Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....that's it!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....that's it!!!

Τώρα, τι βλέπω στο μόνιτορ όταν παίζω βινύλια??

αυτό

και αυτό

Δηλαδή την κονσόλα της Μέτρικ μέσω της οποίας μπορώ να επιλέξω τη συχνότητα δειγματοληψίας, όπου τα 192...είναι μονόδρομος
αγορι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....μπραβο Γιωργαρε ψηφιακε πικαπιε!!!!!!!

παντα τετοια πασακα μου με τις ωραιες σου μηχανες παρειτσα αλλα και τα φιλαρακια σου .......εμας δηλαδης....χαχαχαχα

Reaction score
1.685

Τώρα βέβαια αμφιβάλλω καρ-ιόλη αν θάκανες τα ίδια γνωρίζοντας ότι αυτό το πικάπι θα έπαιζε με την Μετρικ....χο χο χο!!!(μέρες πούναι)
Η εργασια σε ενα προιον ειναι ανεξαρτητη απο το τροπο χρησης του απο τον ιδιοκτητη.
Θα εκανα τα ιδια ακομα κι αν το ειχες και το κοιταγες.

Ρε που εχει φτασει η τεχνολογια?
Βινυλια σε μονιτορ.... :116:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Θα έγραφα κάτι αλλά πάω Τζάννειο εσπευσμένα .
Ο Geovaz είδε το ποστ , έπαθε εγκεφαλικό και αρνείται να κάνει ψηφιακή τομογραφία .

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.927

Εντάξει είναι τώρα, επαναφέρω το θέμα...

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390
Απάντηση: Re: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....that's it!!!

Τουλάχιστον παλιότερα ο Ray Kimber χρησιμοποιούσε Lipinski στο στούντιο του:

http://www.audioasylum.com/forums/pro/messages/8930.html

Τα kimber select είχαν εντυπωσιακά "άκρα" σε α/β με άλλα φθηνά και ακριβά που έκανα παλιότερα στο σύστημά μου. Όπως εντυπωσιακή ήταν και η αλλαγή που έκανε ο Χρίστος προχθές από κάποιο gotham νομίζω στο mogami 2549. Όσοι είμασταν εκείνη τη στιγμή στο στούντιο (νομίζω και ο geomiat) πάθαμε πλάκα, ακούστηκε τουλάχιστον 1-2 db πιο δυνατά με τα mogami. Αν διαβάζει, ας δώσει μερικές πληροφορίες παραπάνω, τι ακριβώς άλλαξε, ήταν balanced σύνδεση, αν ναι πως αφού το 2549 είναι δίκλωνο;

Geomiat, να χαίρεσαι το υπέρχο σύστημα, η επιτομή της απλότητας και ουδετερότητας! Ένα σύστημα σαν καλά ακουστικά on steroids, χωρίς κόλπα και ψευτο-εντυπωσιασμούς.

Μην τρελαινόσαστε παιδιά !!!

Δεν έπαιξε 1-2 db πιο δυνατά (!) , έπαιξε στην ίδια στάθμη. Αν τον πιο γεμάτο ήχο το θεωρούμε 1-2 db πιο δυνατό σε συγκαταλέγω στούς ...... Hypersensitive ακροατές

Υπήρχε Gotham απο Metric σε Sub και βάλαμε Mogami απο Sub σε ενισχυτές .

Για άγνωστο λόγο δεν άρεσαν στο σύστημα το Σάββατο 2 ζεύγη Gotham.

Σε πολλές άλλες ακροάσεις με 1 Gotham απο Metric σε ενισχυτές το Gotham έπαιξε καλύτερα απο το Mogami.

Γιαυτό δεν είναι τα καλώδια (?) για ένα τελικό fine tuning.

Reaction score
8.905

Άμα απομονώσεις ένα τμήμα.... μήπως λογιστικούς ντοσιέδες...? :410:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.444
Re: Απάντηση: Re: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....that's it!!!

Ειλικρινά δε θέλω να αρχίσουμε κουβέντα για καλώδια και να χαλάσουμε το ωραίο νήμα της παρουσίασης, απλά για εμένα αυτό που άκουσα το Σάββατο ήταν λίγο "εφιάλτης από τα παλιά". Γιατί να υπάρχει διαφορά (ΟΚ, μπορεί όχι 1db, αλλά αναμφισβήτητα υπήρχε) σε ένα τεχνικά σωστά στημένο σύστημα (με εμπέδηση εξόδου της μέτρικ μόλις 5ohm) αλλάζοντας λίγα μέτρα καλώδιο από το σαμπ μέχρι τους τελικούς (χωρίς κάποιο από τα καλώδια να έχει τίποτα "περίεργες προδιαγραφές"); Γιατί, ωέω;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.033
γιατι ολα τα καλωδια ειναι ιδια κ δεν παιζουν κανενα ρολο, δε χρειαζεται ν ασχολουμαστε με καλωδια......................................................................................

Reaction score
3.901
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....that's

Ειλικρινά δε θέλω να αρχίσουμε κουβέντα για καλώδια και να χαλάσουμε το ωραίο νήμα της παρουσίασης, απλά για εμένα αυτό που άκουσα το Σάββατο ήταν λίγο "εφιάλτης από τα παλιά". Γιατί να υπάρχει διαφορά (ΟΚ, μπορεί όχι 1db, αλλά αναμφισβήτητα υπήρχε) σε ένα τεχνικά σωστά στημένο σύστημα (με εμπέδηση εξόδου της μέτρικ μόλις 5ohm) αλλάζοντας λίγα μέτρα καλώδιο από το σαμπ μέχρι τους τελικούς (χωρίς κάποιο από τα καλώδια να έχει τίποτα "περίεργες προδιαγραφές"); Γιατί, ωέω;
Έχεις στήσει το σύστεμ σου, ξέρεις κάποια πράγματα για το χώρο σου -όπου έχεις κάνει και κάποιες παρεμβάσεις- οπότε τι σου μένει για κερασάκι??

Δανείζεσαι απο γνωστούς και φίλους, δοκιμάζεις με την ησυχία σου και κάνεις -αν θες- τις κινήσεις σου.

Πάγιες λύσεις στα καλώδια δεν γνωρίζω.

Στο σπίτι μου η μετάβαση απο τα Mogami sta Gotham έδωσε πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.

Στο στούντιο συνέβη το αντίθετο.

Μπορεί όλα να εξηγούνται με χαρτί και μολύβι.

Όποιος επιθυμεί να μάθει....κουράζεται!!

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....that's

"The historical purpose of organised religions was to manage society to un-questioning obey authority and live within a moral code. Over thousands of years religious conditioning has become so entrenched within human consciousness that it no longer requires us to worship Deity’s or repeat ancient text as a guide for obedience. Marketing and consumerism is the religion of modern times.

Modern man is so conditioned by his past, that he will blindly accept anything marketed to him, including identifying with brand names, model numbers and celebrities. He also infallibility believes in the propagandaised ideal of Democratic consumerism as a disguise for self-interest. Above all, western man remains a contradiction to himself as he will always choose to be right, rather than choose to be happy." :145:

http://lenardaudio.com/education/12_amps_8.html

Reaction score
3.901

οτι μπορούμε να απλοποιήσουμε και να το απολαύσουμε προσφέρει φως στη σκέψη και στην ψυχή (ότι κ αν είναι αυτό) μας

Reaction score
2.248

Ο Γιώργος έφτασε στην ακουστική του νιρβάνα και είναι ίσως το καλύτερο που μπορεί να συμβεί σε έναν μουσικόφιλο και το χειρότερο συνάμα για έναν χομπίστα.
Επειδή είναι νέος ακόμα, προσωπικά δεν μπορώ να τον φανταστώ "συνταξιούχο" πρώην χομπίστα να ακροάται το δημιούργημα του σαν τους υπόλοιπους συνταξιούχους που θαυμάζουν τον κήπο τους.

Το χόμπι μας είναι περισσότερο κοντά στο παιχνίδι με τα τουβλάκια (λεγκο) που φτιάχνεις και χαλάς για να κάνεις κάτι καλύτερο παρά σε ένα παζλ που φτιάχνεις και κρεμάς στον τοίχο για να θαυμάζεις.

Καλοάκουστο Γιώργαρε

Reaction score
1.815

Τρελλογιατρούλη μου ωραία πράματα!
ΕΥΓΕ!
Έρχομαι κάθε μήνα πάνω, θα σε πετύχω που θα μου πάει??:116:

Reaction score
3.901

Τρελλογιατρούλη μου ωραία πράματα!
ΕΥΓΕ!
Έρχομαι κάθε μήνα πάνω, θα σε πετύχω που θα μου πάει??:116:
Για να σε δω σε κινούμενο σσστόχο!!

Reaction score
8.905

Μια εκδρομή στον Βόλο με την παλιοπαρέα από δω, δεν θα ήτανε άσχημη ιδέα...:421::426:

Reaction score
3.901

Έγραψες φίλε!!

Σας περιμένω εδώ στα βόρεια προάστεια και μάλιστα -εκτός των άλλων- θάχει ενδιαφέρον πιστεύω να ακούσουμε πως παίζει ένας εξαιρετικός ενισχυτής σε σχέση με έναν καλό ενισχυτή.

Και μάλιστα όχι Α-Β, αλλά ακρόαση αρκετής μουσικής και με τους δύο.

Ελπίζω ο μάστορας του Λιπινσκι να τελειώσει τον Ιανουάριο το νηου μοντελ.

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Re: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....that's it!!!

Μην τρελαινόσαστε παιδιά !!!

Δεν έπαιξε 1-2 db πιο δυνατά (!) , έπαιξε στην ίδια στάθμη. Αν τον πιο γεμάτο ήχο το θεωρούμε 1-2 db πιο δυνατό σε συγκαταλέγω στούς ...... Hypersensitive ακροατές

Υπήρχε Gotham απο Metric σε Sub και βάλαμε Mogami απο Sub σε ενισχυτές .

Για άγνωστο λόγο δεν άρεσαν στο σύστημα το Σάββατο 2 ζεύγη Gotham.

Σε πολλές άλλες ακροάσεις με 1 Gotham απο Metric σε ενισχυτές το Gotham έπαιξε καλύτερα απο το Mogami.

...τι δεν μπορείς να φέρεις με το EQ της metric....μετά από τόσα χρόνια επαγγελματικής και επιτυχημένης ενασχόλησης με το αντικείμενο?

...τι είναι αυτό το κερασάκι?....όλο το hi-end ασχολείται με αυτό το κερασάκι....

..και αυτή που δεν ασχολούνται με το hi-end, το κερασάκι κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό....

...είναι ο ΗΧΟΣ της κάθε φίρμας....και τα αυτιά του project leader από πίσω...

...το έχουμε ξαναδεί το έργο, η αποχώρηση του τελευταίου, σημαίνει ΑΛΛΟ ήχο....

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.008
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell