- Reaction score
- 2.803
Εγώ λέω να κτύπησω τα δυο μονομπλόκια View attachment 164202
1000 φορές από το να τα πετάξεις σε καλώδια(ρες).
Εγκρίνω!
Εγώ λέω να κτύπησω τα δυο μονομπλόκια View attachment 164202
Nαι καλά.Κε Αρβανιτάκη, έβαλα την εικόνα πού προτείνατε για avatar, παρακαλώ επαναφέρετε το προσωνύμιο!
Τα καλώδια πλέον τα έχω φιλαράκι, και πίστεψε με δεν είναι πεταμένα λεφτά.1000 φορές από το να τα πετάξεις σε καλώδια(ρες).
Εγκρίνω!
Σεβαστή η άποψή σου.πίστεψε με δεν είναι πεταμένα λεφτά.
Πιφφφ ψηφιακίλα.hdmi δεν έχω βρει ακόμα.
όπως και με τα cd η dvd,usb 3.0 κλπ όταν πρωτοβγήκαν...τιμές στο Θεό....απίστευτα λεφτάΠιφφφ ψηφιακίλα.
Βάλτε ρε component .
Πάντως πριν 10+ χρόνια πουλούσαμε hdmi 15 μέτρα στα 500€ και μας έλεγαν κι ευχαριστώ!
Όχι.
Μόνο αν έχει δώσει τα 55 χιλιάρικα σε καλώδια...
Με 60 χιλιάρικα, ένας γνώστης, στήνει σοβαρό δικάναλο.
Με 3 χιλιάρικα για πολυκάναλο, δε το πάω κόντρα ούτε γω, άσε που δε ξέρω τρόπο να φτιάξω κάτι τέτοιο με 3 χιλιάρικα, ούτε av που να τρώγεται δε βρίσκω με 3 χιλιάρικα...
Η ακριβής αναλογία, αν το δικάναλο έχει κόστος 60 χιλιάρικα, με 30 χιλιάρικα το κανάλι, είναι για σεταπ άτμος στα 330 χιλιάρικα.
Αυτή είναι η ακριβής αναλογία φίλε Πέτρο.
Εγώ που ξέρω καλά το ποίημα, για να κοντραρω σωστά (σε κάθε σημείο, σημείο προς σημείο) ένα άριστα στημένο δικάναλο στα 60 χιλιάρικα (πες ότι εγώ στήνω και το δικαναλο), θέλω για το πολυκάναλο τουλάχιστον 70 χιλιάρικα, ασχέτως αν με 40-50 μπορώ να φτιάξω ένα τρομερό σεταπ. Θα υπολείπεται σε κάποιες παραμέτρους (πιθανώς και στα Μαξ εσπιελ) κι ας έχει χαοτική διαφορά όσον αφορά το ιμερσιβ του θέματος. Αυτό, το ιμερσιβ, είναι μόνο μια παράμετρος. Πολύ σημαντική, φυσικά, αλλά υπάρχουν κι άλλες.
Για να έχεις φουλ όλο το φάσμα, ως προβλεπεται, από 20χ έως 20κχ και τα 20 χερτζ να σκαρφαλώνουν στη θέση ακρόασης πάνω από 115 ντεσιμπέλ ασυμπιεστα, θες λεφτά, όχι σάλιο..
Πρέπει να παίζει χαλαρά πάνω από 120 ντεσιμπέλ εκεί κάτω για να μην έχεις αίσθημα συμπίεσης.
Για να βγει από δορυφόρο η 3η οκτάβα στα 105 ντεσιμπέλ, πρέπει να βγαίνει άνετα πάνω από 110 ντεσιμπέλ, στη θέση ακρόασης, όχι πάνω στο ηχείο...
Θες λεφτά παλικάρι μου, με σάλιο δε γίνεται..
Θες περιθώριο για να εφαρμόσεις ισοστάθμιση, δε γίνεται τσιμα τσιμα.
Κι αν θες να σκαρφαλώσει πάνω από στάθμη αναφοράς, θες πολλά λεφτά. Για λάιβ απόδοση μποτιας, ασυμπιεστα, θες φίλε μου λεφτά.
Για να στήσεις άτμος σεταπ με προδιαγραφές και σοβαρή ισοστάθμιση, θες λεφτά, όχι σάλιο.
Στα πολύ χαμηλά κοστολογια που συνήθως κυμαίνεται ο πολύς ο κόσμος, θέλει προσοχή στα σημεία ώστε να ακούγεται νορμάλ και στη μουσική, ειδάλλως είναι μόνο για κλαμπατσίμπαλα σε ταινίες..
Δεν υποτιμάω τίποτα, αλλά οι αυστηρές προδιαγραφές δεν πληρούνται εύκολα, θέλει να ματώσεις.
Αν αρχίσουμε συμβιβασμούς εδώ κι εκεί, εντάξει, όλα παίζουν καλά, κι όλα είναι χάλι μαύρο.
Εγώ είχα δώσει 7,5 χιλιάρικα για ένα ζευγάρι ηχεία, και πολλά λεφτά για βελτίωση αυτού του ηχείου, και πολλά λεφτά για οδήγηση αυτού του ηχείου, είχα δικάναλο με 8 τελικούς ενισχυτές των 2,5 κιλοβατ. Ξέρω τι λεφτά μπορείς να δώσεις στο δικάναλο και τι ήχο μπορείς να ακούσεις. Δεν υποτιμάω καθόλου τον δικάναλο ήχο.
Και με Άνταμ σειράς Τ που λέει το θρεντ, δε παλεύεις τέτοιο δικαναλο μεγάλε, χέσε με. Δεν.
Δεν είμαι χθεσινός, ούτε γεννήθηκα με πολυκάναλο...
Κι όπως ξέρετε, και στα καλώδια έχω ματώσει. Δεν έχω κενά...
Χρήστο, έλεος αδερφέ...
Μιλάμε για σοβαρά ποσά, που σημαίνουν ότι έχεις κάποια οικονομική άνεση και διάθεση για το χόμπι, και φυσικά χώρο.
Άλλαξα 5 σπίτια στη ζωή μου, κι ακόμα κι όταν πήγα πρώτη μετάθεση Αθήνα, βρήκα 60τμ σαλόνι για τα ηχεία, σε τριόροφη που δεν είχαν θέμα με τις στάθμες.
Αν τώρα θες να μπούμε στη λογική μιας φοιτήτριας που δεν ασχολείται με το χόμπι, λυπάμαι, αλλά είναι μλκια.
Αν επίσης θες να μπούμε στη λογική ενός οικογενειάρχη που τσιμα τσιμα τα φέρνει βόλτα σε μικρό διαμέρισμα σε πολυκατοικία με γιαγιάδες πάνω κάτω, σόρρυ μεγάλε, δεν είσαι για έξοδα, δες τηλεόραση που μου θες και προβολέα, σιγά μη μου θέλει και Λαμποργκίνι να την παρκάρει στο πεζοδρομιο...
Έλεος...
έχω σεβασμό και ξέρω να διακρίνω κάποια πράγματα.....
Εγώ παρατηρώ το εξής....(γιατί τώρα έκατσα να διαβάσω λίγο σωστά το ριβιού)....
ωραία είδαμε αυτή την διαφορά στα 2db
και έχουμε τον Σταματάκο...αντί να πει με βεβαιότητα...ΝΑΙ είναι fact τα αλλάζει αυτά αυτά και αυτά στο audio
να χρησιμοποιεί εκφράσεις ''κατά την άποψή μου'' και ''αν έχετε σύστημα που να δικαιολογεί την αγορά''...κατά την γνώμη μου
με κερασάκι αυτ
άρα τι μας λέει? ότι δεν ακούγεται διαφορά αλλά σφίγγουν τα μπάσα,αερίζονται τα μεσαία και γίνεται πιο φυσικό το άκουσμα?
ήξεις αφήξεις
σε τι μονάδα μέτρησης μετριέται το σφίξιμο του μπάσου κ η φυσικότητα? και πως ορίζεις αυτή την μεταβολή?
μιλάμε για μεταβολή στην ταλάντωση του αέρα έτσι
δηλαδή μεταβάλλεται κινητική ενέργεια για τους χ-ω-ψ--λόγους του καλωδίου.....αλλά δεν μπορεί να μετρηθεί!
κλπ κλπ πόσα ακόμα....
εμετούλης για βραδιά ποίησης
παρεξηγείστε με (είχα καιρό να διαβάσω ριβιού) αλλά δεν τα θεωρώ σοβαρά....
με λίγα λόγια ούτε ο ίδιος μπορεί να δικαιολογήσει αυτό που μέτρησε και λέει ....ξέρετε τι
μόνο που στο συγκεκριμένα ριβιού δεν είδαμε τίποτα από αυτά...ούτε αναφορά...ούτε προσέγγιση μεγεθών...εφόσον δεν υπάρχει ο εξοπλισμός
αλλά πάρλα με μετρητικό όργανο το εγκεφαλικό αυτί του κυρίου Σταματάκου να μαλώνει με τη νοημοσύνη μας
θυμήθηκα τον μακαρίτη
όχι..δεν είμαι τέτοιος...στο έχω πει....
τι δεν κατάλαβες μωρή κλάψα πάλι?
δεν μιλάς συγκεκριμένα όμωςΣεβασμό εσύ???
Φαίνεται... View attachment 164210
Προφανώς με την ετυμολογία των ελληνικών λέξεων δε τα πας και τόσο καλά...δεν μιλάς συγκεκριμένα όμως
και πάλι κάνω συνειρμούς.....δεν φταίω εγώ....
έτσι όπως σε βλέπω με το στόμα νιπτήρα
θυμήθηκα πάλι το Μαράκι στο χωριό....στην τελική φάση
είσαι στο τελικό στάδιο δεν εξηγείτε διαφορετικάΠροφανώς με την ετυμολογία των ελληνικών λέξεων δε τα πας και τόσο καλά...
Μια λοιπόν ανάλυση της λέξης μπορεί να σε βοηθήσει,
... όπως και η ετυμολογία της λέξης αυτογνωσία...σεβασμός - Βικιλεξικό
el.m.wiktionary.org
αυτογνωσία - Βικιλεξικό
el.m.wiktionary.org
δεν μιλάς συγκεκριμένα όμως
πάλι θυμάμαι το Μαράκι στο χωριό....
μόνο εγώ?Σε έχει βαρέσει η καραντίνα .... κατακούτελα!!!
Κουκλί το Μαράκι με τέτοιο στόμα .....που την θυμάσαι κιόλας
Γι αυτό χάνεις τις εποχούμενες επιστημονικές διαλέξεις.Μπαίνω βρε, όταν βγαίνω για ποτά και γυρίζω ξημερώματα.
Εσύ πάλι... ότι γκουμούτσα σού δώσουν την κοτσάρεις??Δεν ξέρω... ωριμάζει η ιδέα μέσα μου, κατά κάποιον τρόπο η λέξη "τυμβωρύχος" μου θύμιζε νεκροθάφτης και την είχα αποδεχτεί με ελαφρά τη καρδία, για το λόγο αυτόν καθώς και ότι διαμαρτυρήθηκα εντόνως και περιμένω να εισακουστεί η αντίθεσή μου προς αυτή την παράνομη και καταχρηστική ενέργεια ειδάλλως αν δεν συνηθίσω στην απώλεια της προσωνυμίας θα κάνω αυτό που επιτάσσει η συνείδησή μου και με ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου.
δεν μιλάς συγκεκριμένα όμως
πάλι θυμάμαι τη Χάιδω στο χωριό....
μόνο εγώ?
όλο το χωριό....
αν το τραβήξεις έτσι γίνεται....σαν του Τοολανδρου(στη φωτο)
παντρεύτηκε.... ένα τραγο..έκανε κ οικογένεια.... τρία κατσικάκια...νοικοκυρά η κατσίκα....
μόνο εγώ?
όλο το χωριό....
αν το τραβήξεις έτσι γίνεται....σαν του Τοολανδρου(στη φωτο)
παντρεύτηκε....έκανε κ οικογένεια....νοικοκυρά το κορίτσι....