Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 29.686
Α! ΟΚ
Ερώτηση πάνω σ αυτό, φαντάζομαι ότι την απόσταση εννοείς ότι είναι μικρή κι ως εκ τούτου έχω πρόβλημα με τον λοβό ακτινοβολίας;Όμορφα, μόνο μια παρατήρηση: πολυ κοντά δεν είναι τα back surrounds στον καναπέ;
Μικρές μετακινήσεις του κεφαλιού σου κάνουν μεγάλη διαφορά λόγω μικρής απόστασης. Και παίζει το ηχείο σωστα στο 1 μέτρο, ή θέλει παραπάνω;Ερώτηση πάνω σ αυτό, φαντάζομαι ότι την απόσταση εννοείς ότι είναι μικρή κι ως εκ τούτου έχω πρόβλημα με τον λοβό ακτινοβολίας;
Συζητήθηκε πολυ τελευταία εδώ...Εγω θα σου πρότεινα να μην είναι πολυ κλειστή γωνία.Δεύτερη ερώτηση, η εστίαση πως πιστεύεις είναι πιο σωστή, κλειστή να "κοιτάνε" το κέντρο ακρόασης ή κάθετα στις 90 μοίρες;
Αρα για να καταλάβω, καλύτερα να κοιτάνε τον ακροατή ώστε λόγω μικρής απόστασης να "προλαβαίνει" τη διασπορά, σωστά;Μικρές μετακινήσεις του κεφαλιού σου κάνουν μεγάλη διαφορά λόγω μικρής απόστασης. Και παίζει το ηχείο σωστα στο 1 μέτρο, ή θέλει παραπάνω;
Συζητήθηκε πολυ τελευταία εδώ...Εγω θα σου πρότεινα να μην είναι πολυ κλειστή γωνία.
Ισοστάθμιση σοβαρή κι όχι πρόχειρη όπως σήμερα θα γίνει τέλη Σεπτέμβρη, ως γνωστόν από Ιούνιο μέχρι και Σεπτέμβρη και λόγω φόρτου εργασίας αλλά κυρίως λόγω συνθηκών (ζέστη) το σύστημα βγαίνει εξ ολοκλήρου απ την πρίζα, δεν θέλω ούτε τον εξοπλισμό να ταλαιπωρώ, ούτε εγώ να βλέπω και να ιδρώνω.ανεβασε στο app να αν κανεις ισοσταθμιση
Δλδ. να έχω κάνει ισοστάθμιση και να βάλω το κλιματιστικό το 18άρι που θα μου πάρει τ αυτιά, αμ δε! Εδώ ήδη εμένα μ ενοχλεί ο εξαερισμός του προτζέκτορα κι είναι ένας απ τους λόγους που σκέφτομαι σοβαρά την απόκτηση 82άρας τηλεόρασης, να προσθέσω και τη βαβούρα του κλιματιστικού; Βασικά το καλοκαίρι το έχω σύστημα εδώ και πολλά χρόνια να κάνω αποτοξίνωση, μαζεύω υλικό για το χειμώνα, ταυτόχρονα δεν ταλαιπωρώ ενισχυτές και προβολικό κι όταν πιάσει Οκτώβρης στρώνω μόνο τα χαλιά του home και κάνω ισοστάθμιση. Ετσι κάθε Οκτώβρη που έχουν περάσει τέσσερις μήνες αποχής, μου φαίνεται σα να ξαναρχίζω απ την αρχή την εμπειρία στον οικιακό κινηματογράφο, έχει άλλη γλύκα όταν σου χει λείψει.δεν παιζει αρκουδισιον ;
2,7 μέτρα τα κυρίως, 2.6 το κεντρικό, 2,5 μέτρα τα περιφερειακά και 1 μέτρο τα πίσω περιφερειακά, γιατί; Για να σε προλάβω, μ ενοχλεί ο ήχος ο ξεκάρφωτος πέραν της ταινίας ή της μουσικής.σε τι αποσταση ακους ;
Ναι τι;για την 82αρα που λες .....
έχει άλλη γλύκα όταν σου χει λείψει.
Κουφό μ έβγαλες βρε;να δω αν εισαι καλα βρε
Μιλάς για 120" πράγμα δύσκολο για μένα, μη ξεχνάς ότι δεν έχω δικό μου σπίτι και τα σπίτια στο ενοίκιο τ αλλάζω σαν τα πουκάμισα, τα δύο προηγούμενα σπίτια είχαν χώρο οριακά για 92" γι αυτό έχω κρατήσει αυτή τη διάσταση, δεν αλλάζω γιατί άμα φύγω και πάω σε μικρότερο θα μου κακοφανεί να πέσω απ τις 120 στις 90 και το χειρότερο πράγμα είναι η συνήθεια.αν μπορεις να μεινεις σε προβολεα ειναι καλυτερα και ανεβαζεις ιντσες που ειναι το ζητουμενο....
..στα 3.2μ που εισαι περιπου απο τοιχο, θελεις 2.7μ πλατος οθονης για να εισαι οκ.