- Reaction score
- 925
Κατάλαβα.......Δεν τσεκάρεις για να μην συγχυστείς.
Τουλάχιστον δεν ξέβαψε το μαύρο!
Κατάλαβα.......Δεν τσεκάρεις για να μην συγχυστείς.
Βρες στο youtube ένα βιντεάκι με καρτέλα magenda ή κόκκινo, και πρόβαλέ το στην Tv.Για LG 55'' B6V πως το κόβετε; Φυσικά εκτός εγγύησης. Πως τσεκάρω; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα;
Απλώς πανηγυρίζεις!εχω το παραθυρο που φαινεται σε magenta, αλλα καθολου burn in κοντα στις 4.000 ωρες σε b7. Αξιζει να ασχοληθω με service? Σε κανονικη χρηση/περιεχομενο δν φαινεται κατι
οχι μαλλον δεν με καταλαβες ειναι απο τα πανελ με ελαττωμα, που ομως στο εξωτερικο διορθωνεται χωρις αλλαγη πανελ-μονο αλλαγη των ρυθμισεων.Απλώς πανηγυρίζεις!
Δεν είχαν όλα τα πάνελς της σειράς Β7 πρόβλημα.
Μακάρι και η Β9 να μην έχει burn-in μετά από 2 χρόνια...
Ναι, αυτό θα κάνω, αλλά είμαι και λίγο στραβός ξέρεις ε;Βρες στο youtube ένα βιντεάκι με καρτέλα magenda ή κόκκινo, και πρόβαλέ το στην Tv.
Έβαλα αυτό :Ναι, αυτό θα κάνω, αλλά είμαι και λίγο στραβός ξέρεις ε;
Μα και εγώ δεν είχα καταλαβει τίποτα στην καθημερινή χρήση και λέω μπας και είμαι τόσο στραβός -που είμαι- και δεν το παίρνω χαμπάρι; Τελικά no-problem!Αυτή η εμμονή για ανακάλυψη προβλήματος που δεν βλέπουμε στη χρήση που κάνουμε ονομάζεται οξεία χαϊεντίτιδα.
Επειδή η LG παραδέχεται "βλάβη" για συγκεκριμένες κραχτές περιπτώσεις δεν σημαίνει ότι κάθε δύο χρόνια θα μας δίνει καινούργια TV εφ' όρου ζωής!
Παίρνω θαρρος απο τη δικη σου περίπτωση....Μακάρι να μην βρεθεί πάνελ προς αντικατάσταση και να σου δώσουν καινούρια.
Ελπίζω τα πάνελ του 2019 να έχουν λύσει το πρόβλημα.
Τι είναι το public safety net tv; Επικοινώνησες με την LG;Παίρνω θαρρος απο τη δικη σου περίπτωση....
Έτσι ονομάζει το public την 5ετή εγγύηση που δίνει (πέρα από τη 2ετή εγγύηση της LG). Την είχα αγοράσει την τηλεόραση το Νοέμβριο του 2017. Όσον αφορά το service που την παρέλαβε, δεν ξέρω ποιοι είναι ακριβώς και αν επικοινωνούν μετά με lg (λογικό σενάριο).Τι είναι το public safety net tv; Επικοινώνησες με την LG;
Η 55" αντικαταστάθηκε με 65";Ειχαμε νεωτερα. Το public με ειδοποιηση απο το σερβις της LG ενεκρινε αντικατασταση με καινουρια τηλεοραση!
Η 55 Β7 αντικατασταθηκε με 65 Β9, στο public στο Μαll με μια μικρη επιβαρυνση (πολυ μικρη) και νεα εγγυηση 5ετη. Τα παιδια στο public σουπερ εξυπηρετικα και βοηθητικα για την αλλαγη.
Καταλαβα οτι υπαρχει ευελιξια, περα απο αντικατασταση τηλεορασης και ουσιαστικα μπορουν να σου δωσουν ως πιστωτικο το ποσο της αρχικης αγορας για αλλη τηλεοραση. Τους ειπα οτι ηθελα 65αρα και πληρωσα τη διαφορα. Το θετικο οτι για τη συναλλαγη για την 65αρα μου τη δωσανε σε τιμη black friday, περιπου 1850 ευρω και πραγματικα με σκλαβωσανε τα παιδια στο public στο mall.Η 55" αντικαταστάθηκε με 65";
Πώς ρε θηρίο;