- Reaction score
- 79.989
αριστερά μου μπροστά γωνίτσα δίπλα από sub
έχουμε κανένα καλκιουλέιτορ λινκ?Ετσι βρηκες τις γωνιες που θα εχεις αποδοση, μπουφες και crystaln2 .
Μενει να επιλεξεις τι ειδους κατασκευη θες να κανεις και τι διαθεσιμο χωρο διαστασεις μπορεις να διαθεσεις...
Γενικα ευκολες κατασκευαστικα ειναι οι απλες,πανελς με πετροβαμβακα και επενδυση αλουμινιου αλλα οριακα παιζουν εκει κατω το ποσο αποτελεσματικες θα ειναι κανεις δε μπορει να σου πει με ακριβεια, αυτο ισχυει και για την περιπτωση των πανελ μεμβρανης που ειναι η επομενη επιλογη και με ποιο ακριβη στοχευση..
Εγω θα δοκιμαζα μια μονο απλη ,τοποθετωντας μονο ενα-δυο φυλλα στη γωνια χωρις πλαισιο ,να δεις συμπεριφορες..
50-80-πυκνοτητες ή και την κατοσταρα, μπορει και σκετο χωρις φ.αλουμινιου εκει πισω,να εχει καλυτερη αποδοση ,λογω πολλων ασταθμητων παραγοντων οπως γωνιες κρουσης κλπ ποτε δε μπορεις να γνωριζεις και οποιο calculator ειναι απλα ενδεικτικο και απλα ενας αρχικος μπουσουλας...
φυσικά και δε ντο βλέπω από θέμα τιμής...το κοιτάζω αποκλειστικά μόνο ως προς την αποτελεσματικότητα και το πέταμα χρόνουΜη βιαζεσε βημα,βημα κανε πρωτα τα απλα και πολυ φτηνα ,δεν ειναι θεμα τιμης η αποτελεσματικοτητα...
βλέποντας στις κατασκευές vicoustic ...Μη βιαζεσε βημα,βημα κανε πρωτα τα απλα και πολυ φτηνα ,δεν ειναι θεμα τιμης η αποτελεσματικοτητα...
"God-help-us-all" more likely ....Voice of God είναι αυτό;
Λίγο Blu Tack στο ταβάνι, πίεσε καλά κι είσαι έτοιμος.
προβοκάτορVoice of God είναι αυτό;
έχεις δίκιο...απλά το δικό σου ηχείο...έχει πλάτοςπολυ φαντασια η βαση. κουράστηκα και μονο που την ειδα.
εγω ειχα πιο απλη ιδεα, ποστ 476.
τι τραβαει και ο σιδερας σου. ηρωας!
αυτό δεν το λες κατασκευή βάσης φιλαράκ...εργολαβία ολόκληρη θεωρείταιεμενα ο δικος μου σιδερας ειχε κανει μια μικρη π@π@ρια με τις νεες βασεις κεντρικου....(καθοταν στραβα το κεντρικο) αλλα αυτη τη φορα αντι να τις διορθωσει....εφτιαξε καινουργιες!!! εμεινα....μ@@@ς
τέτοιες εκφράσεις με πμ καλέ...θέλεις να ακούσεις ατάκα τώρα?Τελικά που θα τα βάλεις;
μόλις μου τσέστειλε ο σιδεράς μου
τι τραβαει και ο σιδερας σου. ηρωας!
Ο σιδεράς ο συγκεκριμένος είναι καλλιτέχνης...μπορεί να με γράφει λίγο στα παπ@ρια του
Tης ΠΟΥΤ@ΝΑΣ το κάγκελο γίνεται εδώ μέσα!εμενα ο δικος μου σιδερας ειχε κανει μια μικρη π@π@ρια