- Reaction score
- 88.906
Τι διάγνωση λες; Να τον θάψουμε τον μακαρίτη να τελειώνουμεΔε ρωτάς τέτοια εδώ.
Ειδικός θερμοτέτχιος να σου κάνει διάγνωση και πλήρη αναλυτική κοστολόγηση, 100€ δουλειά.
Τι διάγνωση λες; Να τον θάψουμε τον μακαρίτη να τελειώνουμεΔε ρωτάς τέτοια εδώ.
Ειδικός θερμοτέτχιος να σου κάνει διάγνωση και πλήρη αναλυτική κοστολόγηση, 100€ δουλειά.
Και πολύ αργήσατε....θα υπάρχει και οικονομία καυσίμου στον καινούργιοΑξίζει να σουτάρω αυτόν που εχω (13 ετών Ariston, σε αποθηκάκι εξωτερικό, τριώροφη μεζονέτα), και μου βγαζει ζημιές απο 100-250€ κάθε χρονο+μπόλικο εκνευρισμό, και να πάρω κατι πιο σύγχρονο και αξιόπιστο;
Εχω την εντύπωση πως απο τη στιγμή που σε μια συσκευή βγουν 2-3 βλάβες, απο κει και πέρα ξεκινάει ντόμινο βλαβών και μια πορεία μη αναστρέψιμη
ρωτήστε ότι θέλετε
Και πόσο το κουστούμι; 180τμ περιπου
Τον μακαρίτη έπρεπε ήδη να τον έχεις φυτέψει.Τι διάγνωση λες; Να τον θάψουμε τον μακαρίτη να τελειώνουμε
Ενεργά λέμε, και Dirac. (Όχι Trinnov).Θέλουμε καλώδια και μονομπλοκ ενισχυτές; ή κάτι απλό ;![]()
Αξίζει να σουτάρω αυτόν που εχω (13 ετών Ariston, σε αποθηκάκι εξωτερικό, τριώροφη μεζονέτα), και μου βγαζει ζημιές απο 100-250€ κάθε χρονο+μπόλικο εκνευρισμό, και να πάρω κατι πιο σύγχρονο και αξιόπιστο;
Εχω την εντύπωση πως απο τη στιγμή που σε μια συσκευή βγουν 2-3 βλάβες, απο κει και πέρα ξεκινάει ντόμινο βλαβών και μια πορεία μη αναστρέψιμη
Μπορείτε να κρατήσετε τον κυκλοφορητήτι είπα στο #17 ?
τον αλλάζεις χθες.
Και αν σου κάτσει, δώσε τον παλιό, στον εγκαταστάτη του νέου λέβητα και να αφαιρέσει € από το συνολικό κόστος.
Στην κοβιδομάνα Θεσσαλονίκη.Σε ποια πόλη είστε;
Σωστά.Overenginnering σε ψύξη θέρμανση είναι σίγουρη χασούρα
+1.Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται μελέτη απωλειών
Ακριβώς.Επίσης η μελέτη απωλειών πρέπει να λάβει υπόψη της εκτός από το τοπικό κλίμα ( αλλο χειμώνα Αθήνα , άλλο Θρακομακεδόνες , άλλο Καλαμαριά , άλλο Πανόραμα κλπ) και τις συνήθειες-απαιτησεις του χρήστη (πχ 18 βαθμούς ξεβρακωτος ή 22 με ζακέτα ) .
Τέλος πάντων το κλασσικό 20 μέσα με 0 έξω δεν είναι αποδεκτό για όλες τις περιπτώσεις.
Σε εξοχικό πχ θέλεις πολλές φορές γκάζια , να πας Παρασκευή απόγευμα και μέχρι να κοιμηθείς να έχει 18 βαθμούς , αν πας με την κλασσική μελέτη 20/0 θα ζεσταθείς Κυριακή πρωί που θα μαζεύεις
Είναι πολύ σημαντικές οι απαιτήσεις που έχει ο καθένας.Είναι πολύ σημαντικό να μετρηθούν οι απώλειες, καθώς και να εξηγήσεις επακριβώς τις απαιτήσεις