- Reaction score
- 93.284
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα
Μη χάσεις εσύ και δεν συγκινηθείς! :136:
Μη χάσεις εσύ και δεν συγκινηθείς! :136:
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ !!
Άσε ρε άσχετε! Πήγαινε να κάνεις ποδηλατάκι. :114:Μη χάσεις εσύ και δεν συγκινηθείς! :136:
Αγκαλίτσα? Της έφερνες νερό, φαγάκι που μαγείρεψες, της έτριψες τα ποδαράκια? :142::142:ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ !!
κι εμεις την ειδαμε χτες βραδυ και οντως ειναι καλη ταινια !
αξιζει να την δειτε σαν εμπειρια !
Στο στομα με ταϊζε κατα την διαρκεια της θεασης !!! ΑΜ ΠΩΣ !!!Αγκαλίτσα? Της έφερνες νερό, φαγάκι που μαγείρεψες, της έτριψες τα ποδαράκια? :142::142:
Άσε κι εσύ! Pussyslave! :116::114:Στο στομα με ταϊζε κατα την διαρκεια της θεασης !!! ΑΜ ΠΩΣ !!!
Πραγματικά η πιο όμορφη ταινία που έχω δει. Ένα οπτικό ποίημα.
the tree of life(2011)
Μια απο τις πιο παραξενες ταινιες που εχω δει.
Τοσο αλληγορικη, με τοση κρυφη θεματολογια που, ειδικα σε καποιο σημειο, νομιζεις πως παρακολουθεις ντοκυμανταιρ
και οχι καποιο φιλμ με υποθεση.
Αρκει μονο να ξεπερασεις αυτο το σημειο της γεννεσεως, που εντονα θυμιζει το "2001 A space odyssey", και να επανελθεις
στην φυσιολογικη ροη.
Μια απο τις ωραιοτερες ταινιες που εχω δει.
Με απιστευτη χρηση της καμερας απο τον σκηνοθετη.
Με φωτογραφια και πλανα που θα σας "τυρρανουν" για αρκετες ημερες μετα.
Με μια ερμηνεια απο τον πολυ κ.Brad Pitt , στον ρολο του δικτατορισκου/οικογνειαρχη που σπαει κοκκαλα.
Με ενα τελος που σε συγκλονιζει.(λαβετε υποψη σας παρακαλω πως εχω δει την ταινια εδω και 3 ημερες και δεν
εγραψα τιποτα ακριβως γιατι ηθελα να "καταπιω" ορισμενα απο τα μηνυματα της)
Τα πραγματα ειναι απλα.
Δεν εχουμε να κανουμε με ενα προιον διασκεδασης αλλα περισσοτερο με ενα αφυπνισης και σκεψης.
Αρα κρινετε και επιλεγετε.
Οπου αφορα εμενα την θεωρω απαραιτητη για καθε σοβαρη ταινιοθηκη.
Η εικονα και η φωτογραφια ανηκουν στην κορυφη της πυραμιδας.
Ο ηχος τυπικος αλλα το soundtrack ονειρεμενο.
Διακρισεις
IMDB βαθμολογια:7,7(μεχρι χθες ηταν 7,8 και για να πουμε και του
"στραβου" το δικαιο απορω πως ειναι τοσο υψηλη καθως θα βρεθουν πολλοι πολεμιοι λογω της αναπτυξης του θεματος
αλλα και του ρυθμου.Ενα τετοιο αριστουργημα θα επρεπε να "τιμηθει" με τουλαχιστον 8,5)
Μια απο τις ωραιοτερες ταινιες που εχω δει.
Εξαιρετικά βαρετό αν και μου αρέσει ο Μάλικ, έβγαλα μούσι μέχρι να τελειώσει και το είδα μόνο και μόνο επειδή το κατέβαζα μια ολόκληρη μέρα...
Θα συμφωνησω σε αυτο,oπως & για την καλη ερμηνεια του Pitt καθως & του μικρού McCracken
the tree of life(2011)
Μια απο τις πιο παραξενες ταινιες που εχω δει.
Θα συμφωνησω σε αυτο,oπως & για την καλη ερμηνεια του Pitt καθως & του μικρού McCracken
οπως επισης & της γλυκιας Jessica Chastain στον ρολο της μανας.
Βρηκα βεβαιως αψογο τον χειρισμο της καμερας καθως & το σαουντρακ του ετσι & αλλιως
μεγαλου Α.Desplat.
Καπου εδω ομως τελειωνουν τα καλα κατα την γνωμη μου.
Εχουμε ενα σεναριο το οποιο θα γινοταν μια καλη ταινια διαρκειας μιαμισης ωρας.
Θελοντας ομως ο Malick να κανει μεγαλυτερη την διαρκεια & να βγαλει τα δικα του εσωψυχα
προσθετει μια συραφη εικονων,παρμενες απο το Home & τo National Geographic, γεμιζει με συμβολισμους
& θρησκευτικες μεταφορες, τρελλενει ομως το μονταζ & εντελλει φτιαχνει μια ποιητικη μεν ταινια αλλα ακαταλαβιστικη & μαλλον κουραστικη για τους περισσοτερους απο την αλλη.
Οπως & να εχει παντως μιλαμε για ενα δυσκολο εργο,αψογο εικαστικα που δικαια
ομως διχαζει & δεν ειναι για ολους..
Άντε να δούμε. Το έχω προγραμματίσει για σήμερα.Οαση στην μιζερια!
Το αποκορυφωμα ηταν τα Στρουμφακια(δεν τα τρωει και αυτος ο Δρακουμελ να ησυχασουμε?):116:Έχω δει κι εγώ τόση σαβούρα τελευταία που ούτε να γράψω δεν άξιζε...:109:
Εσύ έπεσες στα σκληρά! :105:Το αποκορυφωμα ηταν τα Στρουμφακια(δεν τα τρωει και αυτος ο Δρακουμελ να ησυχασουμε?):116: