Μερικοί γιατροί.

Reaction score
19
Απάντηση:

1.νομίζω ότι με τη ψηλάφιση που έκανε στο πόδι και με την εμπειρία του έκανε τη διάγνωση, πως να τον αμφισβητίσω;
Μόνο λογικά!
Και ειδικά για ορθοπεδικούς ένα από τα χαρακτηριστικά του καλού ορθοπεδικού (ένας είναι ο καλός) είναι η... "αδιαφορία" του...
Πρώτα σε στέλνει να κάνεις ακτινογραφία και αφού την κοιτάξει σου λέει... "καλημέρα, πως ονομάζεστε?"... :126:
Επίσης, ρωτάμε φίλους και γνωστούς αν ξέρουν κάποιον καλό γιατρό (δοκιμασμένο από τους ίδιους, εννοείται...)
εάν -χτύπα ξύλο- δεν είναι επείγον το πρόβλημα και μας πάνε... σηκωτούς...
Και, φυσικά, ρωτάμε πάντα πόσο καιρό θα χρειαστεί να υποχωρίσουν τα συμπτώματα,
ρωτάμε και μια δεύτερη γνώμη νωρίτερα, έστω και μιλώντας σε γνωστούς αν είχαν το ίδιο πρόβλημα,
και, καλό είναι να συζητούμε με τον ιατρόν και να ρωτούμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες...
2.Περίπου 1.5 με δύο μήνες είναι το που παρουσιάστηκε το πρόβλημα, κάποιες μέρες ήμουν μιά χαρά και δεν αισθανόμουν τίποτα θεωρούσα ότι τα φάρμακα και η αγωγή κάνουν τη δουλειά τους...
"κάποιες μέρες ήμουν μιά χαρά και δεν αισθανόμουν τίποτα": Λάθος Εκφραση!!!
"θεωρούσα ότι τα φάρμακα και η αγωγή κάνουν τη δουλειά τους": Λάθος Εκφραση!!!
Σωστή Εκφραση: το πρόβλημα επιμένει 1,5-2 μήνες.

Είσαι λίγο καλύτερα σήμερα? Εστω και ψυχολογικά? :109:

Reaction score
1
Απάντηση: Μερικοί γιατροί.

Μα καλά τι σαγιονάρες είναι αυτές ρε Τζόνυ; :137:
Δεν είχες άλλο χρώμα; :142:

Eίχα, αλλά είναι στυλ ροζ λαγουδάκια με αυτιά και σκέφτηκα ότι θα είναι λίγο εξτρημ και θα μου βγεί το όνομα τώρα στα γεροντάματα :142:

Δεν θα ανέβω επάνω ; ...θα σε ταϊσω πιπεριές από την κόλαση :142:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.786

Με αυτά που του είπες...:135:

Reaction score
1
Απάντηση:

Μόνο λογικά!
Και ειδικά για ορθοπεδικούς ένα από τα χαρακτηριστικά του καλού ορθοπεδικού (ένας είναι ο καλός) είναι η... "αδιαφορία" του...
Πρώτα σε στέλνει να κάνεις ακτινογραφία και αφού την κοιτάξει σου λέει... "καλημέρα, πως ονομάζεστε?"... :126:
Επίσης, ρωτάμε φίλους και γνωστούς αν ξέρουν κάποιον καλό γιατρό (δοκιμασμένο από τους ίδιους, εννοείται...)
εάν -χτύπα ξύλο- δεν είναι επείγον το πρόβλημα και μας πάνε... σηκωτούς...
Και, φυσικά, ρωτάμε πάντα πόσο καιρό θα χρειαστεί να υποχωρίσουν τα συμπτώματα,
ρωτάμε και μια δεύτερη γνώμη νωρίτερα, έστω και μιλώντας σε γνωστούς αν είχαν το ίδιο πρόβλημα,
και, καλό είναι να συζητούμε με τον ιατρόν και να ρωτούμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες...

"κάποιες μέρες ήμουν μιά χαρά και δεν αισθανόμουν τίποτα": Λάθος Εκφραση!!!
"θεωρούσα ότι τα φάρμακα και η αγωγή κάνουν τη δουλειά τους": Λάθος Εκφραση!!!
Σωστή Εκφραση: το πρόβλημα επιμένει 1,5-2 μήνες.

Εχεις χίλια δίκια αλλά...τι να πώ :122:

Ούτε ακτινογραφία είχε γίνει ούτε τίποτα !!! μόνο ψηλάφηση του στυλ "πονάς εδώ, πονάς εκεί ;" τα θυμάμαι σαν να είναι τώρα !

Αντίθετα το πρώτο πράγμα που μου είπε ο άλλος γιατρός σήμερα μόλις είδε το πόδι ήταν "μαγνητική τριών σταδίων, ΤΩΡΑ..."΄

Μετά το επίθεμα και τον νάρθηκα που μου βάλανε σήμερα ήδη αισθάνομαι καλύτερα !

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Μερικοί γιατροί.

Πως το έπαθες?
Αν δεν σε πειράζει που ρωτάω...

Αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ ! Αθλοπαιδιές δεν κάνω μπάλλα μπάσκετ κλπ, στην αρχή νόμιζα ότι επειδή χρησιμοποιώ μοτοσυκλέτα χρόνια τώρα, ίσως να έφταιγε το κρύο ή η θέση οδήγησης.Τελικά ο τραυματισμός αποδόθηκε στη χρήση της σιδερένιας σκάλας ύψους 20 μέτρων που ανεβοκατεβαίνω κάθε μέρα τουλάχιστον 4-5 φορές το οχτάωρο στη δουλειά, κάπου το δεξί πόδι που βάζω τη δύναμη δεν άντεξε και έγινε η ζημιά...το αμέλησα κι εγώ ρε γμτ :122:

Reaction score
33
Τι να πω βρε φίλε... περαστικά να είναι και δεν πειράζει... η ταλαιπωρία ξεχνιέται, εσύ να είσαι καλά...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.436

Σκάλα 20 μέτρων ?????

Σαν να λέμε 6 - 7 πατώματα !!!
Μπράβο βρε θηρίο.
Μια φορά ανέβηκα στον 8 όροφο επειδή δεν είχε ασανσέρ και τά έφτυσα.
Στον 4 μου ανέβηκαν οι παλμοί.
Στον 5 τραβούσα το κάγκελο για να προχωρήσω.
Στον 6 σερνόμουν κυριολεκτικά.
Στον 7 κόντευα να λιποθυμήσω.
Και στον 8 περίμενα 10 λεπτά να συνέλθω.

Reaction score
1

Σκάλα 20 μέτρων ?????

Σαν να λέμε 6 - 7 πατώματα !!!
Μπράβο βρε θηρίο.
Μια φορά ανέβηκα στον 8 όροφο επειδή δεν είχε ασανσέρ και τά έφτυσα.
Στον 4 μου ανέβηκαν οι παλμοί.
Στον 5 τραβούσα το κάγκελο για να προχωρήσω.
Στον 6 σερνόμουν κυριολεκτικά.
Στον 7 κόντευα να λιποθυμήσω.
Και στον 8 περίμενα 10 λεπτά να συνέλθω.

Ακριβώς ! θα στη βγάλω φώτο να τη δείς ! οχτώ τέτοιες έχουμε όχι μία ! στα δέκα μέτρα είναι στριφογυριστές παλαιού τύπου και τα υπόλοιπα 10 κάθετες.

Βεβαια μη κοιτάς...εγώ είμαι λεβέντης ντελικανής και αντέχω :142: για πόσο ακόμα δεν ξέρω, είπανε και για συντάξεις στα 70 και δεν με βλέπω καλά :142:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.436

Απορώ πως δούλευαν κάποτε στις οικοδομές οι παλιοί οικοδόμοι που ανέβαιναν με τα πόδια τους ορόφους φορτωμένοι με τον ντενεκέ τσιμέντο στην πλάτη.
Και τόσες ώρες. Είναι πραγματικά άξιοι θαυμασμού.

Reaction score
890

...οχτώ τέτοιες έχουμε όχι μία ! στα δέκα μέτρα είναι στριφογυριστές παλαιού τύπου και τα υπόλοιπα 10 κάθετες....
στο κατέβασμα, έχετε στύλο σαν τους πυροσβέστες;:107:

Reaction score
19
Πρωτοφανής αποζημίωση στην οικογένεια Αξαρλή

20/01/2011, Πλήρες
Αποζημίωση μαμούθ πάνω από 600.000 επεδίκασε το Πρωτοδικείο Μυτιλήνης στο σύζυγο και τον τρίχρονο γιο της Στέλλας Αξαρλή που πέθανε το 2007 μετά τον τοκετό από σοβαρότατα ιατρικά λάθη στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Το δικαστήριο δικαίωσε την οικογένεια της άτυχης κοπέλας -τον σύζυγό της και τον 3 ετών γιο της- για την από 3μήνου αγωγή που είχαν καταθέσει στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Μυτιλήνης, επιδικάζοντας ποσά 200.000 στον πατέρα, 300.000 στο γιο, αλλά κι ένα ποσό που θα δίνεται σε μηναία βάση ως διατροφή για το παιδί μέχρι το 2025, δηλαδή έως την ενηλικίωσή του.

Το δράμα της οικογένειας ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2007. Η 26χρονη Στέλλα Αξαρλή, έγκυος στο δεύτερο μήνα, ένιωσε πόνους στο στήθος και προσήλθε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου εργαζόταν ο πατέρας ως υπάλληλος.
Οι γιατροί την καθησύχασαν, λέγοντάς της πως επρόκειτο για έναν μυικό πόνο και τίποτε άλλο.
Ωστόσο, ο πόνος συνεχίστηκε και η Αξαρλή επανήλθε, με τους γιατρούς να διαγιγνώσκουν πλέον μαστίτιδα και να χορηγούν τη σχετική αντιβίωση.

Παρ’ όλα αυτά, οι πόνοι δεν σταματούσαν. Η εγκυμονούσα μετέβη στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» της Αθήνας, όπου διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σε προχωρημένο στάδιο.
Η νόσος εξελισσόταν ραγδαία λόγω της εγκυμοσύνης, την ώρα που η κοπέλα δεν μπορούσε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, αφού ήταν έγκυος, αλλά ούτε και να κάνει έκτρωση, λόγω του προχωρημένου της κυοφορίας.

Η Στέλλα θα έπρεπε είτε να κάνει έκτρωση και μετά να προχωρήσει σε χημειοθεραπείες είτε να προχωρήσει με την εγκυμοσύνη και να υποφέρει από την εξάπλωση του καρκίνου, αφού δεν υπήρχε εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης και είχε ήδη καθυστερήσει πολύ.
Διάλεξε το δεύτερο, υπομένοντας τους πόνους, με τον καρκίνο να κάνει μεταστάσεις στα οστά και τον πνεύμονά της, και γέννησε τελικά πρόωρα τον τριών ετών σήμερα Ταξιάρχη.

Αμέσως μετά τη γέννα, η Στέλλα Αξαρλή ξεκίνησε χημειοθεραπείες, αλλά το σχήμα δεν θα κατάφερνε τίποτα, αφού η νόσος είχε προχωρήσει σε ανίατο στάδιο.
Πέθανε τον Νοέμβριο του 2007.

Reaction score
1

Ελεος ρε γμτ !!!!!!! μια κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά !!!!! να πάει με τέτοιο τρόπο :122::141: ...τιμωρείται κανείς επιτέλους ; Ακόμα προσφέρουν τις "υπηρεσίες" τους οι υπαίτιοι ;

Reaction score
1

Το λοιπόν σας έχω νέα...από σήμερα το πρωί νοσηλεύομαι στη Ρευματολογική κλινική του ΚΑΤ ! Το τρίτο στη σειρά ραντεβού (τα άλλα δυό δεν έγιναν λόγω των απεργιών) η εξέταση έδειξε ρευματοειδή αρθρίτιδα :111: !!!!!! η οποία χτύπησε το πόδι μου !!!!!!! ευτυχώς μάλλον βρήκανε τι έχω μετά από όσα έχω περάσει αλλά θα ταλαιπωρηθώ αρκετά γιατί αυτή η αρρώστια δεν γιάνει εύκολα :110: ...

Τουλάχιστον δεν με παίρνει από κάτω, και δεν χάνω το γέλιο μου, υπάρχουν και χειρότερα !

Δεν δέχομαι λουλούδια :142: μόνο ταψάκια με γαλακτομπούρεκο :142:

ΥΓ...βασικά με τα φάρμακα και τις ενέσεις σήμερα έχω ψιλομαστουρώσει, και σας αγαπάω όλους :142::142::142:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.546

Ωχ... περαστικά!

Άρα σωστά μάλλον είχαν διαγνώσει οι πρώτοι γιατροί, έτσι;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.786

Δηλαδή δεν θα κάνουμε meeting αυτή την εβδομάδα;

Περαστικά Νίκο.

Ελπίζω να έχεις κανα φορητό blu ray να βλέπεις καμιά ταινία!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.530
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106