wnet
Nearfieldένιος
- Reaction score
- 16.049
για Presonus τα κόβω...Τι ηχεία είναι ?
για Presonus τα κόβω...Τι ηχεία είναι ?
Πες μας τώρα,τι τον εμποδίζει να πάρει ΚΑΙ καλώδια ΚΑΙ στηρικτικα για τις συσκευές του που υποφέρουν ακόμη περισσοτερο στην ένταση που ακουει;
Εγώ;Ρητορική η ερώτηση.Εσυ τον εμποδίζεις.
Απλώς προκλήθηκα από τη νύξη που κάνει συνεχώς ο Κώστας περί καλωδίων.Οταν προκαλούμαι,απαντώ.Πλάκωσαν οι καλωδιάδες να χαλάσουν το θέμα;
Όσο και χαμηλού μπάτζετ να είναι το σύστημα,το εκτιμας και γι αυτό ασχολήθηκες με τον χώρο.Με τίποτα. Τον σφηνωσα στα στηρίγματα του σκελετού.
Πριν τα στήσει ο μάστορας του είπα πόσο κενό να έχει. Απλώς κάναμε την χαζομάρα να μπουν πρώτα όλα τα στηρίγματα ενώ έπρεπε να μπαίνει παράλληλα ο φελλός με κάθε στήριγμα. Κάποια μικρά κενά τα στούμπωσα με πετροβαμβακα βαρύ.
Αν το έκανα πάλι δεν θα υπήρχε κανένα κενό.
Αν αλλάξω όλα τα καλώδια με 5ε το μέτρο παίζει να παίρνω κάποιο καλό σάμπ.
Είπα από την αρχή ότι είναι χαμηλού μπάτζετ το σύστημα.
Ανάποδα: εκτίμησε το ηχοσύστημα ακριβώς επειδή ασχολήθηκε με τον χώρο. Το κόστος του συστήματος δεν έχει σημασία.Όσο και χαμηλού μπάτζετ να είναι το σύστημα,το εκτιμας και γι αυτό ασχολήθηκες με τον χώρο.
Presonus e8 + t10 sub *2Τι ηχεία είναι ?
Θεωρητικά καλύτερα σύμφωνα με μετρήσεις που έχω δει , αλλά και πρακτικά πολύ καλά αφού έχει αποτέλεσμα και είναι οικονομικός στο πάχος του αλλά όχι στην τιμή.Μπραβο για την επενδυση.Πρώτη φορα βλέπω φελό.
Σε σχέση με άλλα υλικά όπως πετροβαμβακας , aritherm,copopren, πως συμπεριφέρεται?
Που βρήκατε 50 mm (5 εκατοστά) φελλό εάν επιτρέπεται ; Εγώ έψαχνα να βρώ κάποτε για μια εφαρμογή και θυμάμαι δεν έβρισκα.Θεωρητικά καλύτερα σύμφωνα με μετρήσεις που έχω δει , αλλά και πρακτικά πολύ καλά αφού έχει αποτέλεσμα και είναι οικονομικός στο πάχος του αλλά όχι στην τιμή.
Λόγω μικρού δωματίου δεν ήθελα οι τοίχοι να έχουν 20 πόντους απορρόφηση , θα μίκραινε πολύ έτσι ήταν ιδανική λύση.
Εξαιρετική λύση και για σκέτα πάνελς diy είναι.
Δεν ήταν εύκολο.Που βρήκατε 50 mm (5 εκατοστά) φελλό εάν επιτρέπεται ; Εγώ έψαχνα να βρώ κάποτε για μια εφαρμογή και θυμάμαι δεν έβρισκα.
Ευχαριστώ !!Μπράβο για την όλη προσπάθεια!
Αυτό το 120αρι μήπως είναι λίγο αισιόδοξο;
Ναι το παιδάκι, προκλήθηκε...Απλώς προκλήθηκα από τη νύξη που κάνει συνεχώς ο Κώστας περί καλωδίων.Οταν προκαλούμαι,απαντώ.
Υπάρχουν δύο ειδών παιδάκια.Αυτα που παίζουν με τα καλώδια κι αυτά που παίζουν με τις καμπύλες.Τουλαχιστον ας ηταν γυναικειες!Ναι το παιδάκι, προκλήθηκε...
Και έπρεπε να απαντήσει, αλλιώς...
Τώρα,τι κάνει νιαου-νιαου στα μογκαμιδια!Απλώς εγώ ως νέο μέλος, είμαι πιο ευθικτος.Τα παλιά μέλη μου λένε ότι δεν του δίνουν πια σημασία.Δεν είδα πάντως να σε αναφέρει προσωπικά. Μόνος σου θίχτηκες.