- Reaction score
- 77.584
Τελείωσα το γκαζονάκι, έπλυνα ένα αυτοκινητάκι και τώρα κόλλησα:
έτσι όπως τον βλέπω να το πηγαίνει...ανα 50 τετραγωνικά θα χρειάζεσαι και μπρέικ για στρετσινγκΤελείωσα το γκαζονάκι, έπλυνα ένα αυτοκινητάκι και τώρα κόλλησα:
Αυτοκινούμενη καλέ. Το '61.έτσι όπως τον βλέπω να το πηγαίνει...ανα 50 τετραγωνικά θα χρειάζεσαι και μπρέικ για στρετσινγκ![]()
έτρωγες κ τα καυσαέρια από την καύση της σούπερ να φανταστώΑυτοκινούμενη καλέ. Το '61.
Θυμάμαι όταν ήμουνα μικρούλης κατά το '70 που πήραμε την πρώτη βενζινοκίνητη, τι σπρώξιμο ρίχναμε* αφού δεν υπήρχαν εδώ αυτοκινούμενες. Ευτυχώς εκεί ήταν επίπεδο σχεδόν όλο το γκαζόν και 500 τετραγωνικά μόνο.
*Κι εγώ, επέμενα να κουρέψω και μου την έδιναν τα βόδια οι δικοί μου, τότε που δεν υπήρχαν προστασίες, ασφάλειες και τέτοιες σαχλαμάρες.![]()
Ενδεικτικά ο λιγουστροφράχτης στη βορεινή πλευρά είχε φτάσει τα 4-5 μέτρα ύψος, με 1,5 μέτρο φάρδος στη μέσα πλευρά του πλέγματος και άλλα 2,5 στην απόξω. Δυστυχώς φαίνεται και πού έχει αδυνατίσει/ψιλοξεραθεί, φέτος θα πρέπει να ποτιστούν σωστά για να θρέψουν.
View attachment 164157
Τα πετσοκόψαμε! Κατέβηκαν στα 3 μέτρα.Δεν τα κόψατε απο επάνω; Δεν θα πυκνώσουν έτσι γιατί τα λιγκούστρα είναι δέντρα και αναπτύσσονται κάθετα.
Γενικά θέλουν χαμηλότερο κλάδεμα, ιδίως αν δεν γίνεται κάθε χρόνο αφού βαριόμαστε. Οι κορμοί τώρα θα είναι 4-5 εκατοστά, δεν θα προτιμήσουν να πετάξουν απο λεπτότερα και φωτεινότερα;Ωχ μη μου λες τέτοια. Εγώ θυμάμαι πως κάθε φορά που τα έχουμε κουρέψει, ζωντανεύουν ξανά από χαμηλά.
Άργησες! Πλέον λείπει το μισό cheesecake...
Ίου!!!
Τι κόψιμο είναι αυτό; Ο εφιάλτης του ψυχαναγκαστικού!
Βάλ' το πίσω, βρες το κέντρο και κόψε.
Και για τους κανονικούς είναι εφιάλτης, μη νομίζεις.Τι κόψιμο είναι αυτό; Ο εφιάλτης του ψυχαναγκαστικού!
απαγορεύεται δια ροπάλου η υπερδιαστασιολόγιση στα κλιματιστικά , ειδικά αν θέλουμε να μπορούν να λειτουργούν μόνιμα για πολλές μέρες.Μάλλον ο κουμπάρος πήρε μηχάνημα με 3πλά BTU για να το αντισταθμίσει