Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 10.755
Πείραξες το volume;
L - R 1/6
Sub 1/24
L - R 1/6
Sub 1/24
τι εννοείς?συγκριτικά με πότε?Πείραξες το volume;
ma αυτή είναι η χαρά των digitals...να μπορείς να τα κάνεις resetΣε εσάς που κάνατε reset στα πάντα όλα κύριε crystalator.
sorry τώρα φάνηκε ο πίνακας...όχι τίποτα...κάτσε να τσεκάρω τον denon
δεξιάΗ κρυσταλιέρα που είναι;;
to sub δεν έχω βάλει κροςView attachment 82320 Το sub το μέτρησες με κρος στα 80 Hz - 24db;
επειδή δεν έχω εμπιστοσύνη στον Denon έτσι resetιασμένο που τον έχω...να κροσάρω τα πάντα στα 80 και να ξαναπάρω μέτρηση?View attachment 82321 View attachment 82321
Το σαμπ (αν δεν έχεις κάνει μλκ με το κρος) παίζει μέχρι τα 55, γιατί εκεί έχεις το room mode. Μετά όμως δεν πάιζει κανένας.
Κοιτώντας και τις δύο μαζί, φαίνεται ότι στα 80 δεν έχεις σαμπ, από τα 70 και μετά παίζεις χωρίς.
Δεν ξέρω τι παίζει για HC αλλά χαμήλωσε το σαμπ 5db για αρχή.
Ναι, προχωρά με μετρήσεις κανονικά τώρα με κρος. 10 - 400 Hzεπειδή δεν έχω εμπιστοσύνη στον Denon έτσι resetιασμένο που τον έχω...να κροσάρω τα πάντα στα 80 και να ξαναπάρω μέτρηση?
γίγαντες τρώω...κάνει την διαφορά λες?Στα 500 έφαγε φασολάδα
View attachment 82323
Παντού!Η κρυσταλιέρα που είναι;;
ε ναι έκανα μ@λ@κια...View attachment 82321
Το σαμπ (αν δεν έχεις κάνει μλκ με το κρος) παίζει μέχρι τα 55, γιατί εκεί έχεις το room mode. Μετά όμως δεν πάιζει κανένας.
Κοιτώντας και τις δύο μαζί, φαίνεται ότι στα 80 δεν έχεις σαμπ, από τα 70 και μετά παίζεις χωρίς.
Δεν ξέρω τι παίζει για HC αλλά χαμήλωσε το σαμπ 5db για αρχή.
δεν έχει γούστο το διαζύγιο στις μέρες μας...Παντού!
[DOUBLEPOST=1509396563][/DOUBLEPOST]Νταχάρη ,προβλέπω πως σύντομα θα αλλάξεις τον τίτλο σε "Μετακόμιση λόγω διαζυγίου almost complete"..
Κι αυτό το βλέπεις;θα μαζευτούμε στην Ανίτα SOS
Μετά τον φίλο Γιώργο με την γουόναμπιπαπαδιά και το ''κάτι ηχεία τέτοια'' κρυφοκοιτάζω μη πετύχω κανέναν σαςΚι αυτό το βλέπεις;