- Reaction score
- 79.833
τι πιστεύεις?Είμαι περίεργος να μάθω τι μλκ έχεις κάνει με το σαμπ
τι πιστεύεις?Είμαι περίεργος να μάθω τι μλκ έχεις κάνει με το σαμπ
τον crown ειδικά τον έχω full band...στα άλλα θεωρώ ότι είναι εντάξειTo εχει κοψει και απο τον crown στα 80hz... εχει και ακυρωση στα 80 λογω θεσεων-χωρου ολα καλα
Ότι έχεις βάλει κρος και δεν ξέρεις που.τι πιστεύεις?
παντου...για τα Helmholtz Panel Resonator
και ήθελα να σε ρωτήσω αν πάλι η τοποθέτηση αναφέρεται για γωνίες ή έχει επίδραση και σε άλλες επιφάνειες
ενθαρρυντικό αυτό που μου λεςπαντου...
Τίποτα δεν έχει , room mode στα 55 & 110.Διαβάζοντας τα σκεκ της Dayton το sub έχει απόκριση μέχρι τα 500hz(όπου έκανα ξανά μέτρηση)
τα πράγματα δείχνουν πρόβλημα στα 80-90..τι υλικό-κατασκευή θέλουμε σε αυτές τις συχνότητες?
αν και το Audyssey κάνει καλά τη δουλειά του...δεν θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα μια παθητική μέθοδος?
View attachment 82327
Μέτρα με το κρος στα 100Ηζ 12db, stereo+sub
και νόμιζα ότι επιτέλους μέτρησες το σαμπ, χθες σκεφτόμουν ''χαλασμένο είναι και μετράει έτσι;'' και σήμερα ''ρε το φούστη τι σαμπ έχει;''
Η εναλλακτική είναι καλύτερη, θα περάσεις απ' την Κερκίνη.
να προσέχει όμως προς τα εκεί μην κάνουν άσκηση τα κομάντοζΗ εναλλακτική είναι καλύτερη, θα περάσεις απ' την Κερκίνη.
αν θυμάμαι πρέπει να έιναι η ίδια μέτρηση με διαφορετικό ζουμάρισμα νομίζωΡε συ Ντάχαρη θα σε βαρέσω
Είδα αυτό
και νόμιζα ότι επιτέλους μέτρησες το σαμπ, χθες σκεφτόμουν ''χαλασμένο είναι και μετράει έτσι;'' και σήμερα ''ρε το φούστη τι σαμπ έχει;''
Ενώ το σαμπ μετράει έτσι
View attachment 82373
Βρες από που κόβεις το σαμπ, dsp κράουν και ό,τι άλλο έχεις.
ΥΓ:Τώρα κατέβασα τις μετρήσεις
έλα βρε...μόνο....διακριτικά και με κλειστό το στόμαΚομάντοουζ; Έρχομαι κι εγώ!
Κάτι είναι λάθος.
Το κύριο χαρακτηριστικό μου βρε, η διακριτικότης.έλα βρε...μόνο....διακριτικά και με κλειστό το στόμα
κάτσε γιατί τώρα σαν να θυμάμαι...αυτή πρέπει να ήταν η τελευταία που έκανα και δεν την ανέβασα παρά μόνο την απόκριση..είχα κάνει bypass τα πάντα....θα την ξαναπάρω μόλις πάω σπίτι γιατί τα άφησα έτσι για το βράδυ,δεν πείραξα τίποτα ξανά...νομίζω πάλιΡε συ Ντάχαρη θα σε βαρέσω
Είδα αυτό
Ενώ το σαμπ μετράει έτσι
View attachment 82373
Βρες από που κόβεις το σαμπ, dsp κράουν και ό,τι άλλο έχεις.
ΥΓ:Τώρα κατέβασα τις μετρήσεις
αμήν Θεέ μου!!!Το κύριο χαρακτηριστικό μου βρε, η διακριτικότης.
Την επομένη της αφίξεως θα είσαι στον έτοιμο χώρο και πριν φύγουμε με τον Περαστικό θα σ' τον σετάρουμε κι αυτόν.
Κατάλαβα putain όλαΤο κύριο χαρακτηριστικό μου βρε, η διακριτικότης.