- Reaction score
- 79.684
ουφ...
daharis666
#σκεπτικός# παραμιλάει# ελπίζει#να μην χαλάσει#αυτό που άκουσε#
daharis666
καντο λιανα ρε γερονταουφ...
daharis666
άσε Μιχάλη...μου ήρθαν και τα άλλα 2 8340...νταξ...το ένα ήταν εκτός λόγω ανάρτησης(θα φύγουν πακέτο και τα 2 για αλλαγή έτσι και αλλιώς...)καντο λιανα ρε γεροντα
προσπάθησε όσο μπορείς να μην φύγεις πολύ ψηλά.άσε Μιχάλη...μου ήρθαν και τα άλλα 2 8340...νταξ...το ένα ήταν εκτός λόγω ανάρτησης(θα φύγουν πακέτο και τα 2 για αλλαγή έτσι και αλλιώς...)
και έβαλα...το ένα 8340 που ήδη είχα(ως κεντρικό) μαζί με το καλό 8340 L-R,κεντρικό ένα 8320 και τα άλλα 2 8320 surround...5.1 δηλαδή
και έπαθα πλάκα με τον ήχο...απίστευτη σκηνή...ήχος παντού! ίδιος!
μόνο που τα 8320 ως surround τα έβαλα προσωρινά στο ύψος του αυτιού (δεν παίζει να μείνουν εκεί)
και κάθε φορά που την βαρούσα από τον ήχο...γύρναγα και κοιτούσα εκεί πίσω ψηλά...στο σημείο όπου και είναι να μπουν....και σκεφτόμουν....
θα έχω τον ίδιο ήχο....ή θα φάω ξενέρα μετά από αυτό που άκουσα
ΟΥΦ...
δεν γίνεται...εκεί είναι η θέση τους....προσπάθησε όσο μπορείς να μην φύγεις πολύ ψηλά.
παρε τρινοβδεν γίνεται...εκεί είναι η θέση τους....
με τις 20 μοίρες που δίνουν...βαράνε ακριβώς εκεί που κάθομαι...
ξέρω ότι δεν θα είναι το ίδιο...αλλά έστω...μη χάσω αυτή τη 3D αίσθηση
θα βάλω τα κλάματα...
δεν μπορεις να τα βαλεις πιο χαμηλα ;δεν γίνεται...εκεί είναι η θέση τους....
με τις 20 μοίρες που δίνουν...βαράνε ακριβώς εκεί που κάθομαι...
ξέρω ότι δεν θα είναι το ίδιο...αλλά έστω...μη χάσω αυτή τη 3D αίσθηση
θα βάλω τα κλάματα...
όχι Κωστή...δεν μπαίνουν αλλού...το γνωστό πρόβλημα της κρυσταλιέραςδεν μπορεις να τα βαλεις πιο χαμηλα ;
...τι αποσταση εχεις απο τον τοιχο ;
σκέφτομαι να αλλάξω αυτοκίνητο πρώτα...παρε τρινοβ
καμπινέ δεν χωράνε....έχει παταράκι από πάνω και βρίσκειΑκόμα εκεί είναι αυτά τα διαβολικά πράματα ρε; Αφού ποτήρια και τέτοια έχουν μέσα βάλτα στην κουζίνα ή στον καμπινέ.....
άντε ωραία...έκλεισε...Αν πάρεις όμως Trinnov τα βάζεις οπως θέλεις όλα τα ηχεια και στα φτιάχνει στο ύψος και αποστάσεις που πρέπει... Οπότε μην πάρεις αυτοκίνητο
Μας καταλαβαινουν απο την στιγμη που αρχιζουμε και μετραμε και κοιταμε περιεργα τοιχους και ταβανια . Αστα δραμα...καμπινέ δεν χωράνε....έχει παταράκι από πάνω και βρίσκει
στην κουζίνα είναι όλα πιασμένα
το Σαββατο...το έφερα απ έξω απ έξω...αν έχει σκοπό να αλλάξει κάπως την διαρρύθμιση για να φαίνονται καλύτερα...σαν να κρύβονται εκεί πίσω...
γατόνι όμως η δικιά σου....
''γιατί? για να βάλεις ηχεία?''
δεν χρειαζεται βρε.....θα της πεις ..που θες να βαλουμε 11 ηχεια μωρο μου, οπου θες....άντε ωραία...έκλεισε...
γράψε ένα τηλέφωνο που θα σου πω να της τα πεις...6979@#$%^&
εμένα το μέτρο μου το έχει κρύψει...Μας καταλαβαινουν απο την στιγμη που αρχιζουμε και μετραμε και κοιταμε περιεργα τοιχους και ταβανια . Αστα δραμα...
τη διατροφή θα μου την πληρώνεις εσύ?δεν χρειαζεται βρε.....θα της πεις ..που θες να βαλουμε 11 ηχεια μωρο μου, οπου θες....
..απλο ειναι και εισαι ετοιμος
δωσε λογαριασμο εδω και το site θα κανει τα παντα για σενα
Να πω πού θα του τα βάλει....να μην πω...δεν χρειαζεται βρε.....θα της πεις ..που θες να βαλουμε 11 ηχεια μωρο μου, οπου θες....