- Reaction score
- 1.777
Ρε Ντελαμοστρε τωρα που εχω και εγω HARRISON S200 φευγεις;;; Κατσε σε συ να τους Ντελαμοστραρουμε παρεα. Ειμαστε οι μονοι που εχουμε .Μη μ αφηνεις μονο !
κριμα ειναι καποιοι να θεωρουν εναν χωρο κοτετσι και να καθονται εκει.
αυτοματως συγκαταλεγονται στις... κοτες...
Εχω γραψει 11179 ποστς εδώ μεσα γιατι καποτε ηταν κατι που μου αρεσε και με εξεφραζε.Γιαννη αν το πιστευεις αυτο που γραφεις τοτε ρε συ για ποιον λογο εχεις γραψει 11.178 posts εδω μεσα?
να προσεχεις φιλαρακι τι γραφεις γιατι εκτιθεσε μονος σου !
Γιαννη ...απο την στιγμη που δεν σε εκφραζει γιατι εισαι ακομα εδω?Εχω γραψει 11179 ποστς εδώ μεσα γιατι καποτε ηταν κατι που μου αρεσε και με εξεφραζε.
Για κοιτα να δεις ποτε γραφτηκαν αυτά τα 111τοσα μυνηματα εδώ μεσα , και ελα πες μου.
ουτε στα κοκορια!!!!Τάκη τα φόρουμ δεν ανήκουν στα μέλη. Κανένα φόρουμ ανεξαρτήτως θεματολογίας.
Είναι ρομαντική ουτοπία να το πιστεύουμε.
Και ποιά είναι τα ''κοκόρια'' ρε Τάκη?ουτε στα κοκορια!!!!
.......
Νίκο μου,εγώ δεν θα ρωτούσα για άτομα,αλλά για γραφές.Και ποιά είναι τα ''κοκόρια'' ρε Τάκη?
Αντε πείτε με ποιούς τα έχετε και γιατί .
Βλάση μου,όταν δυο μέλη πλακώνονται κι η Διαχείριση το επιτρέπει,φταίει και παραφταίει.Δηλαδη παντα φταινε οι διαχειριστες?
Τα μελη ποτε?αυτα δεν σφαλλουν?
Δεν υπαρχουν και σε αυτα οι συμπαθειες η οι αντιπαθειες απεναντι σε αλλους και με την γραφη τους σταυρωνουν?
Ελα ρε σεις μην κανουμε σαν πικαρμενα παιδακια τωρα....δυστυχως ειμαστε μεγαλα παιδια με κριση αναλογη(πιστευω δηλαδη)και αναλογα πραττουμε!!!
Το ριξαμε τωρα στην μεροληψια ........ελα ρε σεις χαλαρωστε λιγακι.......
μια ζωη θα πρεπει να ριχνουμε τα φταιξιματα σε αλλους μιας και εμεις ειμαστε αμεμπτου ηθικης και σαφως δεν σφαλλουμε?δεν πικαρουμε και μεις με την γραφη μας?δεν ιντριγκαρουμε με τα λογια μας?
Προφανώς "κακόρια" είναι οι αξιωματούχοι του φόρουμ και κότες οι επισκέπτες.Και ποιά είναι τα ''κοκόρια'' ρε Τάκη?
Αντε πείτε με ποιούς τα έχετε και γιατί .
Όχι φίλε μου.
Το συμπέρασμα είναι ότι είσαι σχετικός με το άθλημα...
Μάλλον στραβά τα παίρνεις, δεν είναι τα πάντα όλα μια "αντιπαράθεση"!!!!
Χαλάρωσε λίγο κι εσύ και όσοι αρέσκονται να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο...
Μας τη λες Σταμάτη; Για μπες και δες τι γράφεις μ' άλλο μάτι, γενικά μιλάω.
Μάλλον η τάση να βλέπουν ορισμένοι εδώ μέσα τα γραπτά "με διαφορετικό μάτι", είναι μόνιμη.
Χαλαρώστε!
Δεν είναι όλα "παρασκήνιο" και προς παρεξήγηση!
Υπάρχει κανείς με "θετική" αύρα επιτέλους?
Πολύ θα ήθελα να ξέρω....
Στο επόμενο "χαλαρώστε" θα έχουμε κλάματα.
Τέλος off topic απο 'μένα, αν χρειαστεί θα απαντήσω αλλού πλήρως και αναλυτικά.
Ποιές ποινές επιβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια εκτός απο τις βασικές για διπλούς λογαριασμούς και λοιπά;...επισης να προσθεσω οτι αν ενα μελος ξεφυγει θα υποστει τις ποινες. Αν ομως ενας διαχειριστης κανει κατι αναλογο [πολλες φορες εξυπνα και καλυμενα.] δεν συμβαινει τιποτα!