Featured ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ... ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

Reaction score
1.396
Διαστεβλωμενη αντίληψη
Αν αυτό σε κάνει χαρούμενο it's fine with me.
Αν όμως θες να με πείσεις ότι πρόκειται περί καθαρότητας σήματος θα πρέπει να μου παρέχεις δεδομένα που το αποδεικνύουν.
Μέχρι τότε θα μείνω στα δεδομένα που γνωρίζω.
Δε με κάνει καθόλου χαρούμενο . Θα προτιμούσα να ήμουν ικανοποιημένος με ένα ζευγάρι ακουστικά και να μην ήξερα τι κυκλοφορεί εκεί έξω και πως ακούγεται .

Οπότε καλύτερα να μείνεις στα δεδομένα που γνωρίζεις αλλά η άποψη σου για τα καλώδια δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Reaction score
2.736
;;;;;;;;
Αν το κάνει είναι γιατί κάτι άλλο είναι πολύ λάθος στο σύστημα.
Κανένα καλώδιο δεν θα έπρεπε να έχει επίδραση στο σύστημα. Τα καλώδια οφείλουν να μην προσθέτουν και να μην αφαιρούν τίποτα. Η δουλειά τους είναι να μεταφέρουν το σήμα όχι να το αλλοιώνουν υπέρ ή κατά κάποιων συχνοτήτων.
Αν χρειάζεται κάτι τέτοιο το συστημα, υπάρχουν πολύ πιο αποτελεσματικοι και οικονομικοι τρόποι επεμβασης.
Αν τα ηχεία και ο χώρος δίνουν κακό αποτέλεσμα, τα καλώδια είναι το τελευταίο πράγμα που θα πρεπει να χρησιμοποιήσεις για να σεταρεις τον ήχο.
Προηγούνται 1000 άλλοι τρόποι και όλοι κοστίζουν ένα κλάσμα του κόστους της τυχαίας ισοστάθμισης που προσφέρει ένα πανάκριβο καλώδιο που απλά αλλοιώνει το σήμα.
Η τεραστια αλλοιωση του σηματος οφείλεται στα κοινά η μέτρια καλώδια που μερικοί χρησιμοποιούν και ύστερα προσπαθούν να "μαζέψουν".Τα καλώδια δεν είναι ισοσταθμιστες όπως νομίζετε.Ουτε η ισοστάθμιση λύνει το προβλημα ούτε ο χώρος.Αν τα ηχεία είναι μέτρια,μέτρια θα παραμείνουν και μ' αυτά όπως και με τα καλώδια.Στην καλύτερη περίπτωση θα πιάσουν το "ταβάνι" της μετριότητος.
Τα καλώδια δεν παίζουν μουσική.Μουσικη παίζουν οι συσκευές και τα καλώδια την μεταφέρουν όσο καλύτερα μπορουν.Ε,αυτά που χρησιμοποιείτε την αλλοιώνουν πολύ περισσότερο απ' αυτά που κατηγορείτε.
Το "νόστιμο" είναι ότι μ' αυτά που ισχυριζεστε δεν έχετε σταθερή άποψη.Τη μια τα καλώδια δεν έχουν διαφορές,την άλλη έχουν διαφορές όμως αλλοιώνουν.Ποτε τα δικά σας.Παντοτε των άλλων.
Κοντεύουν 40 χρόνια από τότε που έχω περάσει απ' αυτά που λέτε όπως λέει και το τραγούδι.
The Plagues: I've been through it before.Διδακτικο.

Last edited:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.133
Members
38.288
Νεότερο μέλος
Audiopain79