melina
Cargo 200
- Reaction score
- 43.249
Οταν είσαι σε μια παρέα κάμποσα χρόνια έστω και διαδικτυακή, γιατί παρέα είναι ένα φόρουμ, και εκτιμάς τις γνώμες των μελών γιατί έχεις καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι άνθρωποι που ψάχνονται και δεν αναπαράγουν απλά ότι βλέπουν γύρω-γύρω δεν βλέπω που είναι το κακό να ρωτήσεις τη γνώμη τους και για άλλα θέματα που δεν είναι του πυρήνα των θεμάτων του φόρουμ αλλά σε απασχολούν και τα θεωρείς σημαντικά όπως είναι για παράδειγμα το αυτοκίνητο, ο υπολογιστής ή το στρώμα...που στην τελική η μη ύπαρξη θεματικού φόρουμ στην Ελλάδα για το στρώμα κάνει και πιο επιτακτική την ανάγκη αναζήτησης πληροφοριών από έγκυρες πηγές και τι καλύτερο από τη διαδικτυακή σου παρέα. Επίσης δεν νομίζω ότι το av site είναι κάποια επιστημονική κοινότητα ή αυστηρά μονοθεματική που δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο στα μέλη της από γεννησιμιού της....Δεν ειναι δυνατον με τιτλο AV SITE να μιλαμε για στρωματα [ακομα και αν υπαρχει ειδικη κατηγορια] ....
Επί του θέματος του τόπικ, αν η απόφαση του μέλους delamostre για να φύγει από το φόρουμ εδράζεται στην αλληλουχία των 4 ποστς που παρέθεσε ο zizik τότε νομίζω ότι πρόκειται για υπερβολική αντίδραση....στην τελική όμως όπως έχω ξαναματαπει 'για το γούστο του καθενός δεν μένει κρέας στο χασάπη', οπότε ας σεβαστούμε του καθενός την επιθυμία, τις αποφάσεις ακόμη και τις γενικεύσεις και τα συμπεράσματα είτε είναι βάσιμα είτε βεβιασμένα και απερίσκεπτα. Οποιος θέλει διαβάζει, γράφει, συμμετέχει, όποιος δεν θέλει απλά δεν...