Καλη ταινια, καλη εικονα

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.284
Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

...όπως το ''Heat'' για παράδειγμα.
Το Heat είναι από τις ελάχιστες "ιδιαίτερες" ταινίες που αρέσουν σχεδόν σε όλους.
Εγώ προτιμώ ακόμα περισσότερο αυτές που δεν αρέσουν στον Ανδρέα. :114:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.788

Μερικές φορές! :107:

Την έβλεπε και ο 11χρονος γιος μου και ξετρελάθηκε! :126:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

Την έβλεπε και ο 11χρονος γιος μου και ξετρελάθηκε! :126:
...τώρα που θα θέλει να τον πας στο Παρίσι,να δώ τι θα κάνεις:116:

Reaction score
172

Παρα πολυ καλος ηχος!!!
Πολυ δραση-εφε και καλη εικονα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Παρα πολυ καλος ηχος!!!
Δεν διαφωνω καπου.
Πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα, παρα την σχετικα υψηλη βαθμολογια(πλεον δεν δινω την παραμικρη σημασια)
Ειμαι ετοιμος να στοιχηματισω ομως πως αυτο που το οφελησε ηταν το vintage στοιχειο του ΒΠΠ και πως η συνεχεια,
στην σημερινη εποχη, δεν θα ειναι αναλογη.
Μην χασετε τα credits τελους!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.614

Παρα πολυ καλος ηχος!!!
Εμένα πάλι ρε παιδιά γιατί δεν με εντυπωσίασε ο ήχος? Φταίει που τον συγκρίνω με τους Transformers 3? Eκτός του ότι ήταν χαμηλός, δεν είχε τον πλούτο της πληροφορίας που θα περίμενα σε μια ταινία με τόσα εφέ από DTS-HD MA 7.1....

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.335
την ειδα χθες κ μ αρεσε πολυ κι εμενα, καλη ιστοριουλα.Πολυ καλη φωτογραφια, ωραια σκηνικα, ο ηχος εντονος σε σημεια με φασαρια αλλα με χαμηλη σταθμη διαλογων.
ενα ευχαριστο (σχεδον) 2ωρο !

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Crazy, Stupid, Love(2011)

Κοιταξτε, δεν γινεται αλλιως.
Βλεπει καθε μερα τοσα Κορεατικα, Βιετναμεζικα, απο το Αφγανισταν, Αργεντινη, νησια Φιτζι κλπ που μια φορα τον μηνα σηκωνει
μπαιρακι.
Και μετα ειναι τα sci fi, Thor, Captain America ωσπου δεν αντεξε αλλο.
Χθες λοιπον ηταν η ημερα της.

Καθησα με κατι μουτρα ως το πατωμα.
"Νυχτα ειναι θα περασει" ειπα μεσα μου με το μυαλο στην "ανοδο στην Β.Ελλαδα":116:
Απο τις πρωτες σκηνες ομως καταλαβαινεις πως δεν εχεις να κανεις με μια απλη, ανοστη , ρομαντικη κομεντι.
Τουτη δω ειναι διαφορετικη.
Διαφορετικη σε επιπεδο σεναριου(ποσες παρομοιες θυμαστε με δυο παραλληλες ιστοριες οι οποιες τεμνονται καποια
στιγμη και οταν τεμνονται γινεται "το ελα να δεις"?)
Διαφορετικη σε ερμηνειες, με αψογες καταθεσεις απο χιουμοριστικης αλλα και δραματικης πλευρας.
Τελος αυτη η γλυκοπικρη αισθηση που σου αφηνει μπορει να ειναι γνωριμη απο αλλες, σοβαροτερες προσπαθειες, αλλα
σιγουρα οχι ρομαντικες κωμωδιες.

Οι διαφορες συνεχιζονται , καθως η εικονα μας ειναι αψογη και ακομα και εαν ειχαμε να κανουμε με κατι που δεν μας προκαλουσε
τοσο μεγαλη αισθηση ισως αφιερωναμε χρονο μονο και μονο για αυτην.
Και εδω ερχεται η μεγαλη εκπληξη καθως η εν λογω ειναι πολυ καλη και στον ηχο.
Οχι σε ηχητικα εφε αλλα στο επιλεγμενο soundtrack οπου τα sub σας φυσιολογικα θα δωσουν "ρεστα".

Πολυ καλη, αξια για ενα ομορφο βραδυ!(και βγαζετε και τις υποχρεωσεις σας για κανενα μηνα)

IMDB βαθμολογια:7,8

Reaction score
1.727
Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Βλεπει καθε μερα τοσα Κορεατικα, Βιετναμεζικα, απο το Αφγανισταν, Αργεντινη, νησια Φιτζι κλπ που μια φορα τον μηνα σηκωνει
μπαιρακι.

"Νυχτα ειναι θα περασει" ειπα μεσα μου με το μυαλο στην "ανοδο στην Β.Ελλαδα":116:
Απο τις πρωτες σκηνες ομως καταλαβαινεις πως δεν εχεις να κανεις με μια απλη, ανοστη , ρομαντικη κομεντι.
Διαφορετικη σε επιπεδο σεναριου(ποσες παρομοιες θυμαστε με δυο παραλληλες ιστοριες οι οποιες τεμνονται καποια
Διαφορετικη σε ερμηνειες, με αψογες καταθεσεις απο χιουμοριστικης αλλα και δραματικης πλευρας.
Τελος αυτη η γλυκοπικρη αισθηση που σου αφηνει μπορει να ειναι γνωριμη απο αλλες, σοβαροτερες προσπαθειες, αλλα

Οι διαφορες συνεχιζονται , καθως η εικονα μας ειναι αψογη και ακομα και εαν ειχαμε να κανουμε με κατι που δεν μας προκαλουσε
Οχι σε ηχητικα εφε αλλα στο επιλεγμενο soundtrack οπου τα sub σας φυσιολογικα θα δωσουν "ρεστα".

Πολυ καλη, αξια για ενα ομορφο βραδυ!(και βγαζετε και τις υποχρεωσεις σας για κανενα μηνα)

+2 από τα πλέον hot ονόματα της αμερικάνικης κωμωδίας: Ο Steve Carell και η θεά Emma Stone :)404:). Μάλλον θα το δω σήμερα!

Reaction score
20
Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

μπαιρακι.

Πολύ καλύτερο και από τα μέτρια Thor και Captain..Από τις πολύ καλές κωμωδίες των τελευταίων χρόνων

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.335
μ αρεσε κι εμενα , απ τις καλυτερες ρομαντικες κομεντι (ετσι θα το λεγα) που ειδα τελευταια.
ΤΗν ειδαμε χθες κ ζοριστηκα να κοιμηθω, μεχρι να τελειωσει.
Κατι λεει κι αυτο...!

:116:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Και εγώ χθες την είδα αλλά δεν τρελάθηκα. Το horrible bosses μου άρεσε περισσότερο σαν κωμωδία.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

super 8(2011)

Εαν καποιος μου επετρεπε, λογοτεχνικη αδεια, να πω τι μου θυμιζει το super 8 θα ελεγα κατι μεταξυ απο "Ε.Τ." και "Στενες
επαφες τριτου τυπου".
Και μαλλον δεν θα επρεπε να χρησιμοποιησω το "μου θυμιζει" αλλα "κοινα συναισθηματα"
Ολα, μα ολα σε αυτη την ταινια σου φωναζουν deja vu.
Και το παραξενο?
Δεν θα σας χαλασει σε τιποτα.
Ισα ισα θα σας αφησει αυτη την γλυκοστιφη γευση των αγουρων αθωων χρονων μιας εποχης που περασε ανεπιστρεπτι.
Και δυστυχως για ακομα μια φορα θριαμβευει ο κανονας πως "ειναι τα καλυτερα που φευγουν"

Θα πρεπει οπωσδηποτε να κανω και μια ειδικη μνεια για την Elle Fanning, μικροτερη αδερφη της Dakota, την οποια θαρρω
πως σε λιγα χρονια δεν θα συκρινουμε απλα με την αδερφη της αλλα με αλλα, ιεροτερα τερατα, της ασημενιας οθονης.
Η σκηνη της προβας πριν απο τον εκτροχιασμο ολα τα λεφτα.

Και μια και μιλησαμε για εκτροχιασμο....wow!
Τι ηταν αυτο?
Παρακαλας να μην σταματησει ποτε.
Τι ηχος , τι εφε!

Οντως, οπως μας ειχε προειδοποιησει ο Vertigo o ηχος ειναι "απαιχτος" σε αυτη την ταινια.
"Απαιχτη" ειναι και η εικονα σε 2.35:1 καδρο καθιστωντας την ως ανω τρανο παραδειγμα "καλης ταινιας, καλης εικονας, καλου ηχου"
Eξαιρετικο και το soundtrack

Για την συμβολη του J.J.Abrams δεν χρειαζεται να πω κατι, τα ξερετε απο πριν.

Διακρισεις

IMDB βαθμολογια:7,4

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.284

Εαν καποιος μου επετρεπε, λογοτεχνικη αδεια, να πω τι μου θυμιζει το super 8 θα ελεγα κατι μεταξυ απο "Ε.Τ." και "Στενες
επαφες τριτου τυπου".
Με σκότωσες... :105:

Reaction score
6

Την συγκεκριμένη ταινία την είχα στα αμφισβητούμενα : Να τη δω?..να μη τη δω...Να τη δω?..να μη τη δω.... Πιο πολύ έγερνα στο να μη τη δω.Τελικά είδα ότι άρεσε στον Ανδρέα ...και επιβεβαιώθηκα!! :103:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.261
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti