VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.057
Φιλε βολλει δεν βλεπω. Να φερω;
Λίγους σήμερα. Χθες έγινε ο κεραυνοπόλεμος.Κεραυνούς είχε ? ή τους φάγαμε όλους εμείς?
Έτσι είναι !Τελικά είναι εντελώς άλλο πράμα ο καρπός απ'ευθειας από το δέντρο,
Ιδέαν δεν έχω, υποθέτω πως όλα αυτά είναι μπολιασμενα, έχει δω στην περιοχή μου πολλά φυτώρια, γίνεται χαμός.Παιζε ρολο και το δεντρο. Απο που τα πηρες? Προφανως βρηκες καλο φυτωριο.
Συμφωνώ, έχω και εγώ φραουλιέςΠέρσι τον Ιούνιο πήρα μια ξύλινη ζαρντινιέρα διαστάσεων 100x50cm με ύψος 50cm, κι έβαλα 6 ρίζες φράουλες.
Έβγαζαν 3-4 φράουλες την εβδομάδα, μέχρι τέλη Αυγούστου.
Φέτος ξεκίνησαν πολύ δυνατά, είναι πλέον μεγάλες φραουλιές.
Βγάζουν 3 τέτοια πιάτα τη βδομάδα, μπορεί και περισσότερα, αυτά μόλις τα μάζεψα, έφαγα και 4-5 επιτόπου..
View attachment 167619
Το άρωμα της φρεσκοκομμένης φράουλας, είναι αλλού...
Αν σας αρέσουν, βάλτε σε μια ζαρντινιέρα, θα με θυμηθείτε.![]()
Να σου στειλω τη μικρη?Κι ένα πιάτο κεράσια μάζεψα, μισό κιλό να ήταν όλα κι όλα, από περσινοφυτεμένα δέντρα, πολύ μικρά ακόμα, αλλά γεμάτα καρπούς.
Χοντρόσαρκα, γλυκά και μυρωδάτα, σιγά μη προλάβαιναν να βγουν φωτογραφίες...
Ξαναθυμήθηκα το άρωμα των κερασιών..
Έχω βάλει 4 κερασιές, διαφορετικές ποικιλίες. Τίγκα στα κερασάκια είναι όλες, άγουρα ακόμα τα περισσότερα.
Τελικά είναι εντελώς άλλο πράμα ο καρπός απ'ευθειας από το δέντρο, δε παλεύεται με τα φρούτα σε σουπερμάρκετ και μανάβηδες..
3-4 ρίζες ντοματίνια, βγάζουν στην περίοδο παραγωγής (Ιούλιο Αύγουστο) πάνω από 5 κιλά τη βδομάδα, είναι πραγματικά ατελείωτα.Να σου στειλω τη μικρη?
Χρειαζεται 1Kgr/εβδομαδα ντοματακια και 1,5kgr/εβδομαδα φραουλες (
Πα πα πα , αφού ξέκανες τους φιδολαδέμπορους , τώρα θες να εξολοθρεύσεις την συμπαθή τάξη των μανάβηδων?θα σταματήσεις τα ψώνια στο είδος!
να και ένας άνθρωπος που ασχολείται σοβαρά με αυτά που γράφωΠες μας τώρα και τι παγωτομηχανή έχεις.
να και ένας άνθρωπος που ασχολείται σοβαρά με αυτά που γράφω