- Reaction score
- 23.824
Μια λαμπάδα στον @svellinis που τους έκανε όταν όλα και το σέρβις την έβγαλε ανεπισκευαστη
Στα προγράμματα επέκτασης εγγύησης που πουλάνε οι αλυσίδες, προβλέπεται στην περίπτωση που το προϊόν βγάλει μη επισκευασιμη ή ασύμφορη βλάβη, κατά την περίοδο που ισχύει η έξτρα τριετής συνήθως εγγύηση, πίστωση του αρχικού ποσού που είχε δώσει ο πελάτης και δυνατότητα να ψωνίσει με αυτό ό,τι άλλο θέλει. Αυτό τουλάχιστον ίσχυε στην Ηλεκτρονική όταν εργαζόμουν εκεί, αλλά νομίζω πως ισχύει γενικότερα.Η 55" αντικαταστάθηκε με 65";
Πώς ρε θηρίο;
Στην εγγύηση άλλαξα και την δικιά μου 55" το 2019. Ηλιθιωδώς δεν μου πέρασε απ' το μυαλό να ζητήσω την 65" με επιβάρυνση την διαφορά.Αν εχεις εγγυηση, κατα πασα πιθανοτητα θα σου αλλαξουν την τηλεοραση. Μου ειχε τυχει σε μενα και σε αλλους πολλους. Αν οχι, δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι.
Ναι θυμαμαι! Η επομενη!Στην εγγύηση άλλαξα και την δικιά μου 55" το 2019. Ηλιθιωδώς δεν μου πέρασε απ' το μυαλό να ζητήσω την 65" με επιβάρυνση την διαφορά.
Είσαι καλυμμένοςΚαλησπέρα,
Αγορασα μια LG C1 OLED στο Black Friday από τα Public, με 2 έτη εγγύηση αντιπροσωπείας και 5 έτη εγγύηση απο τα Public (SafetyNet). Αξίζει λέτε να προχωρήσω με επέκταση εγγύησης στα 5 έτη από την ίδια την LG με επιπλέον κόστος 215 ευρώ; Η δεν υπάρχει λόγος μιας και έχω ήδη 5 έτη εγγύηση απο την LG? Ευχαριστώ
Ευχαριστώ πολύΕίσαι καλυμμένος
Δεν είναι συνηθισμένο αυτό που περιγράφεις. Εγώ δεν έχω δει τίποτα στην OLED να φαίνεται χειρότερα από την Plasma...Kaι εγω αγορασα την 77 C1 και κλαιω.....Απο κατω η πλασμα panasonic P65 St και προσπαθω να κανω την OLED να την πλησιασει εστω λιγο !
Κλαμα
Αδυναμια διακρισης μεταξυ μαυρου και ανθρακι λεπτομερειων ....ολα μαυρα τα δειχνει ενω η πλασμα παιχνιδακιατα διαχωριζει
Το κοκκινο και το βαθυ πορτοκαλι που ειναι διαφορετικο στην πλασμα , , στηνOLED τα δειχνει ιδια
ΟLED my ass........
Aν πρεπει να κανω calibration ΜΗΠΩΣ και καταφερω να εχω σωστα χρωματα σεσχεση με μια τηλεοραση 7ετιας κλειστε το το εργοστασιο !
Και επίσημα πλέον, 2 χρόνια μετά την αντικατάσταση της LG oled μου, μπορώ να πω ότι το πάνελ του 2019 δεν παρουσιάζει ίχνος burn-in ή image retention.Ελπίζω τα πάνελ του 2019 να έχουν λύσει το πρόβλημα.