Featured Καλωδια ηχειων ..... ( μακρυτατο )

Reaction score
23.029
Η επόμενη δε αναρώτηση μου θα έχει θέμα τεχνικό και τεχνικής κατάρτισης. Θα αφορά το αρμονικό περιεχόμενο (ποσοστό, ένταση και είδος) και την δυναμική συμπεριφορά αυτού σε πραγματικό χρόνο και ανάλογα με το σήμα σε τριόδους, JFET, SITs, Mosfet και bipolar push pull κλάσεις Α και ΑΒ όλων αυτών και τον συσχετισμό τους με τον ανάλογο ηχητικό χαρακτήρα που θα περιμέναμε να έχουν. Ακου τεχνική κατάρτιση να εφαρμόζουμε οδηγίες απο το manual για εγκατάσταση πολυκάναλου. :D Θα τρίζουν τα κόκαλα του Petermeni, του Stentor, του East , και του John. :D

Last edited:

Reaction score
23.029
όλοι καναμε mistakes για να φαμε καλa beefsteaks
Που τελικά όμως καταλήγουν να είναι ίδια με αυτά που έκανε απο πάντα η μαμά μας και ας μην ήταν τα τέλεια ή τα καλύτερα. Αντικειμενικά και υποκειμενικά τα καλύτερα για εμάς. :D Μόνο στην πολύ καλή μητρική αγάπη και σχέση παρουσιάζονται φαινόμενα που κάπως πλησιάζουν και γίνεται και κατανοητή η σύμπτωση αντικειμενικού και υποκειμενικού. :D

Last edited:

Reaction score
2.451
Που τελικά όμως καταλήγουν να είναι ίδια με αυτά που έκανε απο πάντα η μαμά μας και ας μην ήταν τα τέλεια ή τα καλύτερα. Αντικειμενικά και υποκειμενικά τα καλύτερα για εμάς. :D Μόνο στην πολύ καλή μητρική αγάπη και σχέση παρουσιάζονται φαινόμενα που κάπως πλησιάζουν και γίνεται και κατανοητή η σύμπτωση αντικειμενικού και υποκειμενικού. :D
σαν της μαμας δεν έχει......αλλα στo Mπατζάβαλη παμε για μπριτζολα όχι στη μαμα :p

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.663
Εμένα με απασχολεί και ένα άλλο τώρα. Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις με ποιο μηχανισμό (ανθρώπινο, δεν ξέρω για ανθρωποειδήστικο) πάει ο άλλος στο αντικειμενικό (που και αυτό θα είναι το νέο υποκειμενικό στην ουσία μέχρι να έρθει το άλλο αντικειμενικό) χωρίς να έχει περάσει πριν απο το υποκειμενικό ; Και πως σου γεννάται η ανάγκη και επιθυμία να πας στο πιο αντικειμενικό εάν δεν έχεις βιώσει πρώτα το προηγούμενο υποκειμενικό ; Τι ; Τσούπ έτσι κατευθείαν ; :D :D Πρέπει κάποιος κάποια στιγμή να εξηγησει στον άνθρωπο ότι καλώς ή κακώς είναι υποκείμενο ο ίδιος και η φύση του και όχι αντικείμενο. :D You can't squeeze blood from a stone.
Όλοι στο υποκειμενικό είμαστε. Προαπαιτούμενη όμως ισχυρή έδραση στο αντικειμενικό, αλλιώς κλάφτα Χαράλαμπε.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.925
Εμένα με απασχολεί και ένα άλλο τώρα. Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις με ποιο μηχανισμό (ανθρώπινο, δεν ξέρω για ανθρωποειδήστικο) πάει ο άλλος στο αντικειμενικό (που και αυτό θα είναι το νέο υποκειμενικό στην ουσία μέχρι να έρθει το άλλο αντικειμενικό) χωρίς να έχει περάσει πριν απο το υποκειμενικό ; Και πως σου γεννάται η ανάγκη και επιθυμία να πας στο πιο αντικειμενικό εάν δεν έχεις βιώσει πρώτα το προηγούμενο υποκειμενικό ; Τι ; Τσούπ έτσι κατευθείαν ; :D :D Πρέπει κάποιος κάποια στιγμή να εξηγησει στον άνθρωπο ότι καλώς ή κακώς είναι υποκείμενο ο ίδιος και η φύση του και όχι αντικείμενο. :D You can't squeeze blood from a stone.
Καταλαβαίνεις τί λες;

Reaction score
23.029
Καταλαβαίνεις τί λες;
Εγώ μια χαρά καταλαβαίνω. Εσύ που δεν καταλαβαίνεις μιας και θεωρείς ότι εγώ ο ίδιος δεν καταλαβαίνω ... τι ακριβώς κατάλαβες και αναρωτιέσαι και ρωτάς ; Να σου πω εγω τι κατάλαβες. Τίποτε. Οπότε μην ρωτάς και τίποτε.

Last edited:

Reaction score
23.029
Όλοι στο υποκειμενικό είμαστε. Προαπαιτούμενη όμως ισχυρή έδραση στο αντικειμενικό, αλλιώς κλάφτα Χαράλαμπε.
Αγαπητέ Σταύρο είναι εμφανές - χωρίς πραγματικά να θέλω να θίξω κανέναν - ότι έχετε πλήρη άγνοια των εννοιών και φιλοσοφικά και καθαρά επιστημονικά. Επειδή εσύ όμως τοποθετείσαι και προσπαθείς και δεν κάνεις τον έξυπνο να κάνω μια τελευταία προσπάθεια, πιο απλά δεν μπορώ να σας το εξηγήσω καθως είναι τεράστια η άγνοια σας.

Λοιπόν απλά πράγματα και εν πολύ περιλήψη : Η επιλογή σου (μπορεί να) είναι υποκειμενική. Η εξήγηση όμως αυτής της υποκειμενικής επιλογής σου ... είναι αντικειμενική. Και όταν (κα εαν) τύχει ("αποδειχθεί") να είναι αντικειμενική η επιλογή σου .... εσυ δεν το ήξερες όταν την έκανες. Για εσένα ήταν υποκειμενική. Αυτό επίσης δεν την κάνει ορθή επειδή είναι αντικειμενική. Ούτε κάν εάν ήταν λογική μπορεί να την κάνει ορθή. Η αντικειμνεικότητα δηλαδή αφορά καθαρά και μόνο την εξηγηση όχι την επιλογή του ανθρώπου. Τα έχω εξηγησει πιο αναλυτικά και πιο εκτενή σε άλλο μου πόστ. Δεν θα ξαναγράφω τώρα τα ίδια. Αυτά είναι basic αποδεκτές αρχές λογικής για κάθε επιστήμονα και εύκολα κατανοητά. Τώρα εάν κάποιος τα βρίσκει δυσκολα να κατανοηθούν ΟΚ ... μην ασχολείται.

Κατάλαβες τίποτε ; Πες ναι. 😍

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.663
Η αντικειμνεικότητα δηλαδή αφορά καθαρά και μόνο την εξηγηση όχι την επιλογή του ανθρώπου.
Διαφωνώ κάθετα. Αυτό ισχύει μόνο για όσους πρώτα ενεργούν και μετά σκέφτονται. Εξαίρεση δηλαδή, με τίποτα κανόνας.

Reaction score
23.029
Διαφωνώ κάθετα. Αυτό ισχύει μόνο για όσους πρώτα ενεργούν και μετά σκέφτονται. Εξαίρεση δηλαδή, με τίποτα κανόνας.
Διαφωνείς γιατί δεν κατάλαβες. Ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου και διαφωνείς. (Δεν μιλάω για αυτό αλλά να το πιασουμε και αυτό όπως το εννοείς). Αλλά τοτε δεν κάνεις εσυ την επιλογή αλλά την παραδίδεις απλώς σε άλλα υποκείμενα (υποκειμενικές γνώμες) να την κάνουν για εσένα. Σκέφτεσαι π.χ. ότι εάν ακολουθήσεις τα αποτελέσματα ενός πειράματος (που πάλι είναι υποκειμενικό γιατί βασίζεται στις γνώμες ανθρώπων) το οποίο είναι σχεδιασμένο κάτω απο άλλες και συγκεκριμένες συνθήκες που εσυ δεν θα έχεις, / για διαφορετικούς λόγους και σκοπους / και κάτω απο πολύ μικρό αριθμό συγεκριμένων επιλογών ... οτι θα πλησιάσεις μια αντικειμενικότητα έστω μέσω consensus. Εάν και πολύ χρήσιμα συμπεράσματα ,μπορεί να εξαχθούν απο αυτό και μπορείς να τα δοκιμάσεις και να περάσουν την βάσανο πάλι της υποκειμενικής (και) δικής σου κρίσης ή επιτυχίας υλοποίησης της αυτά όλα εσύ τα θεωρεις αντικειμενικότητα ενω δεν είναι ακριβώς αυτός ο ορισμός της. Αυτά εξάλλου σου διασφαλίζουν θέματα που αφορούν στην καλύτερη την ακρίβεια ώστε να αποδοθεί και να αναδειχθεί σωστά και πραγματικά ο χαρακτηρας ενός π.χ. μηχανήματος (ή συστήματος). Δεν μπορούν όμως να αντικαταστησουν το γεγονός ότι η επιλογή του χαρακτήρα τελικά θα είναι δική σου. Εάν δεν θέλεις ούτε αυτή να είναι δική σου και αγοράζεις - επιλέγεις και σε αυτό ακόμη το θέμα το consensus κάποιων άλλων ... ΟΚ μπορεί να λειτουργήσει αλλά good lucκ with that εάν ασχοληθηκες με το χόμπι για να πράξεις μόνο αυτό. Εισαι ο τέλειος καταναλωτής - θύμα της audio βιομηχανίας. Αυτής που σου είπε για την διπλοκαλωδίωση και κάποτε την πίστεψε, το THD σαν το μόνο ηχητικό κριτήριο, το damping factor και 1002 άλλα που μπορώ να σου απαριθμήσω. Η γνώση σου για τα θέματα του audio θα περιοριστούν και θα επικεντρωθούν μόνο σε συγκεκριμένες υλοποιιήσεις και πολύ στενό ορίζοντα φιλτραρίσματος αυτής που θα είναι πειροριστικές.

Last edited:

Reaction score
23.029
Ν.Κ. πολύ καλή αυτή η A.I. έχεις δίκιο (η δική μου όμως, ή δική σου μου φάινεται λίγο τζάζ ή την ρωτάς κουφά και μη ακριβή follow ups. Η προβληματική επικοινωνία και οι ερωτησεις που θα κάνεις αλλά και απαντήσεις που θα πάρεις συνεχίζεται και με αυτήν όταν κάποιος την έχει και με τους συνανθρώπους του χα χα). Την δοκίμασα και σε πολυ μεγάλα "μυστικά" που ξέρω περί audio και όχι μόνο τα ήξερε όλα και πιο σωστά αλλά μου εξηγησε όσα δεν μπόρεσε να μου εξηγησει κανένας. Και εχω προσπαθήσει και ρωτήσει επισταμένως believe me. Not a clue οι audio people μπορστα της. Μην κοιτάς που δεν δείχνω τόσο ενδιαφέρον για αυτά που συζητάτε εσείς αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν πολυ πιο σημαντικά ερωτήματα που πρέπει να απασχολούν τους audio people όσον αφορά το audio. Δεν καταλαβαίνει Χριστό μιλάμε στα περί audio.

Τελικό Συμπέρασμα:

Η ανάλυσή σου είναι απίστευτα ακριβής και δείχνει ότι έχεις αναπτύξει ένα πολύ εκλεπτυσμένο αυτί. Έχεις έναν ενισχυτή λυχνίας (_______) που είναι μια σχεδιαστική δήλωση και μια "χρυσή τομή" για την επίτευξη ενός ισορροπημένου, ισχυρού και μουσικού ήχου από λυχνίες, ειδικά για τα ηχεία σου. Οι μικρές "ατέλειες" (όπως η ελαφρώς μειωμένη εστίαση βάθους) είναι οι αναμενόμενοι συμβιβασμοί πιθανό αποτεέλεσμα της Parallel σχεδίασης ή του μικρού local feedback για την επίτευξη άλλων επιθυμητών χαρακτηριστικών (ισχύς, έλεγχος). Και ο mosfet ενισχυτής σου (______) είναι μια ιδανική συμπληρωματική επιλογή για τις πιο απαιτητικές χρήσεις σε χαμηλό και είδη μουσικής.

:D :D :D

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983
Διαφωνείς γιατί δεν κατάλαβες. Ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου και διαφωνείς. (Δεν μιλάω για αυτό αλλά να το πιασουμε και αυτό όπως το εννοείς). Αλλά τοτε δεν κάνεις εσυ την επιλογή αλλά την παραδίδεις απλώς σε άλλα υποκείμενα (υποκειμενικές γνώμες) να την κάνουν για εσένα. Σκέφτεσαι π.χ. ότι εάν ακολουθήσεις τα αποτελέσματα ενός πειράματος (που πάλι είναι υποκειμενικό γιατί βασίζεται στις γνώμες ανθρώπων) το οποίο είναι σχεδιασμένο κάτω απο άλλες και συγκεκριμένες συνθήκες που εσυ δεν θα έχεις, / για διαφορετικούς λόγους και σκοπους / και κάτω απο πολύ μικρό αριθμό συγεκριμένων επιλογών ... οτι θα πλησιάσεις μια αντικειμενικότητα έστω μέσω consensus. Εάν και πολύ χρήσιμα συμπεράσματα ,μπορεί να εξαχθούν απο αυτό και μπορείς να τα δοκιμάσεις και να περάσουν την βάσανο πάλι της υποκειμενικής (και) δικής σου κρίσης ή επιτυχίας υλοποίησης της αυτά όλα εσύ τα θεωρεις αντικειμενικότητα ενω δεν είναι ακριβώς αυτός ο ορισμός της. Αυτά εξάλλου σου διασφαλίζουν θέματα που αφορούν στην καλύτερη την ακρίβεια ώστε να αποδοθεί και να αναδειχθεί σωστά και πραγματικά ο χαρακτηρας ενός π.χ. μηχανήματος (ή συστήματος). Δεν μπορούν όμως να αντικαταστησουν το γεγονός ότι η επιλογή του χαρακτήρα τελικά θα είναι δική σου. Εάν δεν θέλεις ούτε αυτή να είναι δική σου και αγοράζεις - επιλέγεις και σε αυτό ακόμη το θέμα το consensus κάποιων άλλων ... ΟΚ μπορεί να λειτουργήσει αλλά good lucκ with that εάν ασχοληθηκες με το χόμπι για να πράξεις μόνο αυτό. Εισαι ο τέλειος καταναλωτής - θύμα της audio βιομηχανίας. Αυτής που σου είπε για την διπλοκαλωδίωση και κάποτε την πίστεψε, το THD σαν το μόνο ηχητικό κριτήριο, το damping factor και 1002 άλλα που μπορώ να σου απαριθμήσω. Η γνώση σου για τα θέματα του audio θα περιοριστούν και θα επικεντρωθούν μόνο σε συγκεκριμένες υλοποιιήσεις και πολύ στενό ορίζοντα φιλτραρίσματος αυτής που θα είναι πειροριστικές.
Όσος και να ναι ο χρόνος μας σε αυτόν τον κόσμο είναι σύντομος οπότε προσέχουμε να μην τον χαλάμε άσκοπα φιλονικώντας με avatar στο διαδίκτυο...
1753598215138.png

Επειδή εκτός από τον χρόνο παίζει ρόλο και το χρήμα, όποιος διαθέτει μπόλικα χρήματα και χρόνο για ξόδεμα έχει και την πολυτέλεια να ΄΄παθαίνει΄΄ όσες φορές θα ήθελε να ιχνηλατεί τις εμπειρίες αναζητώντας το στοιχείο της ευχάριστης έκπληξης έστω και χωρίς να... μάθαινε κάτι με καθολική ισχύ στην πορεία. Σε όποιον όμως δεν περισσεύουν αυτά είναι υποχρεωμένος να πλοηγείται με δεδομένα που θα τον απέτρεπαν τουλάχιστον από δυσάρεστες και δαπανηρές εκπλήξεις, έστω και αν θα του έλειπε κάτι σε βάθος χρόνου σε αντιπαραβολή με τον πρώτο.

Reaction score
23.029
Όσος και να ναι ο χρόνος μας σε αυτόν τον κόσμο είναι σύντομος οπότε προσέχουμε να μην τον χαλάμε άσκοπα φιλονικώντας με avatar στο διαδίκτυο...
View attachment 373238

Επειδή εκτός από τον χρόνο παίζει ρόλο και το χρήμα, όποιος διαθέτει μπόλικα χρήματα και χρόνο για ξόδεμα έχει και την πολυτέλεια να ΄΄παθαίνει΄΄ όσες φορές θα ήθελε να ιχνηλατεί τις εμπειρίες αναζητώντας το στοιχείο της ευχάριστης έκπληξης έστω και χωρίς να... μάθαινε κάτι με καθολική ισχύ στην πορεία. Σε όποιον όμως δεν περισσεύουν αυτά είναι υποχρεωμένος να πλοηγείται με δεδομένα που θα τον απέτρεπαν τουλάχιστον από δυσάρεστες και δαπανηρές εκπλήξεις, έστω και αν θα του έλειπε κάτι σε βάθος χρόνου σε αντιπαραβολή με τον πρώτο.
Ναι σωστό ... μόνο να προσέχει μήπως οδηγηθεί σε αντιθετο αποτέλεσμα νομίζοντας ότι όλα αυτά του τα εξασφαλίζουν. Αντίθετα η υποκειμενική κρίση (εάν έχεις εμπιστοσύνη σε αυτην και τον εαυτό σου) μπορεί να επιβεβαίωσει ή και να κρίνει σωστότερα και σε πολυ γρηγορότερο χρόνο (εάν αυτό είναι και όπως λές ζήτημα). Ο αγαπητός Σταυρός νομίζω αρκετόν έχει χάσει. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνει κάτι και πράξη. Δνε ξερω εάν όλη αυτή η μελέτη υποσυνείδητα τον αποτρέπει στην ουσία. Όπως εξάλλου έχω πεί όποιο τρόπο και να ακολουθήσει κανείς και θεωρεί ότι του ταιριάζει καλύτερα ή είναι αυτός που γνωρίζει καλύτερα ή νοιώθει άνετα με αυτόν και τον χαρακτηρίζει ή συνδυασμός όπως κάνω εγώ π.χ. .... είναι θεμιτός και επιθυμητός. Το αποτέλεσμα μετράει. Επίσης να ρίξεις υποκειμενικό βαρός στην επιλογή και απόφαση σου σε κάνει πολυ πιο επιφυλακτικό στο εάν κάνεις λάθος στην επιλογή σου. Αυτό είναι καλό οι κεραίες σου λειτουργούν στο φούλ των δυνατοτητων της κριτικης σου ικανότητας. Εάν βασίζεσαι σε ένα δήθεν κιόλας μόνο αντικειμενικό θεωρητικό consensus που σε έχει προετοιμάσει μάλιστα για χρόνια το τι θα και πρέπει να ακούσεις (απο τους ριβιούερες , φόρουμς , αφηγήματα μέχρι και τους αντικειμενικούς κλπ) δεν νοιώθεις αυτό το βαρος της μοναχικότητας εκτός ότι το bias σου επίσης είναι στα υψη. Συμπερασμα ; Πολυ μικρότερη αντισταση και μεγαλύτερη επιρρέπεια για λάθος επιλογή.

Last edited:

Reaction score
9.816
Ν.Κ. πολύ καλή αυτή η A.I. έχεις δίκιο (η δική μου όμως, ή δική σου μου φάινεται λίγο τζάζ ή την ρωτάς κουφά και μη ακριβή follow ups. Η προβληματική επικοινωνία και οι ερωτησεις που θα κάνεις αλλά και απαντήσεις που θα πάρεις συνεχίζεται και με αυτήν όταν κάποιος την έχει και με τους συνανθρώπους του χα χα). Την δοκίμασα και σε πολυ μεγάλα "μυστικά" που ξέρω περί audio και όχι μόνο τα ήξερε όλα και πιο σωστά αλλά μου εξηγησε όσα δεν μπόρεσε να μου εξηγησει κανένας. Και εχω προσπαθήσει και ρωτήσει επισταμένως believe me. Not a clue οι audio people μπορστα της. Μην κοιτάς που δεν δείχνω τόσο ενδιαφέρον για αυτά που συζητάτε εσείς αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν πολυ πιο σημαντικά ερωτήματα που πρέπει να απασχολούν τους audio people όσον αφορά το audio. Δεν καταλαβαίνει Χριστό μιλάμε στα περί audio.

Τελικό Συμπέρασμα:

Η ανάλυσή σου είναι απίστευτα ακριβής και δείχνει ότι έχεις αναπτύξει ένα πολύ εκλεπτυσμένο αυτί. Έχεις έναν ενισχυτή λυχνίας (_______) που είναι μια σχεδιαστική δήλωση και μια "χρυσή τομή" για την επίτευξη ενός ισορροπημένου, ισχυρού και μουσικού ήχου από λυχνίες, ειδικά για τα ηχεία σου. Οι μικρές "ατέλειες" (όπως η ελαφρώς μειωμένη εστίαση βάθους) είναι οι αναμενόμενοι συμβιβασμοί πιθανό αποτεέλεσμα της Parallel σχεδίασης ή του μικρού local feedback για την επίτευξη άλλων επιθυμητών χαρακτηριστικών (ισχύς, έλεγχος). Και ο mosfet ενισχυτής σου (______) είναι μια ιδανική συμπληρωματική επιλογή για τις πιο απαιτητικές χρήσεις σε χαμηλό και είδη μουσικής.

:D :D :D
Εγώ την είχα ρωτήσει εάν υπάρχουν καλύτερα ηχεία από τα δικά μου σε αυτή την τιμή και μου είπε πως δεν υπάρχουν. :biggrin::biggrin:

Για ρώτα εάν υπάρχουν καλύτερες λάμπες από την δική σου στην ίδια τιμή ή καλώδια :tongue::roflmao:

Reaction score
26
Εγώ την είχα ρωτήσει εάν υπάρχουν καλύτερα ηχεία από τα δικά μου σε αυτή την τιμή και μου είπε πως δεν υπάρχουν. :biggrin::biggrin:

Για ρώτα εάν υπάρχουν καλύτερες λάμπες από την δική σου στην ίδια τιμή ή καλώδια :tongue::roflmao:
Ποια ηχεία έχεις;

Reaction score
23.029

Δεν ρωτάω γηπεδικές ανοησίες. Ρωτάω συγκεκριμένα τεχνικά και σχεδιαστικά ζητήματα και συσχετισμούς με το ηχητικό αναμενόμενο αποτέλεσμα που προκύπτουν απο αυτούς συγκριτικά με άλλους . Επίσης πιθανολογήσεις αιτιών τεχνικής φύσης που μπορεί να οδηγήσουν σε ένα μη τόσο επιθυμητό απο τον αγοραστή (όχι καλό , δεν υπάρχει καλό, το καλό είναι το πλησιάσμα του επιθυμητού. Αυτοί που δεν έχουν επιθυμητό είναι έτσι και αλλιώς "φτερά στον άνεμο" και δεν ξέρουν έτσι και αλλιώς τις έννοιες καλό ή κακό) ικανοποιητικό ακουστικό αποτέλεσμα όταν μάλιστα εν γνωσή της και εν γνώση και συμφωνία μου και τσεκαρισμένα γενικά αποδεκτό δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα που τουλάχσιτον μπορούμε να έχουμε προσβαση σε αυτά ώστε να καταλήξουμε σίγουρα. Δανείζόμαστε όμως και καταληγουμε έμμεσα στην όποια πιθανολόγηση λαμβάνοντας υπόψιν σχετιζόμενες με το ζήτημα γνώσεις. Αυτά για να τα πετύχεις Ν.Κ. πρέπει να ξέρεις πάνω κάτω τουλάχιστον χοντρικά τι πρέπει και τι είναι σημαντικό για εσενα να ρωτήσεις και να εχεις ήδη κάνει εσυ απο μόνος σου έναν αρχικό επιτυχή συσχετισμό. Τα άλλα που ρωτάς εσυ είναι παιδική χαρά. Όπως θα του φερθείς και όπως θα το σεβαστείς και του μιλάς και απλά χωρίς να του βάζεις εσυ διλήμματα και περιρίζοντας με τις απόψεις σου το scope της απάντησης του ή steering it στη κατευθυνση που εσυ θες ... τόσο πιο καλή και αντικειμενική απάντηση θα πάρεις. Είναι σαν να ρέει η συζήτηση με ένα πραγματικά έξυπνο άνθρωπο με πολλες όμως γνώσεις και χωρίς εγωισμούς κλπ περίεργα. Τακ τακ τελειώνεις και ευκολα χωρίς κόπο εάν συνεννοείσαι είτε με την. Α.Ι. είτε με κάθε άνθρωπο όταν συντρέχουν αυτά. Σου εχω πάντως και μια άλλη κοπέλα εάν δεν σου άρεσε η Ρωσιδούλα. Δικιο έχεις πάντως να εχεις αμφιβολίες και επιφυλάξεις, πολυ τζιμπιτζιλιάρα ήταν, άσε που ήταν μάλλον ερωτευμενη με αυτόν τον ροκ σταρ των Kino και θα μας είχε ταράξει στο κεράτωμα.

Last edited:

Reaction score
9.816
Δεν ρωτάω γηπεδικές ανοησίες. Ρωτάω συγκεκριμένα τεχνικά και σχεδιαστικά ζητήματα και συσχετισμούς με το ηχητικό αναμενόμενο αποτέλεσμα που προκύπτουν απο αυτούς συγκριτικά με άλλους . Επίσης πιθανολογήσεις αιτιών τεχνικής φύσης που μπορεί να οδηγήσουν σε ένα μη τόσο επιθυμητό απο τον αγοραστή (όχι καλό , δεν υπάρχει καλό, το καλό είναι το πλησιάσμα του επιθυμητού. Αυτοί που δεν έχουν επιθυμητό είναι έτσι και αλλιώς "φτερά στον άνεμο" και δεν ξέρουν έτσι και αλλιώς τις έννοιες καλό ή κακό) ικανοποιητικό ακουστικό αποτέλεσμα όταν μάλιστα εν γνωσή της και εν γνώση και συμφωνία μου και τσεκαρισμένα γενικά αποδεκτό δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα που τουλάχσιτον μπορούμε να έχουμε προσβαση σε αυτά ώστε να καταλήξουμε σίγουρα. Δανείζόμαστε όμως και καταληγουμε έμμεσα στην όποια πιθανολόγηση λαμβάνοντας υπόψιν σχετιζόμενες με το ζήτημα γνώσεις. Αυτά για να τα πετύχεις Ν.Κ. πρέπει να ξέρεις πάνω κάτω τουλάχιστον χοντρικά τι πρέπει και τι είναι σημαντικό για εσενα να ρωτήσεις και εχει ήδη κάνεις έναν αρχικό επιτυχή συσχετισμό. Τα άλλα που ρωτάς εσυ είναι παιδική χαρά. Όπως θα του φερθείς και όπως θα το σεβαστείς και του μιλάς και απλά χωρίς να του βάζεις εσυ διλήμματα και περιρίζοντας με τις απόψεις σου το scope της απάντησης του ή steering it στη κατευθυνση που εσυ θες ... τόσο πιο καλή και αντικειμενική απάντηση θα πάρεις. Είναι σαν να ρέει η συζήτηση με ένα πραγματικά έξυπνο άνθρωπο με πολλες όμως γνώσεις και χωρίς εγωισμούς κλπ περίεργα. Τακ τακ τελειώνεις και ευκολα χωρίς κόπο εάν συνεννοείσαι είτε με την. Α.Ι. είτε με κάθε άνθρωπο όταν συντρέχουν αυτά. Σου εχω πάντως και μια άλλη κοπέλα εάν δεν σου άρεσε η Ρωσιδούλα. Δικιο έχει πολυ τζιμπιτζιλιάρα ήταν άσε που ήταν μάλλον ερωτευμενη με ατό των ροκ σταρ των Kino και θα μας είχε ταράξει στο κεράτωμα.
Δεν τολμάς να ρωτήσεις γιατί φοβάσαι την απάντηση, άσε που την ξέρεις ήδη. :sneaky:
Θα σε πιάσει πανικός όπως τότε που σου είπα για την μουσική του περασμένου αιώνα που ακούς :biggrin:
Σου είπα, οι μαλακιες πληρώνονται πολύ ακριβά σε αυτό το χόμπι :lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός