Μεγάλος Διαγωνισμός: Τα μέλη του avsite.gr ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
46
Το AVsite είναι μακράν το καλύτερο forum site σε οποιαδήποτε κατηγορία
Ενα μπράβο στον Αντρέα και σε όλους όσους βοηθούν να γίνεται ολοένα και καλύτερο

Reaction score
0
Συγχαρητήρια κ πάλι,

είναι πολύ καλή η κίνηση γιατί δεν θα είναι μια κλήρωση με 400000 υποψηφίους

κ πάνω που έλεγα να πάρω tv :lol:

Reaction score
0
Πέρισυ την τσίμπησα την δωρεάν συνδρομούλα μου στο εικόνα ήχος. Λέτε να ήρθε η σειρά της AMOI ? !!! :D :p :lol:

Reaction score
32
Eυχαριστω ,εκ των προτερων, πολυ το Avsite για το δωρο που θα μου κανει. Κριμα που δεν εχω αναλογης αξιας δωρο (για την τηλεοραση λεω) για να του ανταποδωσω.

Reaction score
0
Noμίζω ότι μια ΑΜΟΙ θα αποτελεί πολύ καλύ παρέα στο helios που έρχεται και αυτό κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα. Αλλά και ασύρματα πίσω ηχεία να είχα, δεν θα ήταν άσχημα... :p

Πάντως, μπράβο στο avsite που μπορεί και κανονίζει τέτοια γεγονότα... :wink:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.135
Αν κερδίσω, θα δωρίσω με τη σειρά μου στο AVSITE πολλά DVDs με ακυκλοφόρητα πορνό από όλες τις σοβαρές εταιρείες του χώρου!
Ζήτω το AVSITE και τα παλαβά του μέλη! :lol:

Reaction score
49
Aπό σήμερα σταματάω κάθε υποψία δίαιτας....
Να προλάβω να πάρω καμια 15αριά κιλά για να γίνω.....κωλόφαρδος!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους σκέφθηκαν και υλοποίησαν μια τέτοια ιδέα!!! Εύγε! :D

Reaction score
1
το avsite ειναι το χειροτερο φορουμ με τους πιο περιεργους συντονιστες και τα χειροτερα μελη
του αντιχριστου εργαλειο ειναι.

εαν δεν μου δωσετε την αμοι θα πω κ αλλα :)

μπραβο σας

Reaction score
14
NikosR said:
το avsite ειναι το χειροτερο φορουμ με τους πιο περιεργους συντονιστες και τα χειροτερα μελη
του αντιχριστου εργαλειο ειναι.

εαν δεν μου δωσετε την αμοι θα πω κ αλλα :)

μπραβο σας
666 Νικολόοοοοοο πες και άλλα ειδικά για τους συντονιστές εχεις δίκιο!!!! :p :p :p

Reaction score
453
ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ[ΧΑΝΟΝΤΑΣ Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ]ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ !ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Reaction score
0
Ευχαριστούμε το AVSITE για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρει και τις πληροφορίες για οτιδήποτε έχει να κάνει στο χορό audio-video :D

Συχαριτιρια στο AVSITE και στην ομάδα του και να συνεχίσουν έτσι τι τόσο αξιόλογη προσπάθεια ώστε όλοι να απολαμβάνουμε την μαγιά audio-video technology 8) 8)

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88