Featured Καλωδια ηχειων ..... ( μακρυτατο )

Reaction score
570
Έχει το γέλιο του κι αυτό το νήμα, φαντάζει σαν να ´ναι ο Πετρόπουλος μέσα σ ένα αυτοκίνητο οπου κάθε λίγο και λιγάκι του πετάγεται ένα έντομο στο παρμπριζ, του τραβάει μια με τους υαλοκαθαριστήρες… πάει στον αγύριστο, μετά έρχεται άλλο, ξανά με τους υαλοκαθαριστήρες… η πλάκα είναι που μερικά έντομα επιστρεφουν και επιμένουν κιόλας :biggrin:

Reaction score
1.602
Προτιμήστε κάποιο mogami οπωσδήποτε συνεστραμμένο, ή και άλλης μάρκας, και μάλιστα παχύτερο, πάνω από 2 καρέ.
Εχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο από Mogami ή άλλον κατασκευαστή;

Reaction score
23.848
Το φίλτρο η υψηλή χωρητικότητα του καλωδίου το κάνει με το υψηλό impedance της πηγής και ακομη μάλιστα πιο υψηλό του ενισχυτή. Εάν μιλάτε για interconnect η γενική παραδοχή είναι ότι εάν είναι να αναγκαστείς καλύτερα να διαλέξεις υψηλότερη αυτεπαγωγή και μικρότερη χωρητικότητα καλώδιο. Εάν είναι για ρεύματος ή και ηχείων το αντίθετο. Το Mogami π.χ. που συζητάγατε μοιάζει να είναι καλύτερα επιλέξιμο για ρεύματος και ηχείων απο τα χαρακτηρστικά που ποστάρατε. (απο θέμα αυτων των δυο χαρακτηριστικών). Γιατί το χρησιμοποιείτε εσεις ; Μην το κάνουμε σαν τον Αμίρ εδω που τα μετρούσε χωρίς να τα εχει συνδέσει απο την μια μεριά στον ενισχυτή. :D

Last edited:

Reaction score
1.602
Το Mogami π.χ. που συζητάγατε μοιάζει να είναι καλύτερα επιλέξιμο για ρεύματος και ηχείων απο τα χαρακτηρστικά που ποστάρατε. (απο θέμα αυτων των δυο χαρακτηριστικών). Γιατί το χρησιμοποιείτε εσεις ;
Για ηχεία.

Reaction score
570
Εγώ τουλάχιστον καταλαβαίνω τι γράφει και μπορώ να συζητήσω γνωρίζοντας φυσική και κρίνοντας.
Ποια φυσική, των ΤΕΙ ; Ακόμα εκεί έχεις μείνει ; Δε πα να πάρεις κάνα playmobil να παίξεις εσυ και το συναφι …

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.440
Εχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο από Mogami ή άλλον κατασκευαστή;

Αν θέλετε κάτι πιο ακριβό και αποτελεσματικό, πάρτε Kimber 12TC. Γενικά, προτιμήστε ένα καλώδιο που να είναι 4 καρέ ανά αγωγό (περίπου 12AWG και κάτω), και συνεστραμμένο, ή πλεκτό όπως το Kimber.

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.573
Το φίλτρο η υψηλή χωρητικότητα του καλωδίου το κάνει με το υψηλό impedance της πηγής και ακομη μάλιστα πιο υψηλό του ενισχυτή. Εάν μιλάτε για interconnect η γενική παραδοχή είναι ότι εάν είναι να αναγκαστείς καλύτερα να διαλέξεις υψηλότερη αυτεπαγωγή και μικρότερη χωρητικότητα καλώδιο. Εάν είναι για ρεύματος ή και ηχείων το αντίθετο. Το Mogami π.χ. που συζητάγατε μοιάζει να είναι καλύτερα επιλέξιμο για ρεύματος και ηχείων απο τα χαρακτηρστικά που ποστάρατε. (απο θέμα αυτων των δυο χαρακτηριστικών). Γιατί το χρησιμοποιείτε εσεις ; Μην το κάνουμε σαν τον Αμίρ εδω που τα μετρούσε χωρίς να τα εχει συνδέσει απο την μια μεριά στον ενισχυτή. :D
απο ολα αυτα οτιδηποτε μπορουμε να αποφυγουμε ειναι χρησιμο

Αν θέλετε κάτι πιο ακριβό και αποτελεσματικό, πάρτε Kimber 12TC. Γενικά, προτιμήστε ένα καλώδιο που να είναι 4 καρέ ανά αγωγό (περίπου 12AWG και κάτω), και συνεστραμμένο, ή πλεκτό όπως το Kimber.
Ολα αυτα γενικα ολες οι εκδοσεις αυτης της εταιριας PR σειρα, και TC σειρα εχουν την φημη οτι ειναι λιγο σκοτεινα σε πριμα.
Συνηθως οσοι τα παιρνουν παντα εχουν στο νου οτι πληρωσαν ενα ακριβο και σοβαρο προιον, μενουν εκει μεχρι την στιγμη που θα δοκιμασουν καποιο αλλο καλωδιο και εκει τα πουλανε ....
Απο τα επωνυμα καλωδια αυτης της κατηγοριας και εδω ειναι πρωτα σε πωλησεις δευτερο χερι .

Ακριβως το ιδιο συνεβει και σε εμενα τα οποια επειδη ηταν ακριβουτσικα τα κρατησα και τα δουλευω μονο σε μπασσα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα .

Last edited:

Reaction score
5.071
Πιστευει κανεις οτι η Mogami δεν μπορει να σχεδιασει καλωδιο χαμηλης χωρητικοτητας;
Εχει τετοια καλωδια στη γκαμα της. Εδω εχει κανει μια επιλογη.
Θωρακιση εναντι του θορυβου, μεσω ομοαξονικης γεωμετριας.
Τα Kimber εχουν πολυ μεγαλυτερη. Ενα Goertz που εχω ειναι σκετος πυκνωτης εκ κατασκευης.
Ολα τα παραπανω ακουγονται μια χαρα στο καταλληλο συστημα.
Κατι diy και κατι duelund κι αυτα μια χαρα παιζουν.
Για ενα ειμαι σιγουρος, δεν θα εδινα τωρα πολλα για καλωδια ηχειων.
Δεν ειναι το πλεον σημαντικο.

Last edited:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.440

Το ξαναγράφω με σωστή σύνταξη. Αν θέλετε κάτι πιο ακριβό και το ίδιο αποτελεσματικό, πάρτε το Kimber 12TC...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.763
Members
38.608
Νεότερο μέλος
satmen