- Reaction score
- 18.313
Δεν χρειάζεται εξήγηση το όνειρο,αρκεί να γνωρίζουμε πώς ονειρεύονται.
Δεν χρειάζεται εξήγηση το όνειρο,αρκεί να γνωρίζουμε πώς ονειρεύονται.
Εμείς ακούμε radio swiss jazz και δοκιμάζουμε Ιταλία συνοδεύοντας κότσι στον ξυλόφουρνοΚαλά μη με παρεξηγείτε, ξύπνησα βαριά πριν καμιά ώρα και δεν μπορώ να συνέλθω με τίποτε απο τότε, μου τελείωσε και ο καφές και βαριέμαι να πάω να πάρω. Χωρίς καφέ είναι σα να μιλάτε σε ζόμπι, δεν έχω και έμπνευση κιόλας.
Άνοιξα ραδιόφωνο και ακούω Νάντια Κοντογεώργη στο Δεύτερο, όλο κάτι περιέργα ηλεκτρονικά ή hip hop R&B afrohouse βάζει καινούργια από την σκηνή της Νεας Υόρκης. Και δεν της φαίνεται. Πανέξυπνη είναι.
I am shutting up now.
Μα που εξαφανίστηκαν όλοι στην δεύτερη φωτογραφία ; Τι έκανες πάλι ;Εμείς ακούμε radio swiss jazz και δοκιμάζουμε Ιταλία συνοδεύοντας κότσι στον ξυλόφουρνο
Νιάου
View attachment 271647 View attachment 271648
Ραδονίου ;φθηνά τα φις
Σωστός.Μα που εξαφανίστηκαν όλοι στην δεύτερη φωτογραφία ; Τι έκανες πάλι ;
(Εάν και χρονικά νομίζω είναι ανάποδα, δηλαδή εμφανίστηκαν χα χα αλλά δεν θα έβγαινε το αστείο).
ΕπιροδιουΡαδονίου ;
Στον ονειροκριτη δεν υπάρχουν. Μήπως όμως προκαλούν,
Ακριβώς αυτό που έχω στο μυαλό όταν μιλάω για πραγματικό blind test... Ένα switcher που να μπορεί να μπλοφάρει. Να κάνει δήθεν αλλαγές, χωρίς να είναι πάντα πραγματικές. Και δεν είναι δύσκολο στην υλοποίησή του...Audio Listening Test That Fooled the Hollywood Sapphire Group
Some of the most highly trained audiophiles in the industry were asked to do a blind “A-B” listening comparison test of two audio circuits. Were they able to hear a difference, or were they fooled?www.audioholics.com
Ποιο παιδάκι με φώναξε;Δεν θα πείσεις χρυσαυτιά γκουρού να κάνει πραγματικό τυφλό τεστ.