Featured Καλωδια ηχειων ..... ( μακρυτατο )

Reaction score
10.000
Έχω ακούσει kii three, Grimm audio κσι τζενελεκ τα μεγάλα. Όλα class D.

Τα 2 πρώτα μ άρεσαν πολύ, το τζενελεκ στα χαμηλά εξωπραγματικο αλλά συνολικά δεν μου άφησε την ίδια εντύπωση με τα άλλα.
Ειδικά όμως ο χώρος στα τζενελεκ ήταν από τους χειρότερους, με τζάμαρια σε τμήμα της οροφής.

Reaction score
5.051
Πλέον με την είσοδο της τεχνητής νοημοσύνης έχει αλλάξει όλο το παιχνίδι.
Έχει περιοριστεί στο ελάχιστο ο χώρος δράσης και η δυνατότητα επιρροής στα θέματα του Οντιο.
Εχει αλλάξει ριζικά το παιχνίδι για πολλούς παλιούς παίκτες.
Ουτε τριημερη εκδρομη δεν θα πηγαινα με αποκλειστικο οδηγο την ΑΙ.

Reaction score
23.719
Έχω ακούσει kii three, Grimm audio κσι τζενελεκ τα μεγάλα. Όλα class D.

Τα 2 πρώτα μ άρεσαν πολύ, το τζενελεκ στα χαμηλά εξωπραγματικο αλλά συνολικά δεν μου άφησε την ίδια εντύπωση με τα άλλα.
Ειδικά όμως ο χώρος στα τζενελεκ ήταν από τους χειρότερους, με τζάμαρια σε τμήμα της οροφής.
Δε λέμε τζαμαρία πλέον βρε Ν.Κ. Λέμε υαλοπίνακες. :D

Reaction score
7.212
Πλέον με την είσοδο της τεχνητής νοημοσύνης έχει αλλάξει όλο το παιχνίδι.
Έχει περιοριστεί στο ελάχιστο ο χώρος δράσης και η δυνατότητα επιρροής στα θέματα του Οντιο.
Εχει αλλάξει ριζικά το παιχνίδι για πολλούς παλιούς παίκτες.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις κατανοήσει τι ακριβώς κάνει η τεχνητή νοημοσύνη. Εγώ προσωπικά ούτε καλάμι ψαρέματος δεν θα διάλεγα με αυτήν κριτήριο.

Reaction score
23.719
Ουτε τριημερη εκδρομη δεν θα πηγαινα με αποκλειστικο οδηγο την ΑΙ.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις κατανοήσει τι ακριβώς κάνει η τεχνητή νοημοσύνη. Εγώ προσωπικά ούτε καλάμι ψαρέματος δεν θα διάλεγα με αυτήν κριτήριο.
Γιατί το λέτε αυτό βρε παιδιά ; Μια γυναίκα στην Ιαπωνία παντρεύτηκε εάν ΑΙ άνδρα και τον μόνο φόβο και ενδοιασμό που είχε όπως δήλωσε στα ΜΜΕ είναι μην πάθει τίποτε η ΑΙ και χαθεί ο άνδρας της. :D No joke.

Μια τέτοια λύση με βγάζει και απο την υποχρέωση που έχω αναλάβει να βρώ μια καλή γυναίκα στον Ν.Κ. :D😍 Του έχω προτείνει τρείς και η μια του βρωμάει και η άλλη του ξινίζει. :D

Υ.Γ. : Τι εννοεί με το πόστ του ο Ν.Κ. ; Δεν καταλάβα. Μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για να τοποθετηθώ καλύτερα για το θέμα ; :D

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.385
Η ερώτηση είναι απλή ρε παιδιά.
Γιατί το 8361 και το 8381 εχουν class D ενισχυση ενω το 8380 εχει στο τουιτερ class AB.
Δύο ενδεχόμενα που μπορώ να σκεφθώ:

1. Η παρουσία αυτού του class AB ενισχυτή θα παρέλθει όταν πάρει σύνταξη -ή απολυθεί- το άτομο που τον κρατά σε χρήση.
2. Λόγω του συγκεκριμένου κλάδου εις τον οποίον λειτουργεί, αυτός ο ενισχυτής είναι πολύ πιθανό να λειτουργεί συνεχώς σε τάξη Α. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες προφανώς, αλλά ένας ενισχυτής 200W σε τάξη AB, μπορεί κάλλιστα να δώσει 20-30W σε τάξη Α.

Ανεξαρτήτως τί λένε προς τα έξω. Τα προς τα έξω είναι για εξωτερική κατανάλωση. Αν, για παράδειγμα, κάποιος υψηλόβαθμος εκεί μέσα κρίνει σκόπιμο να πει προς τα έξω ότι η Γη είναι επίπεδη, όντας σίγουρος πως αυτό θα αποβεί προς όφελος της επιχείρησης, να είσαι απολύτως βέβαιος πως θα το πει. Και θα το πιστέψουν. Θα στείλει και ένα μουράτο και πολύ σοφιστικέ δελτίο τύπου, θα λαδώσει και δυο-τρεις ρηβιούερς, και όλα θα είναι εντάξει.

Reaction score
12.761
Και στα ηχεία μου, 250W@8Ω ενισχυτή κλάσης ΑΒ έχω δώσει σε κάθε tweeter, αλλά ζήτημα είναι να χρησιμοποιούν το πολύ 10w. Οπότε, πρακτικά, χρησιμοποιούν το ρεύμα πόλωσης, άρα αυτό που λέμε "τάξη Α" σε ενισχυτές ΑΒ. Οπότε, μπορεί να είναι αυτό που λέει ο Κώστας ( Coyas ) ότι δηλαδή έμμεσα χρησιμοποιούν τάξη Α ( ή κάτι κοντινό σε αυτή ), ότι αυτός είναι ο σκοπός τους, χωρίς να το λένε ευθέως.

Reaction score
10.000
Εσύ βρε πουλάκι μου δυσκολευεσαι να κατανοήσεις πως δουλεύει αυτό το ρημαδι το Οντιο και έβγαλες άκρη με την τεχνητή νοημοσύνη? :lolsign::lolsign::lolsign:

Προτιμάς δηλαδή τον van den hull να σου λέει για πίτσες? :biggrin:

Τι να σου πω μπρε παιδάκι μου, εγώ την ρώτησα σήμερα γιατί καλιμπταρουν τα ηχεία με dB C γιατί όμως κατά την ακρόαση χρησιμοποιούν συχνά dBΑ και πως αυτά συνδέονται με τα phon.

Εσεις βρε καλά καλά δεν ξέρετε τι είναι τα phon, πανάθεμα σας :biggrin:

Reaction score
23.719
Και στα ηχεία μου, 250W@8Ω ενισχυτή κλάσης ΑΒ έχω δώσει σε κάθε tweeter, αλλά ζήτημα είναι να χρησιμοποιούν το πολύ 10w. Οπότε, πρακτικά, χρησιμοποιούν το ρεύμα πόλωσης, άρα αυτό που λέμε "τάξη Α" σε ενισχυτές ΑΒ. Οπότε, μπορεί να είναι αυτό που λέει ο Κώστας ( Coyas ) ότι δηλαδή έμμεσα χρησιμοποιούν τάξη Α ( ή κάτι κοντινό σε αυτή ), ότι αυτός είναι ο σκοπός τους, χωρίς να το λένε ευθέως.
Για να δείς πόσο σε συμπαθώ έκανα κάποιους γρήγορους υπολογισμούς ειδικά για εσένα και σε πραγματική τάξη Α (όχι μουσαντένιες ιστορίες παραμύθια marketing που ακόμη και αυτά τα 10 watt που ακούς δεν ισχύουν για 200 και 250 watt AB) με τον ενισχυτή σου στην καλύτερη των περιτώσεων έχεις 65 mW.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.659
Members
38.593