Μηχανική γείωση, απομόνωση, ''αντικραδασμικά"

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.204
Δηλαδη σε ξυλινο δαπεδο θα κανει συντονισμους ενα rel t5x που ειναι downfiring το woofer?

Γιατι στο μπουφε που εχω τα ηχεια μου εχω βαλει foam και απο πανω μασιφ ξυλο και απο πανω πατανε τα ηχεια, γιατι αν πατησουν απευθειας στο μπουφε και ακουσω τιποτα τετοιο

θα ακουστουν συντονισμοι.
Εξαρτάται από την κατασκευή, την παλαιότητα κλπ. Μπορεί καθόλου, μπορεί λίγο, μπορεί πολύ (μπορεί... και να σου αρέσει! )
Αν ακουγεται, αρχίζεις πειραματισμούς : ελαστικες στηρίξεις, μάζα μεταξύ σαμπ-πατώματος, συνδυασμούς . . .
Α! και στο σπίτι που μεγάλωσα, το μεγάλο βαρύ χαλί αποδεικνυόταν πάντα πολύ αποτελεσματικό

ΥΓ Ωραίος ο Βάσιλιτς

Reaction score
9.189
Συνφωνώ και επαυξάνω.
Το ίδιο κάνω και γω σε παλιό ξύλινο δρύινο πάτωμα , με τα σαμπς σου , και τα ηχεία μου.
Δεν σέρνει τίποτα.
Το αντίθετο θα έλεγα.
Ο Κώστας το άκουσε .
Ε αφού το άκουσε ο Κώστας εντάξει. :biggrin::biggrin:
Τι έχεις κάνει δηλαδή? Έβαλες ροδακια στα ηχεία? :lolsign:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.537
Ναι ροδάκια στα ηχεία και ελαστικά παρεμβύσματα , από βαρύ χοντρό καουτσούκ βιομηχανικό , από τον Μπένο , στην πλατεία Βάθη.
Ο μόνος κραδασμός προέρχεται από το ηχητικό κύμα που παράγουν τα ηχεία και τα σαμπς , μου.
Αλλά αλήθεια , που βρίσκεις το αστείο ?

Reaction score
9.189
Ναι ροδάκια στα ηχεία και ελαστικά παρεμβύσματα , από βαρύ χοντρό καουτσούκ βιομηχανικό , από τον Μπένο , στην πλατεία Βάθη.
Ο μόνος κραδασμός προέρχεται από το ηχητικό κύμα που παράγουν τα ηχεία και τα σαμπς , μου.
Αλλά αλήθεια , που βρίσκεις το αστείο ?
Δεν φαίνεται καθαρά τι έχεις κάνει ρε μπαγάσα :biggrin:
1740161873612.jpeg

αλλά αυτό που χρειάζεσαι είναι κάτι τέτοιο.
parabolische_trillingsdempers.jpg

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.537
Να σου βγάλω έξτρα φωτός αν θέλεις.
Αλλά αυτό που μου δείχνεις εδώ είναι ΓΤΠΚ.
Θα σου βάλω και του σαμπ , με το λάστιχο και τον κετσέ από κάτω , για να γλυστράει .

Reaction score
9.189
Να σου βγάλω έξτρα φωτός αν θέλεις.
Αλλά αυτό που μου δείχνεις εδώ είναι ΓΤΠΚ.
Θα σου βάλω και του σαμπ , με το λάστιχο και τον κετσέ από κάτω , για να γλυστράει .
Αυτό πάρε που σε λέω να μην κουδουνιζουν όλα εκεί μέσα :biggrin:
Δε με λες, το τουιτερ τι ύψος έχει?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.537
Τίποτα δεν κουδουνίζει εδώ μέσα.
Το μυαλό σου μόνο κουδουνίζει .
1,19 μ .

Reaction score
9.189
Τίποτα δεν κουδουνίζει εδώ μέσα.
Το μυαλό σου μόνο κουδουνίζει .
1,19 μ .
Και το ύψος του αφτιου σου στον καναπέ είναι περίπου 1,00 μέτρο όπως στον δικό μου? :biggrin:
Κάτι μου λέει ότι θα γελάσουμε πάλι :biggrin:

Reaction score
9.189
Οχι στο , 1,20 είναι .
Δεν θα γελάσεις πάλι.

92 cm .
Δεν πιστεύω τίποτα από αυτά που λες. Είμαι σίγουρος ότι τα τουιτερ βαράνε στον γάμο του καραγκιόζη.

Reaction score
9.189
Παρέλαβα τις πολυπόθητες βάσεις για τα χρυσουλια μου τα υπογουφερ.
Έκατσα να ακουσω διαφορά κομμάτια και η εντύπωσή μου είναι ότι τα υπογουφερ τοποθετημένα σε αυτές τις βάσεις αλληλεπιδρουν λιγότερο με τον χώρο και αυτό που λαμβάνω ως ηχητικό αποτέλεσμα είναι ένα μπάσο πιο καθαρό λιγότερο <<μουντό>>. Το όλο αποτέλεσμα στα αυτιά μου δένει τώρα πιο καλά με τον ήχο από τους δορυφόρους.
IMG_20250222_115822.jpg

IMG_20250222_131408.jpg

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.463
Members
38.325
Νεότερο μέλος
τασοςD