- Reaction score
- 7.863
Με 0.8 spectro δεν θα είναι χειρότερα?Λίγη βοήθεια θέλει το μπάσο, κάτω από τα 40
Με 0.8 spectro δεν θα είναι χειρότερα?Λίγη βοήθεια θέλει το μπάσο, κάτω από τα 40
Μπα. Παλεύεται.Με 0.8 spectro δεν θα είναι χειρότερα?
Όντως, μια χαρά το γράφημα RT 60.ο χώρος είναι πετρα και έχει διάχυση full.
Και γω αυτά σκέφτηκα.το κάτω γουφερ θα βρεθεί ακριβώς στη μεση του δωματιου.
σίγουρα θα βελτιωθη η αποκριση συχνότητας και θα τσιμπηση και gain στα χαμηλά
Ο back εντοπισε την διαφορα (μετρητικως) και εφερε το 'να ηχειο ποιο μπροστα. Νομιζω πως εχει να κανει με ... μισο τοιχο που υπαρχει οπισθεν τσι θεσης ακροασης και του ανοικτου δωματιου ομοιως.Τα ηχεία εχουν κάποιες ανομοιομορφίες, κυρίως μεταξυ 300-400Hz. Η διαφορά των 7db θα τραβάει την εικόνα προς το πράσινο (δεν ξέρω ποιο είναι) σε εκείνες τις νότες.
Μπακαλιστικα μπορω να το διορθωσω με το eq του foobar που παιζω , μεχρι να δω τι θ' απογινω ?Παίζουν πολύ φλατ, και αυτό είναι κακό. Θα τσιρίζουν δυστυχώς. Θέλει κατηφόρα.
βαλε καμια φωτό oldy
Θα προτιμούσα να γυρίσεις 15 μοίρες τα ηχεία σου προς τα έξω, κάπου μεταξύ να σε κοιτούν κατάματα, και να κοιτούν ευθεία απέναντι.Μπακαλιστικα μπορω να το διορθωσω με το eq του foobar που παιζω , μεχρι να δω τι θ' απογινω ?
Τα ιδια τα ηχεια δε νομιζωΤα ηχεία εχουν κάποιες ανομοιομορφίες
πετρα σκετη ... ισαμε φτα τριαξονικα !"... φιλε, ροκ ακους?"
Επαε χρηστοεβδομηνταεφταρι μου επιασανε τα κρυατα και την ηκαμε στην αραπια να κατσει μιαολια να συνεφερει ... εδα πσαχνει σημα και αμα βρει του αφηνω επαε μια φωτο ν' ανεντρανισειευγε νεε μου. μρε ολδυ αυτος ο φυρομιυαλισμενος ο σειζης που ειναι μηπως βρηκε κανα γιουσουφακη
δεν έχει να κανη με αυτό που λέει ο ντιμι.Ο back εντοπισε την διαφορα (μετρητικως) και εφερε το 'να ηχειο ποιο μπροστα. Νομιζω πως εχει να κανει με ... μισο τοιχο που υπαρχει οπισθεν τσι θεσης ακροασης και του ανοικτου δωματιου ομοιως.
Πιθανότατααρα υποθετω σωστα πως ειν' ο χωρος ?