- Reaction score
- 498
Φίλε καταπληκτικός. Συγχαρητήρια!
Όποτε μπορέσεις ανέβασε κι ένα RT60 για οφθαλμόλουτρο.
Όποτε μπορέσεις ανέβασε κι ένα RT60 για οφθαλμόλουτρο.
Τι αλλο?Diy;
Ο αχρηστος ο @dapost, ολο τον Αυγουστο διακοπαρες και μεχρι τον Οκτωβριο καθε ΣΚ παραλία. Ουτε μια βιδα ρε, ο τεμπελης. Ολομόναχος εφαγα το πακετο.Εξαιρετικά
Τελικά πιανουν τα χέρια του @dapost
Το αριθερμ ρουφαει ολο το γρεζι. Μαλλον θα πρεπει να το αλλαζω καθε χρονο γιατι θα γεμιζει.Άσε τα σχεδιαγράμματα, δε θέλουμε.
Δώσε εντυπώσεις ακρόασης!
Τι διαφορές ακούσατε;
Καλό τίναγμα σε κάθε αλλαγή εποχής, δουλεύει τέλεια.Το αριθερμ ρουφαει ολο το γρεζι. Μαλλον θα πρεπει να το αλλαζω καθε χρονο γιατι θα γεμιζει.
Για να δούμε τι γίνεται στα 20-200Hz με/χωρίς DiracΟ στόχος του Άκη ήταν να πετάξει το ντιρακ που μόλις αγόρασε. Και νομίζω είναι πολύ κοντά στο να τον πετύχει!
Ασε τ’αστεια και αλλαξε μου την υπογραφη σε κοντρα πλακε.Καλό τίναγμα σε κάθε αλλαγή εποχής, δουλεύει τέλεια.
Τι είναι; Εκεί κρύβεις τα λεφτά;Ουπς, τι είναι αυτό?
Εχω ρε! Κιμπερ με χρυσα Φουρουτέκ κι ετσι. Να ειμαστε καλυμμενοι απ’ολες τις μπαντες. (μου περίσσεψαν απο τον προτερο εντιμο βιο )Τι παιδευεσαι ρε αδερφέ με όλα αυτά, δε σε καταλαβαίνω, αλήθεια όμως, γιατί δεν έβαλες αντ'αυτων όλων ένα καλώδιο της προκοπής (ρέβματος) να τελειώνει το παραμύθι;
Ρε τρέλα πουλάτε;
ΥΓ. Που πας ξεβράκωτος χωρίς ντιρακ, πως θα βγάλεις γούστα;
Κι απ’ αυτο εχω! Πουθενα δε με πιανεις.ΥΓ. Χαλί δε βλέπω κάτω και ανησυχώ. Τσιρλί θα σε πάει, θα κρυώσουν τα ποζαλάκια σου.
Μπραβο αγορι μου να μην φωναζω μονο εγω για φωτο!!!!!!Τωρα γ@μ !