- Reaction score
- 57.203
...μπορεί Κώστα να οφείλεται σε έλλειψη υποβάθρου, μη εμού εξαιρουμένου. Ίσως.διότι πιο πυκνό, σπαρτιάτικο και εύστοχο γραπτό λόγο από αυτόν, δεν ξέρω εδώ μέσα. Καταλαβαίνω όμως συχνά, ότι είναι λίγοι οι αποδέκτες που θα τον κατανοήσουν, διότι (απλώς) θέλει υπόβαθρο. Αυτό κι αν είναι επιτυχία, να γράφεις δημόσια κάτι, που να ξέρεις εκ των προτέρων ποιοί θα το καταλάβουν! Ιτς
https://el.wiktionary.org/wiki/αρκτικόλεξο...διανθισμένη με ένα σωρό αρτικόλεξα, θα εδικαιούμην στο τελος να σε κατηγορήσω για έλλειψη υποβάθρου, στην περίπτωση που δε θα με καταλάβαινες;
Απορία..
Να στην λύσω:.εάν συνομιλούσαμε, και χρησιμοποιούσα τη γλώσσα της δουλειάς μου, διανθισμένη με ένα σωρό αρτικόλεξα, θα εδικαιούμην στο τελος να σε κατηγορήσω για έλλειψη υποβάθρου, στην περίπτωση που δε θα με καταλάβαινες;
Απορία..
Τιμή θα βάλεις;;;;!
10% κάτω, σύμφωνα με τον κανονισμόΤιμή θα βάλεις;;;;!
..όχι βέβαια ζιζίκ, αυτο που επεσήμανα είναι ότι γραπτος του λόγος δεν έχει τα χαρακτηριστικά που προανέφερα, την καθαρότητα και τη σαφήνεια. Και κυρίως, δεν είναι αυτός ο λόγος που πρέπει να χρησιμοποιείται προκειμένου να επικοινωνήσουν οι άνθρωποι. Έτσι κρίνω, σύμφωνα πάντα με τις γνώσεις και το υπόβαθρο μου. Δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει εάν θεωρεί ότι η άποψή μου είναι λάθος.Σοβαρά τώρα, ζητάς να αλλάξει κάποιος τον καθ' όλα άψογο τρόπο γραφής του;
Γνωρίζω πως γράφεται, καθως επίσης και την ερμηνεία της, πίστεψέ με.Αρκτικόλεξα
Κώστα θα σε ξαναρωτήσω: πιστεύεις ότι αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος επικοινωνίας; Αυτόν χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του; Αυτόν τον λόγο πρέπει να χρησιμοποιούν, όσοι βέβαια μπορούν, για να εκφραστούν;Ε, εσύ, αυτό κάνεις, εσύ κατηγορείς τον μπούτχια, όχι αυτός εσένα.
Και όχι μόνον,καθότι χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου τον Λόγο σε περισσότερες της μιας γλώσσες.... Αυτόν χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του; Αυτόν τον λόγο πρέπει να χρησιμοποιούν, όσοι βέβαια μπορούν, για να εκφραστούν;
Τέλος, δεν κατηγόρησα κανένα, την άποψή μου εξέφρασα, τίποτε άλλο...
..καταλαβαίνω. Καλό σου βράδι.Και όχι μόνον,καθότι χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου τον Λόγο σε περισσότερες της μιας γλώσσες.
Ουδείς προφήτης εν τη εαυτού πατρίδι...
Βασίζομαι σε σένα θησαυρέ μου!EDIT: Μόλις πάτσισες τον Βαγγέλη, αλλά έχεις πολλή δουλειά για τα 32!! warnings του Σκαλ.
Πάμε δυνατά!
Ξαναρωτάς κάτι διαφορετικό.Κώστα θα σε ξαναρωτήσω: πιστεύεις ότι αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος επικοινωνίας; Αυτόν χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του; Αυτόν τον λόγο πρέπει να χρησιμοποιούν, όσοι βέβαια μπορούν, για να εκφραστούν;
Τότε ήσουν νινί ακόμα...Ρε τι εχουμε παθει ρε με σας τι παθαμε..
Παλιες ωραιες εποχες, με τις λαμπες μας τις ωραιες τις ζεστες, τα φιδια μας, του σκουκου τα ροδια μας, τα καλωδια κλπ, μας τα πηρατε ολα ρε κι ακουμε κρυαδες με ταξεις D και Metric και ισοσταθμισεις κλπ ....
Αχχ τι εχω παθειι τιιι κι αναπωλω χρονιαρες μερεες!
Οι Atma-sphere ειναι αναμεσα στους ελαχιστους λαμπατους που συμπαθω,ακριβως γιατι δεν εχουν τον παραδοσιακο ηχο λαμπας.Θυμαμαι οτι καποτε,σε συστημα γνωστου reviewer,ο S-30,σε μεγαλα Tannoy, εκανε σκονη,και σε ηχογραφηση ντραμς παρακαλω,τον McCormack DNA-2.Αν μου εκλειναν τα ματια και με ρωτουσαν ποιος ειναι ποιος,θα ελεγα τον Atma-sphere για McCormack. και τον McCormack για Atma-sphere.Ρε τι εχουμε παθει ρε με σας τι παθαμε..
Παλιες ωραιες εποχες, με τις λαμπες μας τις ωραιες τις ζεστες, τα φιδια μας, του σκουκου τα ροδια μας, τα καλωδια κλπ, μας τα πηρατε ολα ρε κι ακουμε κρυαδες με ταξεις D και Metric και ισοσταθμισεις κλπ ....
Φυσικα και επιδεχεται κριτικης... αλλα επι του υφους ή επι της ουσιας; Εαν το υφος (τροπος) γραφης ηταν κοινος (= κοινοτυπος, ολα ...ισιωμα), τοτε το ολιγωτερον που θα επικρατουσε θα ηταν η βαρεμαρα. Η Ζωη θελει "σαλτσουλα" και πικαντικη γευση - εξ αλλου δεν ειναι το site δημοσιουπαλληλικη αλληλογραφια με επιστημονικους ("ορθους") ορους. Με λιγα λογια, απαιτειται ΛΑΜΠΑΤο ύφος και το στυλ επικοινωνίας είναι ικανοτητα και επιλογη του καθενός. (Sorry Alex...)
Δεν είναι υπεράνω κριτικής όμως...
Εδώ θα γίνει δεκτή η αξιοπιστία της μαρτυρίας,χωρίς να έχω εντοπίσει το διάγραμμα εκείνο που θα επέτρεπε άμεση αντιπαράθεση με τα κατατεθέντα του Stereophile,διότι όσα εντοπίστηκαν προδιαθέτουν για ικανοποιητική συμπεριφορά επί του φάσματος.Οι δικοι μου λαμπατες ενισχυτες επαιζαν τα παντα (AUDIO VALVE - CHALENGERS) Νομιζω ότι ευκολα θα βρεις μετρήσεις. Κι επαιζαν και πολύ δυνατα. Τα δοκιμασα με πολλα ηχεια, εκει που δυσκολευόντουσαν ηταν στα μαγνητοστατικα σε υψηλες εντασεις (αν δεν κανω λαθος η ευαισθησια των εν λογω ηχειων ηταν 82 db). Κατά τα αλλα ηταν απλα απολαυση. Σε όλα τα ειδη μουσικης.
Και κατά συνέπεια,ουδεμία κριτική δεν στέκεται υπεράνω προσωπικότητας και αντίληψης ως προς τον φορέα που την κάνει.Το ύφος και το στυλ επικοινωνίας είναι ικανοτητα και επιλογη του καθενός. (Sorry Alex...)
Δεν είναι υπεράνω κριτικής όμως...
Εσύ είσαι αρκετά cool ώστε να τα αναπολείς,αφήνοντας τους άλλους ν'ανα-πωλούν...΄΄τρέλα΄΄.Παντως, αν κρινω απ το στυλ γραφης ολα αυτα τα χρονια, μια λαμπιτσα στην προενισχυση κι ενα λαμπατο μπαφερ στο player τα εχει ο Μπουτχιας ετσι;;
Διότι όπως έχει θεμελιωθεί σε ανάλογες καταστάσεις,ο ΄΄καλύτερος΄΄ μετασχηματιστής εξόδου τείνει να είναι ο...απών - όπου καθίσταται βεβαίως δυνατόν εκ της τοπολογίας - μετασχηματιστής.Οι Atma-sphere ειναι αναμεσα στους ελαχιστους λαμπατους που συμπαθω,ακριβως γιατι δεν εχουν τον παραδοσιακο ηχο λαμπας.Θυμαμαι οτι καποτε,σε συστημα γνωστου reviewer,ο S-30,σε μεγαλα Tannoy, εκανε σκονη,και σε ηχογραφηση ντραμς παρακαλω,τον McCormack DNA-2.Αν μου εκλειναν τα ματια και με ρωτουσαν ποιος ειναι ποιος,θα ελεγα τον Atma-sphere για McCormack. και τον McCormack για Atma-sphere.
Τον σηκώωωνει λέμε τον μονομπλόκ OTL.Πολύ εύκολα τους σηκώνεις.... Κούφιοι είναι από μέσα;
Ρε τι εχουμε παθει ρε με σας τι παθαμε..