- Reaction score
- 15.467
έχεις δεν κάνει κάτι στα μπάσαΕγω δα το καμω, μα να βρω πρωτα κανα ντρα με στιβαρα μπρατσα, γιατι αμοναχος μου δε μπορω.
μρε κοπέλια, σιγουρα δε δα γυρισει η μουσικη μου απανω κατω ?
στο νταβανι δεν εχω μαυριλα δοχτορ - εχω διαχυτη
View attachment 141838
Δεν αποκλείεται, αλλά ξέρεις ωραία που θα παίζει μετά αφτο το κομμάτι?μρε κοπέλια, σιγουρα δε δα γυρισει η μουσικη μου απανω κατω ?
Νταλιμπαν...!μα να βρω πρωτα κανα ντρα με στιβαρα μπρατσα, γιατι αμοναχος
Ηντα να καμω γιατρε μου, που οι αλλοι με τα οφωνα κανουνε τσι παραουλους ... ή εμαθανε για το κοτσι που κανω ή θενε να μου τελεψουνε τη ρακη ...Μη βιάζεσαι μωρέ, θέλει μέτρηση μια έτσι και μια αλλιώς, πρόχειρα τοποθετημένα.
Άμα μετράει σαφώς καλύτερα στον ευρύτερο χώρο ακρόασης, τότε να δεις για σωστά ύψη και βάσεις. Για αρχή κάνε απλώς μια μέτρηση, χύμα.
Ουπς , μεσα ! το αλλο σαβατοκυριακο - μαλλον κυριακη ? θα στειλω μυνημα ...έχω ένα γιουμικ δανεικό.
θα παίξουμε;
γιατί ντρέπεσαι;Ουπς , μεσα ! το αλλο σαβατοκυριακο - μαλλον κυριακη ? θα στειλω μυνημα ...
να το κουβεντιασωμε ομως αν ανεβασουμε μετρησεις - θα κλαψουνε μανουλες και δε θελω να στεναχωρησω τα παιδια
Χα !! και που το βρισκω αυτο στο rew ?Αν θελεις στείλε μου το αρχείο των μετρήσεων για να ανεβάσω αυτά που πρέπει με την μορφή που ειναι κοινώς αποδεκτή.
Αλλιώς δεν θα γίνει δουλειά.
αυτό που σώσαμε και το ονόμασες αγαπιος λέειΧα !! και που το βρισκω αυτο στο rew ?
αυτο το αρχειο ειναι REW Measurement (.mdat) ?