Καλώδια και .. προαπαιτούμενα. Poll.

Ακούω σαφή βελτίωση με καλώδια και..

• Α. Έχω κάνει ισοστάθμιση χώρου (DSP+μετρήσεις)

Votes: 12 13,6%
  • Β. Έχω το προβλεπόμενο ταργκετ κερβ

Votes: 9 10,2%
  • Γ. Έχω κάνει fine tuning στο ταργκετ κερβ, κατά τα γούστα μου

Votes: 6 6,8%
  • Δ. Έχω ένα σαμπ, στην προβλεπόμενη θέση

Votes: 4 4,5%
  • Ε. Έχω 2 (ή περισσότερα) σαμπ, με σωστή ενσωμάτωση

• Ζ. Έχω χώρο με εξαιρετικούς χρόνους αντήχησης, με διαχυτές και μπασοπαγιδες

Votes: 11 12,5%
  • Η. Έχω λίγες μόνο ηχητικές παρεμβάσεις στο χώρο ακρόασης, διότι είναι κοινόχρηστος

Votes: 7 8,0%
  • Θ. Έχω σωστό ισόπλευρο (όχι ισοσκελές) τρίγωνο ακρόασης και την προβλεπόμενη κλίση ηχείων

Votes: 24 27,3%
  • Ι. Έχω πλήρη αναπαραγωγή όλου του φάσματος 20Hz-20kHz

Votes: 13 14,8%
  • Κ. Έχω άριστη αναπαραγωγή της πρώτης οκταβας σε στάθμες αναφοράς (κορυφές 115 dB)

• Λ. Έχω χαμηλές ολικές αρμονικές παραμορφώσεις

Votes: 14 15,9%
  • Μ. Δεν έχει σημασία τίποτα από τα ανωτέρω, μόνο η μουσική μετράει

Votes: 11 12,5%
  • Ν. Σα το πικάπ δεν έχει. Βινύλιο φορέβε.

Votes: 13 14,8%
  • Άκυρο - δεν πιστεύω ότι τα καλώδια βελτιώνουν τον ήχο.

Votes: 57 64,8%
  • Κάνω ψυχοθεραπεία φτηνά, με αγορά ωραίων καλωδίων,αφήστε με ήσυχο.

Votes: 5 5,7%

• Total voters
    88
Status
Not open for further replies.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.859
μωρε δεν τ αφήνετε αυτά να πιάσουμε κανένα ψηφιακό λέω γω.... :laugh:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.694
Το φίδι3276120 είπε:
Στην Κίνα ονομάζεται "φόρος IQ"
Το διαρκές παζλ για μένα είναι ότι πρέπει να έχετε πολλά εφεδρικά έσοδα για να αγοράσετε υπερτιμημένα καλώδια, οπότε χρειάζεστε μια αξιοπρεπή δουλειά για να δημιουργήσετε αυτό το εισόδημα. Οι καλύτερες αμειβόμενες δουλειές (γιατρός, οδοντίατρος κ.λπ.) τείνουν να απαιτούν τουλάχιστον κάποια νοημοσύνη… ρε τι εγραψε το ατομο :sneaky: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
αυτό που λες μοιάζει σαν να είναι κάτι επί προσωπικού.
Μοιάζει αλλά δεν είναι βρε Χάρη, μην κολλάς στις λέξεις.

πολυκατοικία με γιαγιάδες πάνω κάτω
Κι εγώ έχω.
Μια χαρά κουφές είναι ! :biggrin:
Είχα αρχίσει ν αναρωτιέμαι αν τους αρέσει το garage και η ψυχεδέλεια.

Reaction score
2.826
Το φίδι3276120 είπε:
Στην Κίνα ονομάζεται "φόρος IQ"
Το διαρκές παζλ για μένα είναι ότι πρέπει να έχετε πολλά εφεδρικά έσοδα για να αγοράσετε υπερτιμημένα καλώδια, οπότε χρειάζεστε μια αξιοπρεπή δουλειά για να δημιουργήσετε αυτό το εισόδημα. Οι καλύτερες αμειβόμενες δουλειές (γιατρός, οδοντίατρος κ.λπ.) τείνουν να απαιτούν τουλάχιστον κάποια νοημοσύνη… ρε τι εγραψε το ατομο :sneaky: :lol:
Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που είναι τρελά αμειβόμενοι, και κάποιοι που δεν είναι αμειβόμενοι από εργοδότη, όπως επιχειρηματίες, έμποροι, εισοδηματίες, κληρονόμοι κτλ οπότε χρήμα υπάρχει.
Και όπως προείπα καλύτερα στα καλώδια και λοιπά hifi παρά σε κάτι άλλο.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.859
Μοιάζει αλλά δεν είναι βρε Χάρη, μην κολλάς στις λέξεις.
ελπίζω απλά να σου ξεκαθάρισα που εστίασα την τοποθέτηση μου....
έχω σεβασμό και ξέρω να διακρίνω κάποια πράγματα.....
το λέβελ έχει ανέβει...και η επίκληση στην αυθεντία κάποιου δεν αρκεί μόνο πλέον....χρειάζεται σαφήνεια
και όχι ρομαντικές ορολογίες
Α! και μη σου περνάει από το μυαλό ότι επειδή διάβασα 10 σελίδες ριβιούζ από Αμίρ ή όποιον άλλο εκεί έξω....ξεκίνησα να σνομπάρω τους δικούς μας....
μεγάλωσα με αυτούς
αλλά μεγάλωσαν κ οι απαιτήσεις;)

Last edited:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
έχω σεβασμό και ξέρω να διακρίνω κάποια πράγματα.....
Εσύ .
Το έγραψα όμως γενικά, γιατί εδώ μέσα έχουμε δει τύπο να λέει σε γιατρούς πως πρέπει να θεραπεύουν τους ασθενείς τους.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.859
Εσύ .
Το έγραψα όμως γενικά, γιατί εδώ μέσα έχουμε δει τύπο να λέει σε γιατρούς πως πρέπει να θεραπεύουν τους ασθενείς τους.
έχεις καιρό να μπεις σε ταξί μου φαίνεται :laugh:

Reaction score
2.803

Δεν ξέρω... ωριμάζει η ιδέα μέσα μου, κατά κάποιον τρόπο η λέξη "τυμβωρύχος" μου θύμιζε νεκροθάφτης και την είχα αποδεχτεί με ελαφρά τη καρδία, για το λόγο αυτόν καθώς και ότι διαμαρτυρήθηκα εντόνως και περιμένω να εισακουστεί η αντίθεσή μου προς αυτή την παράνομη και καταχρηστική ενέργεια ειδάλλως αν δεν συνηθίσω στην απώλεια της προσωνυμίας θα κάνω αυτό που επιτάσσει η συνείδησή μου και με ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου.:pickingnose:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.859
Δεν ξέρω... ωριμάζει η ιδέα μέσα μου, κατά κάποιον τρόπο η λέξη "τυμβωρύχος" μου θύμιζε νεκροθάφτης και την είχα αποδεχτεί με ελαφρά τη καρδία, για το λόγο αυτόν καθώς και ότι διαμαρτυρήθηκα εντόνως και περιμένω να εισακουστεί η αντίθεσή μου προς αυτή την παράνομη και καταχρηστική ενέργεια ειδάλλως αν δεν συνηθίσω στην απώλεια της προσωνυμίας θα κάνω αυτό που επιτάσσει η συνείδησή μου και με ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου.:pickingnose:
ξέχνα το χθες.....
εγώ λέω να αναβαθμιστείς σε
Γκρετοπνίχτης :lolsign:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.236
Με 3 χιλιάρικα για πολυκάναλο, δε το πάω κόντρα ούτε γω, άσε που δε ξέρω τρόπο να φτιάξω κάτι τέτοιο με 3 χιλιάρικα, ούτε av που να τρώγεται δε βρίσκω με 3 χιλιάρικα...
Αφού είναι εφικτό...Με δεδομένο ότι θα διέθετε ήδη υπολογιστή με φορτωμένο JRiver ,άμα λογαριάζαμε miniDSP UDAC8 + 7 X ενεργούς 8ιντσους δορυφόρους + 2 Χ Presonus Temblor (διακλαδισμένους σε κοινό κανάλι) + αντάπτορες RCA-> 6,35mm TRS + UMIK-1 + δίόρθωση απόκρισης μέσω δωρεάν λογισμικών [ 🤡 ] βγαίνουν περίπου 3 χιλιάρικα χωρίς φροντίδα χώρου.
Δεν θα περίμενα υπερβατικές αποδόσεις,αλλά δείγμα του πώς μπορεί να εξελιχθεί με σοβαρούς κρίκους στην αλυσίδα θα έδινε.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.859
Κε Αρβανιτάκη, έβαλα την εικόνα πού προτείνατε για avatar, παρακαλώ επαναφέρετε το προσωνύμιο ! :smile:
δηλ. αν σου πρότεινε μια....π.....θα την έβαζες αβαταρ για να πάρεις το προσωνύμιο πίσω ? :p :cry::lol::lol:

άνοιξε νήμα διαμαρτυρίας....
δεν γίνονται έτσι οι αυτές οι δουλειές....
στάσου στο ύψος των περιστάσεων
Αγώνας διαρκείας!

daharis666

Moderator
Reaction score
79.859
Αφού είναι εφικτό...Με δεδομένο ότι θα διέθετε ήδη υπολογιστή με φορτωμένο JRiver ,άμα λογαριάζαμε miniDSP UDAC8 + 7 X ενεργούς 8ιντσους δορυφόρους + 2 Χ Presonus Temblor (διακλαδισμένους σε κοινό κανάλι) + αντάπτορες RCA-> 6,35mm TRS + UMIK-1 + δίόρθωση απόκρισης μέσω δωρεάν λογισμικών [ 🤡 ] βγαίνουν περίπου 3 χιλιάρικα χωρίς φροντίδα χώρου.
Δεν θα περίμενα υπερβατικές αποδόσεις,αλλά δείγμα του πώς μπορεί να εξελιχθεί με σοβαρούς κρίκους στην αλυσίδα θα έδινε.
εγώ δεν κατάλαβα γιατί να δωθεί τόσο προβάδισμα σε ένα στέρεο
αφού έτσι κ αλλιώς τα τεμάχια είναι παραπάνω στο πολυκάναλο

60.000 στέρεο με 30.000 πολυκάναλο θεωρώ ότι είναι μια δίκαιη αναμέτρηση :lolsign:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.908
Members
38.259