Λόλα να μια Λάμπα,πάρτη κι ας καίει...τζάμπα

Μηνύματα
324
Reaction score
207
Απόσταση από τον πίσω τοίχο ρώτησε ο Κώστας, όχι μήκος κύματος.
Σωστο μπερδευτικα με αλλη απαντηση που διαβαζα.
Sorry!!
Μελετημένος αμελέτητος ... ήταν μια έκφραση που συνήθως και συχνά χρησιμοποιούσαν ειρωνικά για την γενιά μας , οι γεροντότεροι ημών. Μας κρατούσε ταπεινούς.
Το μελετημενος ειναι κυριολεκτικο και οχι ειρωνικο ,αν και η απαντηση μου ηταν σε σχολιο με ψηγματα ειρωνιας. Τωρα το γεροντοτεροι αστο να παει γιατι ανηκω μαλλον στο πανω οριο των συμμετεχοντων. :lolsign:
 
Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
17.220
Reaction score
56.374
Να σκεφτείς ότι αυτό το θέμα έχει συμπεριληφθεί στην Βίβλο, είναι τεχνική προδιαγραφή παρακαλώ, και όχι η μόνη.

Παρακαλώ, διαβάστε.

View attachment 346507

Διάβασμα λέμε.
Πάντως το δικό μου ανακλινόμενο κάθισμα με ηχοπερατή στήριξη πλάτης δεν το έχω βρει από εκεί... Μάλλον δεν την έχω μελετήσει ολόκληρη.
No problem. Έχει ένα σωρό αγοραστές που μπορείς να βρείς να τις πουλήσεις σε πανάκριβες κιόλας τιμές. Για παράδειγμα ο Bhutia.
Είπαμε, τέρμα πια τα ΄΄πολύτιμα΄΄ cash or trash. :wink:
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
54.162
Reaction score
134.522
Όσον αφορά για το ακουστικό κέντρο του ηχείου, είπαμε, αγαπάμε Νιούμαν:

1000013190.png


Το δίνει με ακρίβεια χιλιοστού, στο σχήμα.

1000013186.png


Και δίνει διάφορες πληροφορίες στο μανιουαλ, λόγου χάριν:

1000013191.png


Διαβάσατε τι λέει; Διαβάσαμε να λέτε.
Έτσι. Διάβασμα.
Λύνονται όλες οι απορίες.

ΥΓ. Διαβάστε τη Βίβλο που έδειξα. Είναι αναγκαίο ανάγνωσμα. Ο,τι πιο σύγχρονο υπάρχει, για όλα, από τους "μεγάλους" με αγάπη.
 

Μηνύματα
13.340
Reaction score
10.716
εμένα η δική μου θέση ακρόασης δέν έχει πλάτη γιατί είναι κρεβάτι γυρισμένο 90 μοίρες στον δεξιο τοίχο :D
Ωχ, και έχεις τον τοίχο πίσω από το κεφάλι σου σε μικρή απόσταση; Έχεις βάλει απορρόφηση τουλάχιστον;
 

Μηνύματα
2.009
Reaction score
3.023
Τελικά δεν ήταν ο ίδιος τύπος αυτός που έλεγε ο Marlboro και αυτός που έλεγα εγώ.
Ο δικός μου την έχει πιο μεγάλη.. την σκηνή που φτιάχνει.
Πιθανότερο με το... ΙΚΕΑ μου φαίνεστε.να είστε. :lolsign:
Ο Μανέστρος ναι, ΙΚΕΑ χώρο εφτιαξε αφού..
 

Μηνύματα
15.515
Reaction score
17.873
Αντιγράφετε που αντιγράφετε τον πρωτοπόρο(μουα),αντιγραψτε τον τουλάχιστον πλήρως.Η δική μου θέση ακρόασης δεν έχει καθόλου πλάτη για να μην παρατηρούνται οι στροβιλισμοί που εσείς έχετε κατά κόρον.
Εδώ με αδικείς, εγώ για αυτό είπα σκαμπό. Και καλά δεν με πειράζει που με αδικείς αλλά επειδή εν μέρει αντιπροσώπευα την Επερεσία την στιγμή γραφής του συγκεκριμένου πόστ δεν θέλω τα μέλη μας να θεωρούν ότι δεν είμαστε πρωτοπόροι σε αυτά που προτείνουμε. Είναι όπως καταλαβαίνεις λεπτό το θέμα και έπρεπε να προβώ σε αυτήν την ανακοίνωση-τοποθέτηση.

Ανακρίβειες που γράφησαν απο το πρός εξέταση ένταξης μέλος στην Επερεσία @costas EAR, ότι εμπεριέχεται στην CEDIA να διευκρνίσω και εδώ ότι αυτή την προδιαγραφή εμείς την παρέχουμε στην CEDIA. Επίσης για την CEDIA κιαι AES αποτελούμε και εκτελούμε χρέη oversight , επιβλέπουσας αρχής απο το 1985.
Επισης αντί να έχει ρύθμιση καθ' ύψος σαν την καρέκλα του κουρέα,έχει ρύθμιση κατά μήκος
Εδώ έχετε δίκιο καθώς με αυτό τον τρόπο δύναται να ερευνώνται διάφορες θέσεις για την ισορροπία του χαμηλού η να το προσαρμόζετε στα ιδιαίτερα γούστα σας. Στα μέλη μας διασφαλίζουμε την ομαλότερη είς μήκος θέση αλλά η παρατηρησή σας είναι μέσα στα πλαίσια καινοτομικής σκέψης. Θα χαρούμε να γίνετε μελος μας και να ακούσουμε τις απόψεις σας και άλλες ιδέες που πιθανόν να έχετε απο κοντά.
Ρωσικό.Συγχρονο.Δεν έχω εξερευνήσει την περίοδο της Σοβιετοκρατιας.
Δεν είχε. Αλλά με μια θεωρία ανεπίσημη που συζητιέται εσωτερικά στους κύκλους της Επερεσίας και στα πλαίσια μιας συσταθείσας υποεπιτροπής που έχω την τιμή να συντονίζω , εξετάζεται και διερευνάται ιστορικά το γεγονός ότι και εκεί που υπήρξε, η περίοδος αυτή διήρκησε μόνο για 9 μήνες. Μετά όλα λεγόντουσαν punk - something. Το μέλος μας @Ν.Κ. είναι δυσαρεστημένο με μια τέτοια εξέλιξη και έχει ασκήσει δικαίωμα veto στην όποια απόφαση για επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της, απειλώντας με αποχώρηση απο την Επερεσία.

Επίσης παρακαλώ κοιτάξτε την ανακοίνωση μας στο "Ελεύθερο νήμα" (και επίσημος χώρος ανακοινώσεων της Επερεσίας) για το συγκρότημα The Cynics στο οποίο συμμετείχατε και που δηλώνουμε ευθαρσώς την κριτική μας ότι απο τότε που διώξατε την Amy απο το συγκρότημα, έναν σωστό ρυθμό δεν μπορέσατε να κρατήσετε. :D 😍
 
Last edited:


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.144
Μηνύματα
2.930.509
Members
38.141
Νεότερο μέλος
Marfil
Top