- Reaction score
- 23.029
Δεν πιάνουν οι τακτικές σου φίλε μου σε εμένα. Μην χάνεις το σάλιο σου επειδή δείχνω να σου "απαντάω". Τζερτζελές να γίνεται. Ο καθένας παίρνει την απάντηση που του αξίζει. Είμαι κακός άνθρωπος εγω όπως λέει σωστά ο gkar. Εσύ τώρα είσαι ένας νεός 40-45 χρονών μάξιμουμ που πήρες με 10 Κ κάποια πράγματα και νομίζεις ή θέλεις να νομίζεις ότι εχεις πιάσει τον παπά απο τα αρχ@@. Θα σου περάσει σε λίγα χρόνια, σου είπα. Μπαφλες πέφτανε πριν μπαφλες θα ξαναπέσουν μετά. Αυτή είναι η πορεία της ζωής. Ούτε μπορεί να με πιάσει κανένας πανικός καθώς ξέρω πολυ καλά και τι κάνω και τι επιθυμώ αλλά και που χωλαίνω όταν και εάν χωλαίνω αλλά και που excel.. Αυτά σε τίποτε 20χρονα και 40χρονα ακόμη ή και ανώριμα 80χρονα να τα πείς που τζιμπάνε και τα παιρνουν σοβαρά και ως αξιόλογα. Μιλάς σε άνθρωπο που έχει κάνει πωλήσεις και σε πολυ υψηλό και σοβαρό επιπεδο όταν ήταν νέος. Τι να μου πούν τώρα εμένα οι audio people και οι μερικές εκατομμυρίων μόνο πωλήσεις τους ; Καταλαβαίνω τις προθέσεις τους απο ενα χιλιομετρο μακρυά. Ακόμη και όταν αυτοί οι ίδιοι δεν ξέρουν ότι τις έχουν.Δεν τολμάς να ρωτήσεις γιατί φοβάσαι την απάντηση, άσε που την ξέρεις ήδη.
Θα σε πιάσει πανικός όπως τότε που σου είπα για την μουσική του περασμένου αιώνα που ακούς
Σου είπα, οι μαλακιες πληρώνονται πολύ ακριβά σε αυτό το χόμπι![]()
Last edited: