- Reaction score
- 19
Απάντηση:
Και ειδικά για ορθοπεδικούς ένα από τα χαρακτηριστικά του καλού ορθοπεδικού (ένας είναι ο καλός) είναι η... "αδιαφορία" του...
Πρώτα σε στέλνει να κάνεις ακτινογραφία και αφού την κοιτάξει σου λέει... "καλημέρα, πως ονομάζεστε?"... :126:
Επίσης, ρωτάμε φίλους και γνωστούς αν ξέρουν κάποιον καλό γιατρό (δοκιμασμένο από τους ίδιους, εννοείται...)
εάν -χτύπα ξύλο- δεν είναι επείγον το πρόβλημα και μας πάνε... σηκωτούς...
Και, φυσικά, ρωτάμε πάντα πόσο καιρό θα χρειαστεί να υποχωρίσουν τα συμπτώματα,
ρωτάμε και μια δεύτερη γνώμη νωρίτερα, έστω και μιλώντας σε γνωστούς αν είχαν το ίδιο πρόβλημα,
και, καλό είναι να συζητούμε με τον ιατρόν και να ρωτούμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες...
"θεωρούσα ότι τα φάρμακα και η αγωγή κάνουν τη δουλειά τους": Λάθος Εκφραση!!!
Σωστή Εκφραση: το πρόβλημα επιμένει 1,5-2 μήνες.
Είσαι λίγο καλύτερα σήμερα? Εστω και ψυχολογικά? :109:
Μόνο λογικά!1.νομίζω ότι με τη ψηλάφιση που έκανε στο πόδι και με την εμπειρία του έκανε τη διάγνωση, πως να τον αμφισβητίσω;
Και ειδικά για ορθοπεδικούς ένα από τα χαρακτηριστικά του καλού ορθοπεδικού (ένας είναι ο καλός) είναι η... "αδιαφορία" του...
Πρώτα σε στέλνει να κάνεις ακτινογραφία και αφού την κοιτάξει σου λέει... "καλημέρα, πως ονομάζεστε?"... :126:
Επίσης, ρωτάμε φίλους και γνωστούς αν ξέρουν κάποιον καλό γιατρό (δοκιμασμένο από τους ίδιους, εννοείται...)
εάν -χτύπα ξύλο- δεν είναι επείγον το πρόβλημα και μας πάνε... σηκωτούς...
Και, φυσικά, ρωτάμε πάντα πόσο καιρό θα χρειαστεί να υποχωρίσουν τα συμπτώματα,
ρωτάμε και μια δεύτερη γνώμη νωρίτερα, έστω και μιλώντας σε γνωστούς αν είχαν το ίδιο πρόβλημα,
και, καλό είναι να συζητούμε με τον ιατρόν και να ρωτούμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες...
"κάποιες μέρες ήμουν μιά χαρά και δεν αισθανόμουν τίποτα": Λάθος Εκφραση!!!2.Περίπου 1.5 με δύο μήνες είναι το που παρουσιάστηκε το πρόβλημα, κάποιες μέρες ήμουν μιά χαρά και δεν αισθανόμουν τίποτα θεωρούσα ότι τα φάρμακα και η αγωγή κάνουν τη δουλειά τους...
"θεωρούσα ότι τα φάρμακα και η αγωγή κάνουν τη δουλειά τους": Λάθος Εκφραση!!!
Σωστή Εκφραση: το πρόβλημα επιμένει 1,5-2 μήνες.
Είσαι λίγο καλύτερα σήμερα? Εστω και ψυχολογικά? :109: