Featured ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ... ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.793
Πες μας τώρα,τι τον εμποδίζει να πάρει ΚΑΙ καλώδια ΚΑΙ στηρικτικα για τις συσκευές του που υποφέρουν ακόμη περισσοτερο στην ένταση που ακουει;
Ρητορική η ερώτηση.Εσυ τον εμποδίζεις.
Εγώ; 🤣😁😜
Σίγουρα όχι εγώ, αυτό έλλειπε να κάνω τον χωροφύλαξ των καβλωδίων! 🤣😁😜

Απλώς ρωτήθηκα για το πώς να περιποιηθεί με το χαμηλότερο δυνατό κοστολογιο τον χώρο του ώστε να παίζει πραγματικά σωστά.

Και ούτε υποχρεωμένος ήταν να κάνει ότι πρότεινα, αυτός το επέλεξε, αφού είδε ότι το κοστολογιο ήταν βατό, και τελικά ήταν χαμηλότερο από οποιαδήποτε άλλη λύση.

Οι μετρήσεις που πήρε μετά την ηχητική περιποίηση που έκανε, επιβεβαιώνουν με αδιαμφισβήτητο τρόπο την ορθότητα των προτάσεών μου, μέχρι κει.

Άμα τώρα θέλει να δώσει λεφτά σε καλώδια αυτός ή οποιοσδήποτε άλλος, ποιος είμαι γω για να κάνω κουμάντο στην τσέπη οποιουδήποτε;

Μα τι φαντασιώσεις έχεις μωρέ πάη;
Άι πάηενε από δω! 🤣😁😜

Last edited:

Reaction score
1.632
Πλάκωσαν οι καλωδιάδες να χαλάσουν το θέμα;
Απλώς προκλήθηκα από τη νύξη που κάνει συνεχώς ο Κώστας περί καλωδίων.Οταν προκαλούμαι,απαντώ.
Με τίποτα. Τον σφηνωσα στα στηρίγματα του σκελετού.
Πριν τα στήσει ο μάστορας του είπα πόσο κενό να έχει. Απλώς κάναμε την χαζομάρα να μπουν πρώτα όλα τα στηρίγματα ενώ έπρεπε να μπαίνει παράλληλα ο φελλός με κάθε στήριγμα. Κάποια μικρά κενά τα στούμπωσα με πετροβαμβακα βαρύ.
Αν το έκανα πάλι δεν θα υπήρχε κανένα κενό.

Αν αλλάξω όλα τα καλώδια με 5ε το μέτρο παίζει να παίρνω κάποιο καλό σάμπ.
Είπα από την αρχή ότι είναι χαμηλού μπάτζετ το σύστημα.
Όσο και χαμηλού μπάτζετ να είναι το σύστημα,το εκτιμας και γι αυτό ασχολήθηκες με τον χώρο.

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.396
Όσο και χαμηλού μπάτζετ να είναι το σύστημα,το εκτιμας και γι αυτό ασχολήθηκες με τον χώρο.
Ανάποδα: εκτίμησε το ηχοσύστημα ακριβώς επειδή ασχολήθηκε με τον χώρο. Το κόστος του συστήματος δεν έχει σημασία.

Reaction score
3.463
Μπραβο για την επενδυση.Πρώτη φορα βλέπω φελό.
Σε σχέση με άλλα υλικά όπως πετροβαμβακας , aritherm,copopren, πως συμπεριφέρεται?

Last edited:

Reaction score
4.075
Μπραβο για την επενδυση.Πρώτη φορα βλέπω φελό.
Σε σχέση με άλλα υλικά όπως πετροβαμβακας , aritherm,copopren, πως συμπεριφέρεται?
Θεωρητικά καλύτερα σύμφωνα με μετρήσεις που έχω δει , αλλά και πρακτικά πολύ καλά αφού έχει αποτέλεσμα και είναι οικονομικός στο πάχος του αλλά όχι στην τιμή.
Λόγω μικρού δωματίου δεν ήθελα οι τοίχοι να έχουν 20 πόντους απορρόφηση , θα μίκραινε πολύ έτσι ήταν ιδανική λύση.
Εξαιρετική λύση και για σκέτα πάνελς diy είναι.

Reaction score
18.340
Θεωρητικά καλύτερα σύμφωνα με μετρήσεις που έχω δει , αλλά και πρακτικά πολύ καλά αφού έχει αποτέλεσμα και είναι οικονομικός στο πάχος του αλλά όχι στην τιμή.
Λόγω μικρού δωματίου δεν ήθελα οι τοίχοι να έχουν 20 πόντους απορρόφηση , θα μίκραινε πολύ έτσι ήταν ιδανική λύση.
Εξαιρετική λύση και για σκέτα πάνελς diy είναι.
Που βρήκατε 50 mm (5 εκατοστά) φελλό εάν επιτρέπεται ; Εγώ έψαχνα να βρώ κάποτε για μια εφαρμογή και θυμάμαι δεν έβρισκα.

Reaction score
4.075
Που βρήκατε 50 mm (5 εκατοστά) φελλό εάν επιτρέπεται ; Εγώ έψαχνα να βρώ κάποτε για μια εφαρμογή και θυμάμαι δεν έβρισκα.
Δεν ήταν εύκολο.
Έτυχε και βρήκα αρκετά κομμάτια και τα πήρα όλα σε καλή τιμή.
Τώρα νομίζω δεν υπάρχει Ελλάδα , ίσως μόνο με παραγγελία.

Reaction score
4.075
Μπράβο για την όλη προσπάθεια!
Αυτό το 120αρι μήπως είναι λίγο αισιόδοξο;:)
Ευχαριστώ !!
Σίγουρα δεν ήταν continous το έπιασε κάποιες φορές το db meter σε mode max , c weightening και πιθανή κάποια παραμόρφωση που δεν ακουγόταν λόγω εντάσεων. Σίγουρα όχι 120db στα 20-30hz.
Πάντως άκουγα παραμόρφωση έυκολα ακόμη και στα 100db σε κακές ηχογραφήσεις.

Reaction score
10.926
Απλώς προκλήθηκα από τη νύξη που κάνει συνεχώς ο Κώστας περί καλωδίων.Οταν προκαλούμαι,απαντώ.
Ναι το παιδάκι, προκλήθηκε...
Και έπρεπε να απαντήσει, αλλιώς...

Reaction score
1.632
Ναι το παιδάκι, προκλήθηκε...
Και έπρεπε να απαντήσει, αλλιώς...
Υπάρχουν δύο ειδών παιδάκια.Αυτα που παίζουν με τα καλώδια κι αυτά που παίζουν με τις καμπύλες.Τουλαχιστον ας ηταν γυναικειες!

Reaction score
1.632
Δεν είδα πάντως να σε αναφέρει προσωπικά. Μόνος σου θίχτηκες.
Τώρα,τι κάνει νιαου-νιαου στα μογκαμιδια!Απλώς εγώ ως νέο μέλος, είμαι πιο ευθικτος.Τα παλιά μέλη μου λένε ότι δεν του δίνουν πια σημασία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.334
Members
38.170
Νεότερο μέλος
Jargy@