Κασέτες

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
43.373
... δεν εχω διαθεσημο το ψηφιακο αρχειο να το συγκρινω, ουτε ειμαι σιγουρος για τη πηγη του υλικου..
ικανοποιητικη η ποιοτητα κατα τα αλλα, αλλα γεγονος οτι μου ειναι (ψιλο?) αδιαφορο κατι τετοιο 8-)

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.950
Η εγγραφή σε τέτοιες παραγωγές πως είναι; Ακούγονται όπως θα έπρεπε;
- λογικά punk ακούγονται , και εν προκειμένω έτσι πρέπει ... Λέω εγώ

... Εκτός των metro decay , που ειχαν καλές σχετικά παραγωγές/εγγραφές , κάποιους από τους άλλους που έχω ακούγονται στην καλύτερη περίπτωση σαν τον πρώτο των dead Kennedy's

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
43.373
Παντως, σκοπός της dinte ειναι αρχειακο/καταγραφικο (archive) του πράματως, κατι που διακρινεται και απο τις κυκλοφορίες της, οπως ειναι αντιληπτο κατι τετοιο δε συναδει απαραιτητως με υψηλη πιστοτητα.

Reaction score
106
Βλέπω πολύ μεγάλα αποθέματα διαφόρων κενών κασσεττών στο διαδίκτυο από έναν τύπο Έλληνα. Είχα αγοράσει και εγώ αρκετές και σε καλές λογικές τιμές.
Έτσι από περιέργεια ρωτάω Μήπως ξέρουμε από που προμηθεύεται το απόθεμα;

Τον είχα ρωτήσει και μου είπε ότι είχε παλιό κατάστημα με κασσέττες και εγράψιμα ήδη.

Δεν μπορώ να το πιστέψω όμως όταν μου εμφανίζει κασσέτες στοίβες και όχι μεμονωμένες που έχουν εξαφανιστεί εδώ και 20 χρόνια.

** Παράκληση να μην εκθέσουμε τον άνθρωπο με αυτά που γράφουμε.

Reaction score
0
Νέος χρήστης, έψαχνα κάτι άλλο αλλά είδα αυτή την συζήτηση. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση στο εξωτερικό για αυτά (και γενικά physical media) αυτή την περίοδο, ίσως για αυτό. MiniDiscs players και φορητά κασετόφωνα (μαζί με κασέτες και minidiscs). Ήταν φθηνά και τα μάζευες πιο εύκολα πριν μερικά χρόνια, κατάφερα να συλλέξω επειδή μένω έξω γύρω στα 30 φορητά κασετόφωνα και 22 minidisc player (+ μερικά DAT players και φορητά ραδιοφωνάκια). Πολλοί (όπως και εγώ πιο παλιά) τα πέρνανε από Ιαπωνία από proxy auction sites, δες Buyee γιατί ήταν παμφθηνα.

Reaction score
106
Και εμένα μου έχει κάνει εντύπωση.

Κασέτες και mini disc αβέρτα!!!!
Πολύ στοκ τελευταία με κούτες και όχι μεμονωμένες κασσέττες, δυο, τρία κομμάτια. Κάτι Fuji που έχει βγάλει Type 0 και κάτι Mitsubishi πριν μερικά χρόνια ήταν από τις ελάχιστες που έβρισκες κάτω Αθήνα στην κασετεμπορική που άνοιγε ακαθόριστα όποτε να ναι. Πιθανόν να υπήρχε στοκ το οποίο αγόρασε. Αλλά κάτι TDK SA, κάτι χρωμίου κτλ. μου δημιουργεί τρομερή εντύπωση.
Τιμές όχι στον θεό αλλά όχι και αυτές που πουλούσε παλαιότερα. Γενικά καλές τιμές για το ίντερνετ. Προσωπικά όμως 10 ευρώ για χρωμίου κασσέττα δεν δίνω. Υπάρχουν όμως και αυτοί που τα δίνουν. Απλές μέχρι δύο ευρώ καλά είναι. Άντε τρία ευρώ. Το χόμπι μου κάνω.
Νέος χρήστης, έψαχνα κάτι άλλο αλλά είδα αυτή την συζήτηση. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση στο εξωτερικό για αυτά (και γενικά physical media) αυτή την περίοδο, ίσως για αυτό. MiniDiscs players και φορητά κασετόφωνα (μαζί με κασέτες και minidiscs). Ήταν φθηνά και τα μάζευες πιο εύκολα πριν μερικά χρόνια, κατάφερα να συλλέξω επειδή μένω έξω γύρω στα 30 φορητά κασετόφωνα και 22 minidisc player (+ μερικά DAT players και φορητά ραδιοφωνάκια). Πολλοί (όπως και εγώ πιο παλιά) τα πέρνανε από Ιαπωνία από proxy auction sites, δες Buyee γιατί ήταν παμφθηνα.
Καλώς ήλθες.
Μιλάμε για απίθανο στοκ φρέσκο το οποίο ανανεώνεται. Ότι υπάρχει κοινό υπάρχει το γνωρίζουμε. Απλά μας κάνει εντύπωση. Οι τιμές πολύ κάτω από το e- bay και τα διάφορα site. Χαίρομαι μάλιστα που τα βλέπω.

Reaction score
151
Εγω προσωπικά θα έδινα 10 € για να αγοράσω 3-4 κασέτες χρωμίου. Παρακαλώ αν γνωρίζετε ποιος τις διαθέτει να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα αν δεν θέλετε να κοινοποιηθεί από εδώ.

Reaction score
1.258
Βλέπω πολύ μεγάλα αποθέματα διαφόρων κενών κασσεττών στο διαδίκτυο από έναν τύπο Έλληνα. Είχα αγοράσει και εγώ αρκετές και σε καλές λογικές τιμές.
Έτσι από περιέργεια ρωτάω Μήπως ξέρουμε από που προμηθεύεται το απόθεμα;

Τον είχα ρωτήσει και μου είπε ότι είχε παλιό κατάστημα με κασσέττες και εγράψιμα ήδη.

Δεν μπορώ να το πιστέψω όμως όταν μου εμφανίζει κασσέτες στοίβες και όχι μεμονωμένες που έχουν εξαφανιστεί εδώ και 20 χρόνια.

** Παράκληση να μην εκθέσουμε τον άνθρωπο με αυτά που γράφουμε.
Να φανταστώ από Σπάρτη ????

Reaction score
106
Να φανταστώ από Σπάρτη ????
Ναι δεν λέμε κάτι μυστικά. Απλά ο άνθρωπος μπορεί να μην θέλει να εμφανίζεται και να μας πει τους προμηθευτές του. Ούτε ένα υποχρεωμένος. Το πιο πιθανό είναι να παρακολουθεί την σελίδα. Σχολίασα επειδή μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση.
Εγω προσωπικά θα έδινα 10 € για να αγοράσω 3-4 κασέτες χρωμίου. Παρακαλώ αν γνωρίζετε ποιος τις διαθέτει να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα αν δεν θέλετε να κοινοποιηθεί από εδώ.
Σου έστειλα pm.

Last edited:

Reaction score
146
Υπαρχουν 3-4.
Απο Σπαρτη εχω παρει απλες να κανω καμια εγγραφη, πολυ καλη εξυπηρετηση και νορμαλ τιμες για την εποχη μας και για αυτο που πουλαει. Συνιστώ. Καποιος εδω μεσα ειπε πιο πανω οτι ειχε παρει τηλεφωνο ολα τα παλια μαγαζια στην Ελλαδα και εχει μαζεψει οτι στοκ ειχαν, δεν ξερω αν ισχυει.
Υπαρχει και ενας καπου Θεσ/νικη με αντιστοιχο στοκ, καποιος Αττικη με πολλες μεταλλου, χρωμιου κτλ. (καπου 14 ευρω το τεμαχιο) Υπαρχει ενα γκρουπ με αγγελιες για παλια στερεο κτλ στο ΦΒ που βαζουν συνεχως αγγελιες με κενα media, στο car.gr πολλες κτλ.

Reaction score
106
Ένας πριν μια εβδομάδα έβαλε μια αγγελία στο marketplace περίπου 60 κασέτες απλές νομίζω TDK στα 70 ευρώ πακέτο. Έρχομαι τώρα του λέω. να τις πάρω. Δεν απάντησε. Τώρα τις έχει βάλει 120 ευρώ τις ίδιες.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.122
Members
38.413
Νεότερο μέλος
FotisLam