- Reaction score
- 15.467
Μα ετονε - χωρις να δεις το βιντεο , ειναι καλο κομματι ? εχτελεση δλδ ερμηνεια ...
Ποδαράκια έβαλες από κάτω;Αδερφια , θα Σεβεστε !
Αυτα τα κανω μονο εγω και αυτος ο αλλος που ,ε ενταξει, ηγραψε κι ενα βιβλιο ...
View attachment 149892
Απο κατω εχει 'η εννοεις απο πανω ?Ποδαράκια έβαλες από κάτω;
Δηλαδή........ από πάνω;
Απο κατω εχει 'η εννοεις απο πανω ?
Αμα κανω σοβαρες ακροασεις καθομαι στο πατωμα (σταση λωτου - μπουτιαλαϊκ-) οποτε ολα καλα ...Το τουιτερ πρέπει να ειναι στο ύψος του αυτιού σου
Μα απο κατω εχει τα δικα του , ηντα να του βαλω ? απο πανω δεν ηβαλα πραμα ... λες να θελει ?
Τα από πάνω, που είναι τα από κατω τα βλέπω..... Τα από κάτω, που είναι τα από πάνω δεν βλέπω..... Ή κάπως έτσι.......
Μπερδεύτηκαμε..... Βάλε παντού... Κακό δεν κάνει.....Μα απο κατω εχει τα δικα του , ηντα να του βαλω ? απο πανω δεν ηβαλα πραμα ... λες να θελει ?
Εκια δα θετεις ντελογο ή δα φωναζεις ντη κερα να σου κανει μια εντριβη (με ρακη) ...Θα το εκανα και εγω, αλλα δυσκολευομαι να ερθω σε ορθια θεση μετα απο ακροαση...
Γύρνα και τον ενισχυτή ανάποδα βρε.....παραξενα ακουγεται ...
Ενας τυπος που γνωρισα στο μπιλιαρδοΠοιος ειναι ο κυριος που μου μοιαζει;;
απο το στομα σου και στου back τ' αφτι ...παντως τραβα και μια μετρηση ετσι και μια κανονικα...να δουμε τι διαφορα εχει..
Γιανννη , ειπαμε ! εσυ δα πας για διαβασμα ! αυριο ανοιγουνε τα σχολεια - μη σπαταλεις ντην ωρα σου στο ιντερνετ !Τα ηχεια γιατι τα εβαλες ετσι