- Reaction score
- 6.803
Αλήθεια ; έχει γραφεί κάτι τέτοιο;Εδώ έχουμε ακούσει ότι πολυκάναλο αξίας 3000€ παίζει καλύτερα από δικάναλα των 60.000€ Όποτε τι να λέμε
Αλήθεια ; έχει γραφεί κάτι τέτοιο;Εδώ έχουμε ακούσει ότι πολυκάναλο αξίας 3000€ παίζει καλύτερα από δικάναλα των 60.000€ Όποτε τι να λέμε
Οχι μωρέ εντάξει κάτι λέγανε για τους πεθαμένους , μην ανησυχείς.Εδώ έχουμε ακούσει ότι πολυκάναλο αξίας 3000€ παίζει καλύτερα από δικάναλα των 60.000€ Όποτε τι να λέμε
εχεις και συ λεφτα και αρχισες να μετρας που θα τα χαλασεις ?για να δούμε....
2 x 20.000 για δυο καλώδια ρεύματος (πηγή- ενισχυτή)
+ 6.000 xlr
+ 5.000 στηρικτικά καλωδίων
+ 4.000 καλώδια ηχείων
+ 2.000 βάσεις
μας μένουν 3.000 για στερεο ενισχυτή και 2 ηχεία ραφιού των 6.5 ιντσών...
νοτ μπαντ
Δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο σε αυτά τα λεφτά που λες, μόνο μπαλώματα.πολυκάναλο αξίας 3000€
έχω 2 νεφρά...φτάνουν για καλώδιαεχεις και συ λεφτα και αρχισες να μετρας που θα τα χαλασεις ?
κρυφοπλουσιε
3 χιλιαρικα δωσαμε μπουρμπουαρ στο πιτσοπαιδιΔεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο σε αυτά τα λεφτά που λες, μόνο μπαλώματα.
Όπως έχω ξαναπεί, για ένα άτμος σεταπ, μόνο τα ηχεία, στην οικονομικότερη δυνατή επιλογή για ίσα ίσα στάθμες αναφοράς, θα βγουν μίνιμουμ στα 12-13.000€, συν σοβαρός av processor συν πηγή, συν προβολέας και πανί, ή μεγάλη, πολύ μεγάλη τηλεόραση.
Συν το χώρο. Που θέλει λεφτά να φτιάξει.
Με 3 χιλιάρικα πολυκάναλο μάι ας.
Ίσα ίσα για το χώρο αν θα φτάσουν, που δε φτάνουν...
Γιατί, δεν είναι πιθανό;Εδώ έχουμε ακούσει ότι πολυκάναλο αξίας 3000€ παίζει καλύτερα από δικάναλα των 60.000€ Όποτε τι να λέμε
Όχι.Γιατί, δεν είναι πιθανό;
Και που θα τα βαλει μρε Κωστα στο διαμερισμα;Όπως έχω ξαναπεί, για ένα άτμος σεταπ, μόνο τα ηχεία, στην οικονομικότερη δυνατή επιλογή για ίσα ίσα στάθμες αναφοράς, θα βγουν μίνιμουμ στα 12-13.000€, συν σοβαρός av processor συν πηγή, συν προβολέας και πανί, ή μεγάλη, πολύ μεγάλη τηλεόραση.
Συν το χώρο. Που θέλει λεφτά να φτιάξει.
Ο Τζιμάκος είχε πει επίσης αναφερόμενος σε κάποιους.....Αυτη η ιστορια με τα καλωδια μου θυμιζει τον αειμνηστο
Τζιμακο
"Μην παιρνετε ναρκωτικα, δεν φτανουν για ολους".
μην μου τον πριζώνεις
Κι όπως ξέρετε, και στα καλώδια έχω ματώσει..
Χρήστο, έλεος αδερφέ...Και που θα τα βαλει μρε Κωστα στο διαμερισμα;
Εγω με τον ενισχυτη που πηρα απ τον νταλιμπαν για την κορη μου μενει αθηνα χαλανδρι διαμερισμα
πηγα τον ενισχυτη στο παρα τεταρτο και μου εβαλε της φωνες μπαμπα θα μας ακουση η πολυκατοικια μετο μαλακο
για τι δικαναλο η πολυκαναλο κανουμε κβεντα;
να μου τις αφήσεις ήσυχες τις γιαγιάδες μουΑν επίσης θες να μπούμε στη λογική ενός οικογενειάρχη που τσιμα τσιμα τα φέρνει βόλτα σε μικρό διαμέρισμα σε πολυκατοικία με γιαγιάδες πάνω κάτω, σόρρυ μεγάλε, δεν είσαι για έξοδα, δες τηλεόραση που μου θες και προβολέα, σιγά μη μου θέλει και Λαμποργκίνι να την παρκάρει στο πεζοδρομιο...
Έλεος...
Ξέχασες το ρακ. Και πάλι, με αυτό μαζί, στα βασικά είσαι.για να δούμε....
2 x 20.000 για δυο καλώδια ρεύματος (πηγή- ενισχυτή)
+ 6.000 xlr
+ 5.000 στηρικτικά καλωδίων
+ 4.000 καλώδια ηχείων
+ 2.000 βάσεις
μας μένουν 3.000 για στερεο ενισχυτή και 2 ηχεία ραφιού των 6.5 ιντσών...
νοτ μπαντ
λες να κλέψουμε λίγα από τα στηρικτικά ?Ξέχασες το ρακ. Και πάλι, με αυτό μαζί, στα βασικά είσαι.
Δεν ειναι φοιτητρια ειναι μηχανολογος μηχανικος, παιζει πιανο ικανη να παει για ανωτερα στο ωδειοΑν τώρα θες να μπούμε στη λογική μιας φοιτήτριας που δεν ασχολείται με το χόμπι, λυπάμαι, αλλά είναι μλκια.
Μού θες και balance. Στο Δημοτικό είσαι ακόμα.μη χαθεί πολύ το balance όμως...