

Γεια σας ηρθα με το χαρτοσημο και την δηλωση του νομου 105 που μου ζητησατε.

Σοβαρα? Αργησατε ομως. Μα καλα κυριε μου με το πασο σας κανατε?
Τωρα κανω διαλειμα για φαγητο. Περαστε αυριο καλυτερα. Θα ειμαι στην ιδια βαρκα γιατι απο οτι ακουσα θα εχει παλι καυσωνα και δεν θα μας αφησουν να εργασθουμε στα γραφεια μας...

Ε... Φιλε να σου πω κατι.
Και εγω ιδιωτικος υπαλληλος ειμαι αλλα δουλευω σε γραφειο χωρις A.C. ξερεις..

Ε και τι να μου πει αυτο?
Και εγω αυτη την στιγμη δουλευα χωρις A.C. κατω απο τον ηλιο.. Εχεις ιδεα τι ζεστη ειχε σημερα στην παραλια ρε? Αυθαδιαζεις βλεπω και ζητας και τα ρεστα...

Να σας πω κατι κυριε δημοσιε...

Ναι παρακαλω..
Επ.. τι το θες το μαχαιρι? Δεν σου προσφερα κανα μεζε. Μην αγγιξεις το χταποδακι μου...

Οχι μην φοβασαι. Εσενα θα αγγιξω.

Πως? :shock: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Reaction score
0
Αν δεν είχαν κόψει το Ρετιρε θα είχες λαμπρό μέλλον ως σεναριογράφος. "happy_1"

VG

Reaction score
0
Χμ αν κανουν το λαθος να πανε σε παραλια της Αττικης,παρεα με τα αποβλητα της Ψυτάλλειας και ολη την ποδαρίλα των Βαλκανίων,μετα θα θελουν και επιδομα ανθυγιεινής εργασίας!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.312
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale