- Reaction score
- 12.985
Μέχρι να γίνει η πρώτη γρατζουνιά. Σαν τα αμάξα.Δεν ξέρω τι θα κάνω με την καινούρια, τη λυπάμαι λίγο.
Μέχρι να γίνει η πρώτη γρατζουνιά. Σαν τα αμάξα.Δεν ξέρω τι θα κάνω με την καινούρια, τη λυπάμαι λίγο.
Τέλεια! Να ρωτήσω τη Ροζαλία μήπως έχει τίποτα σε μυρωδιά κρύων κεφτέδων. Αυτούς τους νοτισμένους που κουβαλάνε σε εκδρομές και παραλίες μέσα σε τάπερ ή αλουμινόχαρτα κι όταν τους ανοίγουν ψοφάει ό,τι υπάρχει τριγύρω.Άλεξ, καθώς έκανα ντους είχα τρομερή αναλαμπή, Klorane Papyrus!
Μυρίζει ακριβώς σαν κομμένο χόρτο, είναι όνειρο. Όποτε κουρεύω γκαζονάκι με τέτοιο λούζομαι, το πουλάει κι η Ροζαλία.![]()
Μικρός ήμουν χειρότερος!Πωπω βρε παιδί μου, όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος πολύ παραξενεύει.
@xfader δεν το λέω ειδικά για σένα, φιλικά πάντα κλπ.
Σε κρεατικά δεν βγάζει τίποτα. Κάπου πήρε το μάτι μου με άρωμα μπάμιας. Θα σε ενημερώσω.Τέλεια! Να ρωτήσω τη Ροζαλία μήπως έχει τίποτα σε μυρωδιά κρύων κεφτέδων. Αυτούς τους νοτισμένους που κουβαλάνε σε εκδρομές και παραλίες μέσα σε τάπερ ή αλουμινόχαρτα κι όταν τους ανοίγουν ψοφάει ό,τι υπάρχει τριγύρω.![]()
Φέρε και λίγο φρεσκοκομμένο γκαζόν, να του τα στείλω σε συσκευασία δώρου.Τα τέλεια για τον Άλεξ είναι Πάπυρος και Λινάρι. Πακετάρισε μωρή Ρόζα απο ένα να του τα στείλουμε.![]()
![]()
Βγήκα έξω το χάραμα στις 9:30 που ήρθε η Άννα και μοσχοβολούσε!Φέρε και λίγο φρεσκοκομμένο γκαζόν, να του τα στείλω σε συσκευασία δώρου.![]()
Ναι, μα τις μηχανούλες μου. Σήμερα ξανακούρεψα με την καινούρια τα μισά κουρεμένα, δεν κρατήθηκα...σε τι ορκίστηκες καλέ?
στις μηχανές του γκαζόν?![]()
Είναι σούπερ οι Honda, αλλά ανύπαρκτες εδώ και το support...Γιατί δε πήρες HONDA να τελειώνεις γρηγορότερα το κούρεμα;![]()
Γιατί "VTEC would kick in yo" και θα έπαιρνε ζβάρνα τα πάντα.Γιατί δε πήρες HONDA να τελειώνεις γρηγορότερα το κούρεμα;![]()