Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 30.109
και έχουμε και έργα εκτός προγράμματος, πχ την διαμόρφωση του δώματος σε ταρατσόμπαρο , αραξόχωρο, ηλιοθεραπόχωρο σε εξέλιξη - μένει το μερεμέτι του μάστορα.χθες πηρα διαλυτικο πινελου και νιτρου, κατι ουπα κατι στριφωνια , ντουκοχαρτα και ροδελλες.
εχω για τις επομενες μερες
α) να βαψω τα καγκελα στο μπαλκονι ολοκληρωθηκε
β) να φτιαξουμε τις γλαστρες (που ειναι κατω απο τα καγκελα) ολοκληρωθηκε
γ) να κανω οπτιμαιζεισον στην παροχη του αυτοματου ποτισματος. εκκρεμει
δ) καθαρισμα τα μαρμαρα στο μπαλκονι ολοκληρωθηκε
ε) να τελειωσω τα ραφια στο δωμα ολοκληρωθηκε
στ) να τακτοποιησω το δωμα για να μπουν σωστα τα εργαλεια ολοκληρωθηκε
ζ) να κολλησω τα ραφια που που φτιαχνω για την αποθηκη σε εξέλιξη - μένουν 2 ακόμα
η) να αδειαζω αποθηκη , για να μπουν τα ραφια και παρουν τον πουλο τα ντεξιον εκκρεμει - πρεπει να τελειωσει το (ζ)
θ) να κοψω τα κοντρα πλακε που καθονται στα μεταλλικα ραφια ολοκληρωθηκε
ι) φυσικα να στοιβαξω ξανα την αποθηκη (θα μου λειψουν βεβαια κουτια συσκευασιας αλλα αν μεινουν ανοικτα τα online μαγαζα θα τα βολεψω) εκκρεμει - πρεπει να τελειωσει το (η)
ια) πλυσιμο γυαλισμα τα αυτοκινητα ολοκληρωθηκε (το πλυσιμο) - ακυρώθηκε (το γυάλισμα , θα πάνε λαμπρινό)
ιβ) μια ψιλορυθμιση στο μαζδα , μηπως κατεβασω και μικροφωνα και rew, να περασω καμια καμπυλη μπασαδερη ακυρώθηκε (το άφησα στον Ανδρέα)
ιγ) θα εχει ανοιξει ο καιρος οποτε θα βγαλω χαλια (αυτοι για τα χαλια θα ερθουν; δεγα , εχω πλυστικο για χαλια , με το μεγαλο θα ζοριστω λιγο στο μπαλκονι , μπορει να το παω πιλοτη) σε εξέλιξη - μένει 1 ακόμα
ιδ) παιζει να κατεβω να καθαρισω κατι λεκεδες στην πιλοτη με το πιεστικο ολοκληρωθηκε
φυσικα το κοριτσι εχει και αυτο ασχολιες
θα παιζει με τις ντουλαπες των ρουχων , της κουζινας , θα αρχισει να μου πεταει εργαλεια (αυτη η μαλακια τι θελει εδω να την πας πανω κλπ).
χαμπαρι δε θα παρω το θεμα με το ιντερνετ - μονο για τη δουλεια θα πεφτουν τα πουστριλικια αλλα αυτο γινεται και στο γραφειο καθημερινα , δε χρειαζεται να πεσει το ιντενε για να αρχισουμε
και επικίνδυνος για το περιβάλλον, καταστροφέας κανονικός, καταγγείλτε τον κύριο γ@μω τις μκο μου μέσαΧθες τελείωσαν οι ευκάλυπτοι για φέτος, αλλά αφού έληξε η περίοδος καύσης θα βλέπω τα κλαριά μέχρι τον Νοέμβριο.
Μη δουν καπνό, σε πέντε λεπτά είναι εδώ.
Πριν:
![]()
Τώρα:
View attachment 164666
Άπειρα ξύλα βγήκαν πάλι...
Σήμερα το Ντολμαδάκι λύσσαξε να πάμε για περπάτημα σ' ένα ρέμα στο Καπανδρίτι, στις γ@μωΡάθες.
View attachment 164667
Καλούτσικες ήταν και κάτσαμε πέντε λεπτά, είχε κι ένα χαζοκαταρρακτάκι μισού μέτρου, αλλά η επιστροφή μέχρι την άσφαλτο ήταν Γολγοθάς.
View attachment 164668
Όταν γυρίσαμε, πήγαμε με τα σκλιά μίνι περπάτημα και είδαμε μια τεράστια φιδόσαυρα την οποία δεν πρόλαβα να φωτογραφίσω.![]()
Καλά, ειδικά εσένα, άμα στο φτιάξω, μην το δοκιμάσεις επειδή και πάλι έτσι θα το κόψω!
Είμαι ικανός να κάνω ταχύρυθμα μαθήματα για να σε βοηθήσω, γιατί με τόση πρασινάδα (μπλιάαααχ) που έχει μπει στα τελευταία posts μ' έχει πιάσει αλλεργία.Εγώ που θέλω να φτιάξω κατασκευή με γυψοσανίδες, υπάρχει κάποιος να ρωτήσω?
Ήμουν λίγο υπερβολικός. Δεν έχω πρόβλημα με το πράσινο γενικώς. Σιχαίνομαι οποιαδήποτε επαφή με κηπουρικά θέματα. Χώματα, ζιζάνια, κλαδέματα, λιπάσματα, έντομα, μυρωδιές, λερώματα, υγρασίες, γλάστρες κλπ.
Ευχαριστώ! Θα σου στείλω πμ.Είμαι ικανός να κάνω ταχύρυθμα μαθήματα για να σε βοηθήσω, γιατί με τόση πρασινάδα (μπλιάαααχ) που έχει μπει στα τελευταία posts μ' έχει πιάσει αλλεργία.![]()
Πες το μας κι αυτό, να απολυμαίνουμε την οθόνη....Έχεις δει κανέναν να φτερνίζεται 10 φορές σε 10";
Εγω είμαι αυτός.