Μερικοί γιατροί.

Reaction score
1.720
Απάντηση: Re: Μερικοί γιατροί.

Ναι βρε takis6c33, έτσι είναι... αλλά δεν είναι το ίδιο να πέσεις σε καμπινέ περιπτερά και σε καμπινέ γιατρό...
Όταν φτάσεις στο γιατρό, σε κάποιες περιπτώσεις -τις σημαντικές δηλαδή- ξέρεις σε τι σημείο βρίσκεσαι? Έχεις μόνο το γιατρό και το Θεό....
Όχι δεν είναι το ίδιο λοιπόν με άλλα επαγγέλματα γιατί έχουν στα χέρια τους τη ζωή σου κυριολεκτικά.... αυτοί και οι δικαστές! Μόνο!
δυστυχος υπαρχουν και καμπινεδες που εχουν δωσει και τον ορκο του Ιπποκρατη. Συμφωνω μαζι σου αλλα.... πανω απο ολα ειναι το χρημα!!!! Πριν χασω την μανα μου ημουν στο νασοκομειο και ακουσα κατα λαθος μια κουβεντα γιατρων .... ελα ρε μ@λ@κ@ αφου ειναι ξεγραμενη μην τους σκισεις τους ανθρωπους παρε κατι για να δουν την προσεξς!!!

Reaction score
19
Απάντηση: Μερικοί γιατροί.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον τίτλο που έδωσε ο Μιχάλης στο θέμα: "Μερικοί γιατροί."
Τελεία και από εμένα.

Reaction score
172

Εγω παλι θα σας πω κατι για να δειτε ποσο μικρος ειναι ο κοσμος. Πριν 10 ημερες η αδελφη μου εκανε επεμβαση στη χολη της. Εντελως τυχαια μου ειπε οτι ο γιατρος της ειναι ο Γιωργος ο Σαμπαλης. Εγω το γιατρο μας δεν τον εχω γνωρισει απο κοντα παρα πολυ λιγο απο εδω μεσα.

Δεν τον ειδα στο νοσοκομειο γιατι οταν πηγα ηταν αργα και ελειπε. Του εστειλα φυσικα χαιρετισμους απο το avsite (οχι ολοκληρο) :137:

Μετα απο 10 ημερες η αδελφη μου μου ειπε ''ειναι ενας υπεροχος ανθρωπος περαν του οτι ειναι μαγος στο ειδος του''.

Τελικα ειναι καθαρα θεμα παιδειας και αρχων!

Reaction score
6.790

Εγω παλι θα σας πω κατι για να δειτε ποσο μικρος ειναι ο κοσμος. Πριν 10 ημερες η αδελφη μου εκανε επεμβαση στη χολη της. Εντελως τυχαια μου ειπε οτι ο γιατρος της ειναι ο Γιωργος ο Σαμπαλης. Εγω το γιατρο μας δεν τον εχω γνωρισει απο κοντα παρα πολυ λιγο απο εδω μεσα.

Δεν τον ειδα στο νοσοκομειο γιατι οταν πηγα ηταν αργα και ελειπε. Του εστειλα φυσικα χαιρετισμους απο το avsite (οχι ολοκληρο) :137:

Μετα απο 10 ημερες η αδελφη μου μου ειπε ''ειναι ενας υπεροχος ανθρωπος περαν του οτι ειναι μαγος στο ειδος του''.

Τελικα ειναι καθαρα θεμα παιδειας και αρχων!
Συμφωνώ απολύτως.
Χωρίς να γνωρίζω τον συγκεκριμένο ξέρω και εγώ
1 γιατρό που είναι Άνθρωπος.
Αλλά οι περισσότεροι είναι καθίκια.
Ο Καζαντζάκης στην Ασκητική αν θυμάμαι καλά, γράφει,
ότι στη ζωή υπάρχουν δυό αρχές:
Η μία ότι ζεις σαν να πεθαίνεις αύριο και η άλλη
ότι ζεις σαν να πρόκειται να μην πεθάνεις ποτέ.....
Επιλογή λοιπόν του καθενός απο εμάς είναι γαμώ το!!

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Μερικοί γιατροί.

+1
και να προσθέσω και: απίστευτα φτηνοί*! Έτυχε στον κολλητό μου του ζήτησε καθηγητής 3500 και τα πήγε. Όταν έφτασε εκεί του είπε "όχι 4Κ σου είπα". Ο άνθρωπος είχε πάνω του 350 ευρώ και του λέει "δεν πειράζει τα υπόλοιπα 150 μου τα χρωστάς, τα φέρνεις αύριο".

*φτηνιάρηδες
Παρόμοια περίπτωση: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=1042822
Μόνο που το ποσό ήταν ακόμα πιο ευτελές. 50 ευρώ.
Για 50 ψωροευρώ μας έκανε σκηνή ο καθηγηταράς, ο 'θεός', ο Δ/ντής Κλινικής, ο 'γ@μ@ω'...
Φάτε Ελλάδα και Έλληνες...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.436

Έλεγα να μην το αναφέρω καν, αλλά θα το κάνω.

Σε μια γυναίκα υπέρβαρη, η οποία πονούσε πολύ όταν ήθελαν να την γυρίσουν για να της κάνουν ένεση ή κάτι τέτοιο, άκουσα γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο να της λέει:

"Ε βέβαια, τρώς σαν το ζώο και τώρα που έγινες σαν βουβάλα πονάς και κλαις.
Αυτό να το σκεφτόσουν πιο πριν."

Reaction score
2.577
Re: Απάντηση: Μερικοί γιατροί.

Έλεγα να μην το αναφέρω καν, αλλά θα το κάνω.

Σε μια γυναίκα υπέρβαρη, η οποία πονούσε πολύ όταν ήθελαν να την γυρίσουν για να της κάνουν ένεση ή κάτι τέτοιο, άκουσα γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο να της λέει:

"Ε βέβαια, τρώς σαν το ζώο και τώρα που έγινες σαν βουβάλα πονάς και κλαις.
Αυτό να το σκεφτόσουν πιο πριν."

Το @ΡΧ@Δ@!!! Τον ξεχ@ζεις ή όχι; :141::141::141:

Reaction score
2.577
Πριν χρόνια, όταν νοσηλεύτηκα σε δημόσιο νοσοκομείο, στο διπλανό κρεβάτι ήταν μια κοπέλα πολύ παχιά. Έρχεται ο chief γιατρός με την "παρέα" του να μας επιθεωρήσει και περνώντας μπροστά απ'την κοπέλα της λέει με ένα απόλυτα γλοιώδες και σιχαμερό ύφος που δεν θα ξεχάσω "πλούσια τα ελέη...". Συγχύζομαι κάθε φορά που το θυμάμαι.

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.169
Απάντηση: Re: Μερικοί γιατροί.

Πριν χρόνια, όταν νοσηλεύτηκα σε δημόσιο νοσοκομείο, στο διπλανό κρεβάτι ήταν μια κοπέλα πολύ παχιά. Έρχεται ο chief γιατρός με την "παρέα" του να μας επιθεωρήσει και περνώντας μπροστά απ'την κοπέλα της λέει με ένα απόλυτα γλοιώδες και σιχαμερό ύφος που δεν θα ξεχάσω "πλούσια τα ελέη...". Συγχύζομαι κάθε φορά που το θυμάμαι.

δεν βλεπω το λογο που σε ενοχλησε τοσο...
θα μπορουσε ισως να εχει υποθει και σε ενα συνεργειο αυτοκινητων η μεσα στο λεωφορειο αυτη η προταση...
εκει δεν θα σε ενοχλουσε?

εδω το προβλημα ειναι πολυ ποιο σοβαρο απο εναν γλοιωδη χαρακτηρισμο...οταν προκειτε για θεματα ζωης

πιστευω οτι οι γιατροι ειναι ενα σκαλοπατι πριν το θεο
και αυτο τα λεει ολα

Reaction score
3

Λόγω της κατάστασης της μητέρας μου, έχω επισκεφτεί αρκετά νοσοκομεία τα τελευταία 3 χρόνια.
Δεν έχω παράπονο, όχι μόνο δεν αδιαφόρησαν μιας και είχαν ασθενή υπέργηρο, αλλά έδειξαν μεγάλη προσοχή και φροντίδα.
Ειδικά τον περασμένο Αύγουστο που έβαλε βηματοδότη στην7η Κλινική του ΙΚΑ (Καυταντζόγλου), μπορώ να πω ότι έμεινα έκπληκτος από την άψογη συμπεριφορά και των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού.
Κι όταν φύγαμε, στεναχωρηθήκανε που θα τους έφευγε η κυρα Κούλα.

Και φυσικά ούτε λόγος για χρήματα κάτω από το τραπέζι..... .

Θέλοντας λοιπόν κι εγώ να τους ευχαριστήσω για την περιποίηση που έδειξαν στο πρόσωπό της, άφησα 100€ στην προϊσταμένη και το γιατρό, για να κάνουν όλοι μαζί (νοσηλεύτριες και γιατροί) ένα μικρό τσιμπούσι στην υγεία της.
Και μάλιστα και ο γιατρός και η προϊσταμένη δεν τα έπαιρναν με τίποτα.
Έλεγαν δε ότι είναι πολλά !
Τελικά, ύστερα από δική μου επιμονή, τα δέχτηκαν και μάλιστα έκαναν 2 τσιμπούσια απ' ότι μου είπε ο γιατρός όταν πήγαμε να βγάλουμε τα ράμματα.

Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι αυτοί οι οποίοι χρηματίζονται, έχουν καταφέρει να κάνουν και τους ευσυνείδητους να φοβούνται όταν κάποιος θέλει να τους κεράσει ! ! !

Reaction score
11.113
Μα και εσύ με το ζόρι!
Έτσι έχω και μια θεία, που ενώ δεν της περισσεύουν χρήματα να πάει να πάρει λίγο κρέας να φάει, θεωρεί υποχρέωσή της να αφήσει 50 ευρώ "δωράκι" στο γιατρό που την είδε στο δημόσιο νοσοκομείο, έστω κι αν αυτός δεν τα δέχεται με τίποτα. Είναι ικανή να του τα βάλει με το ζόρι στην τσέπη!

Reaction score
19
Απάντηση:

Τι να πω ρε παιδιά !!!! :122:
Σε μας είπες αρκετά και δεν χρειάζεται να πεις περισσότερα.
Ελπίζω να τα είπες στον εαυτό σου και στους δικούς σου καλύτερα απ' ό,τι σε μας.
Δυστυχώς, ναι, σήμερα πρέπει ο καθένας μας να είναι και γιατρός και δικηγόρος και υδραυλικός και ηλεκτρολόγος και φοροτεχνικός κ.λπ
για να μην μας "γδέρνουν" οι κάθε λογής άσχετοι...
Συγχώρα με για το σκληρό γραπτό μου.
1) Διάγνωση χωρίς καμία εξέταση: πόσο λογικός είσαι που την δέχτηκες?
2) Δυο μήνες αγωγή χωρίς αποτέλεσμα: πόσο λογικός είσαι που περίμενες?
3) Οι φίλοι σου παρατήρησαν το πρόβλημά σου: πόσο προσέχεις τον εαυτό σου?
Αυτά τα ολίγα. Από κοντά θα σού 'λεγα περισσότερα και σκληρότερα.
Σου εύχομαι γρήγορα σιδερένιος, αγαπητέ συνονόματέ μου!
Βρίσε με όσο θέλεις.

:605:

Reaction score
1

Ευχαριστώ ρε παιδιά ! Ειλικρινά σε κανέναν να μη συμβεί !!!! το εύχομαι πραγματικά !

Και γνωστοί κανάγες το νου σας...δεν θέλω σχόλια για τη σαγιονάρα :142:

Reaction score
1
Απάντηση:

Σε μας είπες αρκετά και δεν χρειάζεται να πεις περισσότερα.
Ελπίζω να τα είπες στον εαυτό σου και στους δικούς σου καλύτερα απ' ό,τι σε μας.
Δυστυχώς, ναι, σήμερα πρέπει ο καθένας μας να είναι και γιατρός και δικηγόρος και υδραυλικός και ηλεκτρολόγος και φοροτεχνικός κ.λπ
για να μην μας "γδέρνουν" οι κάθε λογής άσχετοι...
Συγχώρα με για το σκληρό γραπτό μου.
1) Διάγνωση χωρίς καμία εξέταση: πόσο λογικός είσαι που την δέχτηκες?
2) Δυο μήνες αγωγή χωρίς αποτέλεσμα: πόσο λογικός είσαι που περίμενες?
3) Οι φίλοι σου παρατήρησαν το πρόβλημά σου: πόσο προσέχεις τον εαυτό σου?
Αυτά τα ολίγα. Από κοντά θα σού 'λεγα περισσότερα και σκληρότερα.
Σου εύχομαι γρήγορα σιδερένιος, αγαπητέ συνονόματέ μου!
Βρίσε με όσο θέλεις.

:605:

Για τί να σε βρίσω βρε Νίκο, είσαι συμπαθέστατος και εκτιμώ το γράψιμό σου !

Στις ερωτήσεις σου τώρα...

1.Φυσικά δεν είμαι γιατρός, αλλά νομίζω ότι με τη ψηλάφιση που έκανε στο πόδι και με την εμπειρία του έκανε τη διάγνωση, πες μου λοιπόν πως να τον αμφισβητίσω ;

2.Περίπου 1.5 με δύο μήνες είναι το που παρουσιάστηκε το πρόβλημα, κάποιες μέρες ήμουν μιά χαρά και δεν αισθανόμουν τίποτα θεωρούσα ότι τα φάρμακα και η αγωγή κάνουν τη δουλειά τους...

3.Η αλήθεια είναι ότι δεν τον προσέχω σχεδόν καθόλου το Νικόλα, συνέχεια το νου μου στη δουλειά τον έχω και στα καθημερινά μου προβλήματα, έχεις μεγάλο δίκιο και πρέπει να αναθεωρήσω :122:

Reaction score
54

Περαστικά και από μένα. (και να θυμάσαι αυτά που έγραψε ο Niclaus).

Reaction score
172

Ευχαριστώ ρε παιδιά ! Ειλικρινά σε κανέναν να μη συμβεί !!!! το εύχομαι πραγματικά !

Και γνωστοί κανάγες το νου σας...δεν θέλω σχόλια για τη σαγιονάρα :142:

Δεν εχω καταλαβει σε ποιο σημειο του ποδιου σου ειναι το προβλημα. Εγω θα σου ελεγα να κανεις τη μαγνητικη (που επρεπε να εχεις κανει απο την αρχη) και αν το προβλημα σου ειναι στο γονατο να κανεις μια επισκεψη στο Νικολαου στο ιατρικο Αθηνων. Εκτος του οτι ειναι μαγος ειναι και ανθρωπος. Αν θελεις κατι αλλο μας το λες. Περαστικουλια...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.436

Μα καλά τι σαγιονάρες είναι αυτές ρε Τζόνυ; :137:
Δεν είχες άλλο χρώμα; :142: :142:

Εύχομαι κι εγώ περαστικά σου .
Άλλο κακό να μη σε βρει.
Είπαμε. Μερικοί γιατροί........

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ