Μια τελευταία καληνύχτα από τον Delamostre

Status
Not open for further replies.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.249
...Δεν ειναι δυνατον με τιτλο AV SITE να μιλαμε για στρωματα [ακομα και αν υπαρχει ειδικη κατηγορια] ....
Οταν είσαι σε μια παρέα κάμποσα χρόνια έστω και διαδικτυακή, γιατί παρέα είναι ένα φόρουμ, και εκτιμάς τις γνώμες των μελών γιατί έχεις καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι άνθρωποι που ψάχνονται και δεν αναπαράγουν απλά ότι βλέπουν γύρω-γύρω δεν βλέπω που είναι το κακό να ρωτήσεις τη γνώμη τους και για άλλα θέματα που δεν είναι του πυρήνα των θεμάτων του φόρουμ αλλά σε απασχολούν και τα θεωρείς σημαντικά όπως είναι για παράδειγμα το αυτοκίνητο, ο υπολογιστής ή το στρώμα...που στην τελική η μη ύπαρξη θεματικού φόρουμ στην Ελλάδα για το στρώμα κάνει και πιο επιτακτική την ανάγκη αναζήτησης πληροφοριών από έγκυρες πηγές και τι καλύτερο από τη διαδικτυακή σου παρέα. Επίσης δεν νομίζω ότι το av site είναι κάποια επιστημονική κοινότητα ή αυστηρά μονοθεματική που δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο στα μέλη της από γεννησιμιού της.

Επί του θέματος του τόπικ, αν η απόφαση του μέλους delamostre για να φύγει από το φόρουμ εδράζεται στην αλληλουχία των 4 ποστς που παρέθεσε ο zizik τότε νομίζω ότι πρόκειται για υπερβολική αντίδραση....στην τελική όμως όπως έχω ξαναματαπει 'για το γούστο του καθενός δεν μένει κρέας στο χασάπη', οπότε ας σεβαστούμε του καθενός την επιθυμία, τις αποφάσεις ακόμη και τις γενικεύσεις και τα συμπεράσματα είτε είναι βάσιμα είτε βεβιασμένα και απερίσκεπτα. Οποιος θέλει διαβάζει, γράφει, συμμετέχει, όποιος δεν θέλει απλά δεν...

Reaction score
1.777
@
Ποιές ποινές επιβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια εκτός απο τις βασικές για διπλούς λογαριασμούς και λοιπά;
Ωραία η δημιουργία εντυπώσεων αλλά χρειάζονται στοιχεία.

Εννοω οτι ενας διαχειριστης μπορει γενικα να επεμβει και να επιβαλει την ταξη. Αν ομως γινει το αντιθετο, το απλο μελος δεν μπορει, .Τι δεν [θελεις] να καταλαβεις.

Επισης καλο ειναι να μιλησεις και να τα πεις ολα. Ισως καποιοι να γνωριζουν πολλα . Τωρα αν ο LG Ντελαμοστρε ειναι γενικα στο στοχαστρο για τον τροπο γραφης του [για καποιους] καλο ειναι να μην βαραμε το σαμαρι για να πονεσει ο γαιδαρος!!! ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ! ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ!!!

υ.γ εντυπωσεις εγω;;;;;; μαλλον κανεις λαθος!!!!Απλα δεν γουσταρω την υποκρισια!

Reaction score
677
Εγώ ας πούμε δεν έχω πρόβλημα με κανέναν,αντιθέτως από την ομάδα γουστάρω τρελά και τον Βλάση,και τον Νίκο (vet),και τον Ανέμελο,και τον Μάνο,κι εσένα,κλπ..γενικώς όσους είναι άνετοι και με θετική διάθεση.
(Διόρθωση,ο Ανέμελος δεν είναι στην διαχειριστική ομάδα,νόμιζα πως ήταν.)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Έχουν απλωθεί πολλά ζωνάρια περιμένοντας να πατηθούν.........:unsure:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
(Διόρθωση,ο Ανέμελος δεν είναι στην διαχειριστική ομάδα,νόμιζα πως ήταν.)
Ούτε εγώ είμαι .
Η μόνη διαφορά του έντιτορ από το απλό μέλος είναι μπορώ σε 2ο χρόνο να διορθώσω κάτι στο γραπτό μου χωρίς περιορισμό χρόνου .

Υγ Συνειδητά δεν είμαι συντονιστής επειδή είμαι έρμαιο των παθών μου :sneaky:

Reaction score
677
Ούτε εγώ είμαι .
Η μόνη διαφορά του έντιτορ από το απλό μέλος είναι μπορώ σε 2ο χρόνο να διορθώσω κάτι στο γραπτό μου χωρίς περιορισμό χρόνου .

Υγ Συνειδητά δεν είμαι συντονιστής επειδή είμαι έρμαιο των παθών μου :sneaky:
Μάνο ευχαριστώ,αναρωτιόμουν για τον διαχωρισμό.

Reaction score
2.248
Το θέμα είναι τεχνικό. Είναι οι δυνατότητες της πλατφόρμας επικοινωνίας του forum.
Ξεκίνησε για να εκφράζει ο χρήστης τις ευχαριστίες του για τh "χρήσιμη τοποθετησή του" σε ένα τεχνικό θέμα (thank you for the usefull post) και εξελίχθηκε σε δήλωση πίστης ακόμα και εάν η "χρήσιμη τοποθέτηση" ήταν μία αερολογία, ή μία αντιπαράθεση με κάποιο άλλο μέλος που απλά δεν συμπαθούσε ή στήριξη σε κάποιον αλλό (τοπικιστικά, πολιτικά, οπαδικά, συγγενικά κτλ κτλ)

Το version 2 των δυνατοτήτων της πλατφόρμας επικοινωνίας θέλει τον χρήστη, στα πρότυπα του facebook, να εκφράζει τη "αρέσκειά του" (Like) στο post ενός άλλου χρήστη ακόμα και εάν αυτό την "λέει" σε κάποιον άλλον, μεταφράζοντας το σαν ταύτηση απόψεων

Εάν η διαχείρηση θέλει ηρεμία, θα πρότεινα για την μείωση των αντιπαραθέσεων να βγει ή δυνατότητα του like. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης θα αναγκαστεί να γράψει "μου αρέσει που την είπες στον τάδε" και θα πατήσει enter, χρόνος αρκετός για να σκεφτεί δηλαδή.

Εάν η διαχείρηση θέλει τζερζελέ, για την αύξηση των αντιπαραθέσεων, θα πρότεινα να μπει η δυνατότητα του dislike ακόμα και στα likes των άλλων. Τα συνηθισμένα δηλαδή..... δεν μου αρέσει που σου αρέσει αυτό που δεν μου αρέσει. :tongue:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.718
Ένα μέλος αποφασίζει να αποχωρήσει από ένα φόρουμ.
Ε και;
Προς τι όλο αυτό;
Κανείς δεν θα πάθει τίποτα, ούτε το φόρουμ, ούτε το μέλος.
Όποιος θέλει να αποχωρήσει, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει.
Αλλά μπορεί να το κάνει και αθόρυβα.
Ποτέ δεν μ΄άρεσαν τα μηνύματα του τύπου: "μηηη γύρνα πίσω, δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς εσένα"
Εδώ είναι απλά ένα φόρουμ, όπως εκατοντάδες άλλα εκεί έξω.
Σε όλα τα φόρα υπάρχουν αντιθέσεις απόψεων, τριβές, διενέξεις, παρεξηγήσεις και καυγάδες.
Όπως και στον πραγματικό κόσμο εκεί έξω.
Κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε τόσο πολύ.
Αν δεν σ΄αρέσει φεύγεις, όπως έφυγα κι εγώ από 3 διαδικτυακούς τόπους που δεν μ΄άρεσαν.
Κι εδώ μένω επειδή ακόμη μ΄αρέσει.
Πρώτη φορά αποχωρεί ένα μέλος; Τόσο σοβαρό είναι και ασχολούμαστε τόσο πολύ βρε παιδιά;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.824
Τέλος απο 'μένα το θέμα οριστικά αφού ό,τι και να γράψω θα παρεξηγηθεί.

C

chrispo

Guest
Ε και;
Προς τι όλο αυτό;
Ποτέ δεν μ΄άρεσαν τα μηνύματα του τύπου: "μηηη γύρνα πίσω, δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς εσένα"
Σε όλα τα φόρα υπάρχουν αντιθέσεις απόψεων, τριβές, διενέξεις, παρεξηγήσεις και καυγάδες.
Αν δεν σ΄αρέσει φεύγεις, όπως έφυγα κι εγώ από 3 διαδικτυακούς τόπους που δεν μ΄άρεσαν.
Πρώτη φορά αποχωρεί ένα μέλος; Τόσο σοβαρό είναι και ασχολούμαστε τόσο πολύ βρε παιδιά;
.....¨άκουσα¨ και μια σωστή τοποθέτηση...:thumbsup:

Reaction score
620
Τάκη τα φόρουμ δεν ανήκουν στα μέλη. Κανένα φόρουμ ανεξαρτήτως θεματολογίας.
Είναι ρομαντική ουτοπία να το πιστεύουμε.
Σιγουρα το φορουμ δεν ανηκει στα μελη...αλλα ΕΙΝΑΙ τα μελη. Χωρις αυτα ειναι σαν το εστιατοριο που ο σεφ τρωει τα φαγητα μονος του και βαραει μυγες.
Ε και;
Προς τι όλο αυτό;
Σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου..αλλα αν θελουμε ενα forum να βελτιωθει ειναι ευκαιρια ισως με μια αποχωρηση να γινουμε καλυτεροι σε 1-2 πραγματα βρε αδερφε. Αν παλι η νοοτροπια ειναι το forum ειναι αυτο που ειναι και σε οποιον αρεσει..παω πασο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.729
Ε και;
Προς τι όλο αυτό;
Σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου..αλλα αν θελουμε ενα forum να βελτιωθει ειναι ευκαιρια ισως με μια αποχωρηση να γινουμε καλυτεροι σε 1-2 πραγματα βρε αδερφε.
Συμφωνώ με το μέρος του post του freaklight που κάνω quote, ως απάντηση στον Μιχάλη. Εκεί ήθελα να σταθώ κι εγώ. Δεν είναι τόσο η αποχώρηση του μέλους (του οποιουδήποτε μέλους), αλλά από τη συζήτηση που γίνεται, τουλάχιστον, να φανούν 1-2 θέματα τα οποία χρήζουν βελτίωσης, οι οποίες βελτιώσεις ίσως να αποτρέψουν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.609
Ε και;
Προς τι όλο αυτό;
Αυτά λέμε Μιχάλη μου κάθε φορά αλλά δεν αλλάζει τίποτα.

Ισχύει βέβαια και το άλλο σύνηθες: Όταν ο αποχωρών είναι δημοφιλής σε μία ομάδα μελών, δημιουργείται άμεσα μία συλλογική αντίδραση συμπαράστασης. Λογικό.

Και τέλος, υπάρχουν κάποιοι που σε κάθε "θέμα" που εμφανίζεται, προτείνουν ανασχηματισμούς, αλλαγές, παραιτήσεις κλπ. Βαρετό.

Αυτά ισχύουν γενικά και δεν τα λέω για την περίπτωση του Σταμάτη που εκτιμώ και συμπαθώ.

Reaction score
1.842
Στο παρόν θέμα δεν πρότεινε κανείς ούτε ανασχηματισμούς, ούτε αλλαγές ούτε παραιτήσεις. Το διάβασα 2η φορά.

ryk

Reaction score
925
Σιγουρα το φορουμ δεν ανηκει στα μελη...αλλα ΕΙΝΑΙ τα μελη. Χωρις αυτα ειναι σαν το εστιατοριο που ο σεφ τρωει τα φαγητα μονος του και βαραει μυγες.
:thumbsup:
Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί πολλοί αρπάζονται με το παραμικρό (καλά, ας μην αναφερθώ στα πολιτικά, ειδική κατηγορία από μόνη της).
Πολύ μάλλον περισσότερο, όταν ο τσακωμός είναι για χόμπι, και μάλιστα χόμπι με πολλά μη μετρήσιμα χαρακτηριστικά.
Χαλαρώστε λίγο, μπαίνω εδώ μέσα για να διαβάσω κάτι που είναι εκτός του κλίματος της τρέλας που επικρατεί και βλέπω ότι το ίδιο επικρατεί και εδώ. Αυτό δεν είναι υγιές.....

Reaction score
1.777
@ Και τέλος, υπάρχουν κάποιοι που σε κάθε "θέμα" που εμφανίζεται, προτείνουν ανασχηματισμούς, αλλαγές, παραιτήσεις κλπ. Βαρετό.

Δεν μιλαει κανεις για κατι τετοιο!!!!!

Reaction score
1.777
η κουβεντα παει αλλου . Η ουσια της παρετησης του μελους ειναι αλλη. Δυστυχος υπαρχει ενα παρασκηνιο που οι μονοι που εχουν δικαιωμα να το συζητησουν ειναι αυτος που αποχωρησε με αυτον που τον εφτασε στα ορια να παρει αυτη την αποφαση.
Ο ενας εφυγε, και ο αλλος εχει κλεισει οριστικα το θεμα!!! Υπαρχουν και καποιοι τριτοι που γνωριζουν ακριβως τι παιζει.

Reaction score
3.910
Tα γραπτά "κάθοντε" πάντοτες λίγο ανάποδα στον οισοφάγο και καθώς κουτρουβαλάνε κατά στομάχι μερηά μπορεί να ανεβάσουν θερμοκρασία στα λάδια και ναρπάξει η φλάντζα κεφαλής στην ανηφόρα...δέναι τίποτα.
Για μένα σημαντική είναι η διαφωνία όταν περιέχει κατευθύνσεις κόντρα σε βασικούς άξονες ζωής που όχι μόνο τους πιστεύω, αλλά και τους υποστηρίζω βιωματικά.
Τότε μπορώ να κόψω τις καλημέρες και τα πολλά-πολλά με κάποιους, χαλαρά.
Δηλαδή δεν γίνεται κάποιος να δηλώσει παιδεραστής και γω να πώ περι ορέξεως κλπ κλπ.
Απο την άλλη ΔΕΝ γίνεται να μην πλακωθούμε για ψευτοθεματάκια, είναι ωραίο, έχει την πλάκα του και βγαίνουν και κάποιες αλήθειες.
Ο βασικός άξονας διαφωνιών είναι καθαρά κοινωνικός και αφορά το μερίδιο που επιθυμεί το κάθε μέλος να εισπράξει μέσα απο τη συμμετοχή του, συνειδητά ή ασυνείδητα.
Και μη ξεχνάτε ότι είμαι ο πιό όμορφος, νέος, έξυπνος, πετυχημένος, εραστής, λεφτάς, διάσημος κλπ κλπ εδώ μέσα!!!:fuckyou::drinks:

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13

Η μεγάλη παρέα χρησιμοποιήθηκε από ορισμένους θαμώνες, ως τρόπος επιβολής παρεξηγήσεων και αντιπαραθέσεων.
Over & out.
Τέλος απο 'μένα το θέμα οριστικά αφού ό,τι και να γράψω θα παρεξηγηθεί.
Όλα ωραία και καλά λοιπόν!
Ξεκινάς να μας λές ότι «θα τα πεις πλήρως και αναλυτικά» και στο τέλος στρίβεις δια του αρραβώνος.

Για να βοηθήσω ολίγον το θέμα της ...«μνήμης σου», γύρνα όπισθεν και δες τις πιέσεις που έκανες εσύ ο ίδιος στο μέλος «LG – delamostre».
Επίσης σου «φρεσκάρω» τις ανοχές σου στους κολλητούς τραμπούκους φίλους σου (βλέπε Ζαπάντη).

Δηλαδή με λίγα λόγια προσπάθησε να μας πείσεις ότι είσαι ο αμερόληπτος «Διαχειριστής» που κατάφερε να μετατρέψει ένα site σε «σπιτάκι χαράς».
Εμείς ως απλά μέλη θα είμαστε στην κερκίδα να σε χειροκροτήσουμε.
Εμπρός λοιπόν.
Σε ακούμε...

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157
Members
38.290