Μια τελευταία καληνύχτα από τον Delamostre

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.777
Ρε Ντελαμοστρε τωρα που εχω και εγω HARRISON S200 φευγεις;;; Κατσε σε συ να τους Ντελαμοστραρουμε παρεα. Ειμαστε οι μονοι που εχουμε .Μη μ αφηνεις μονο !:(

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169
κριμα ειναι καποιοι να θεωρουν εναν χωρο κοτετσι και να καθονται εκει.
αυτοματως συγκαταλεγονται στις... κοτες...

Εχεις δικιο . Απλως θεωρησα ότι θα βοηθουσα το κοτετσι.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169
Γιαννη αν το πιστευεις αυτο που γραφεις τοτε ρε συ για ποιον λογο εχεις γραψει 11.178 posts εδω μεσα?
να προσεχεις φιλαρακι τι γραφεις γιατι εκτιθεσε μονος σου !
Εχω γραψει 11179 ποστς εδώ μεσα γιατι καποτε ηταν κατι που μου αρεσε και με εξεφραζε.
Για κοιτα να δεις ποτε γραφτηκαν αυτά τα 111τοσα μυνηματα εδώ μεσα , και ελα πες μου.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Τσάμπα χαλιέστε όσοι χαλιέστε.
Ένα φόρουμ είναι. Και μάλιστα εξειδικευμένο σε μηχανάκια.
Ε... πάει πολύ να χαλιέστε για μηχανάκια.

Εκτός και αν έχετε λυμένα όλα τα υπόλοιπα προβλήματα κει όξω.
Οπότε πάω πάσσο. Μάλιστα σε αυτή την περίπτωση, εύχομαι να συνεχίσετε να χαλιέστε με τα φόρουμ.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Αλλωστε υπαρχουν γυρω γυρω πολλα ιντερνετικα--κοτετσια
Εχω γραψει 11179 ποστς εδώ μεσα γιατι καποτε ηταν κατι που μου αρεσε και με εξεφραζε.
Για κοιτα να δεις ποτε γραφτηκαν αυτά τα 111τοσα μυνηματα εδώ μεσα , και ελα πες μου.
Γιαννη ...απο την στιγμη που δεν σε εκφραζει γιατι εισαι ακομα εδω?
η γουσταρεις η οχι ....ειναι τοσο απλα τα πραγματα.....

παιζουμε τωρα με τις λεξεις και ξερεις οτι αυτο δεν τελειωνει πουθενα!!!!

Reaction score
677
Κύριοι,το τι πάει στον καθένα και τι όχι,το ξέρει ο ίδιος.
Όπως ο ίδιος μόνο ξέρει τους λόγους που είναι μέλος σε ένα φόρουμ.
Προφανώς υπάρχουν θέματα,λογικό είναι,πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες μαζί που κάπου θα διαφέρουν.
Και προφανώς η διαχείριση έχει μια πολιτική και κάποιον μηχανισμό για να κρατάει αυτές τις καταστάσεις υπο έλεγχο.
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς μέχρι τώρα τι κάνουν οι Editors,αλλά για να προβάλλονται ξεχωριστά υποθέτω πως υπάρχει λόγος (γνώσεις ίσως;Εξειδίκευση;Δεν ξέρω.)

Από την στιγμή όμως που είναι προβεβλημένοι κατά κάποιον τρόπο,η κάθε διαφωνία μεταξύ τους ή με την διαχείριση θέλει ειδική και private αντιμετώπιση αν ξεφύγει από τα πλαίσια(από τις πρώτες αρχές του management αυτή,μέχρι κι ο στρατός την ακολουθεί.)
.
Τους λόγους δεν χρειάζεται να τους αναφέρω,ο προβεβλημένος είναι και εκτεθειμένος,κλπ,κλπ...
Εδώ ήταν το όλο λάθος.Θεωρώ πως ο Σταμάτης πολύ καλά έκανε κι έφυγε.
Άλλος μπορεί να έμενε να κάνει ανταρτοπόλεμο και να διαβάλλει όπως και όσο μπορεί,η γνωστή τακτική,μέχρι κάποιος να τον διώξει.
Προτίμησε την καθαρή λύση κι όλα οκ λοιπόν.
Το οτιδήποτε άλλο,είναι κουτσομπολιό...

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13
Εγω γιατι πιστευω οτι ο Σταματης δεν θα φυγει ποτε απο εδω?
Αν ομως ισχυει....κριμα.....

Reaction score
1.777
To προβλημα δεν ειναι αν αυτον τον τοπο καποιοι τον ονομαζουνε κοτετσι, αλλα ποιος ειναι τελικα ο ρολος που εχουν τα κοκορια.
Πριν καποια παιδια γραψανε οτι αυτο το φορουμ ασχολειται κυριος με ηχο και εικονα. Αλλωστε και η ονομασια του αυτο δηλωνει.
Εγω πιστευω οτι το site χρειαζεται ενα ρετους. Ενα ρετους απο την ιδια την διαχειριση μεχρι και την θεματολογια. Δεν ειναι δυνατον με τιτλο AV SITE να μιλαμε για στρωματα [ακομα και αν υπαρχει ειδικη κατηγορια] Οπως επισης ο καθε διαχειριστης να ξερει , η αν δεν ξερει να μαθει τον ρολο του. .Να θυμισω σε ολους οτι ενα φορουμ υπαρχει απο τα μελη του και οχι απ αυτους που το εποπτευουν. Αυτοι που το εποπτευουν πρεπει να τους χαραχτηριζει η αμεροληψια - ανιδιοτελεια . Οταν χρειαστει να μπαινουν και να ηρεμουν τα πραγματα και αν βλεπουν οτι δεν, να φτανουν ακομα και στις ποινες. Αν δεν μπορουν τοτε ο ρολος που εχουν δεν τους αρμοζει και καλα θα κανουν να ξανασκευτουν αν πρεπει να εχουν την θεση που κατεχουν. Ειναι τραγικο να φευγουν μελη που εχουν δωσει κατι γιατι καποιοι με τιτλο μεροληπτουν , η και πολλες φορες πυρπολουν .

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Τάκη τα φόρουμ δεν ανήκουν στα μέλη. Κανένα φόρουμ ανεξαρτήτως θεματολογίας.
Είναι ρομαντική ουτοπία να το πιστεύουμε.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Δηλαδη παντα φταινε οι διαχειριστες?
Τα μελη ποτε?αυτα δεν σφαλλουν?
Δεν υπαρχουν και σε αυτα οι συμπαθειες η οι αντιπαθειες απεναντι σε αλλους και με την γραφη τους σταυρωνουν?
Ελα ρε σεις μην κανουμε σαν πικραμενα παιδακια τωρα....δυστυχως ειμαστε μεγαλα παιδια με κριση αναλογη(πιστευω δηλαδη)και αναλογα πραττουμε!!!
Το ριξαμε τωρα στην μεροληψια ........ελα ρε σεις χαλαρωστε λιγακι.......

μια ζωη θα πρεπει να ριχνουμε τα φταιξιματα σε αλλους μιας και εμεις ειμαστε αμεμπτου ηθικης και σαφως δεν σφαλλουμε?δεν πικαρουμε και μεις με την γραφη μας?δεν ιντριγκαρουμε με τα λογια μας?

Last edited:

Reaction score
677
Και ποιά είναι τα ''κοκόρια'' ρε Τάκη?

Αντε πείτε με ποιούς τα έχετε και γιατί .
Νίκο μου,εγώ δεν θα ρωτούσα για άτομα,αλλά για γραφές.
Και το λέω γιατί μπορεί κάλλιστα κάποιος να είναι μια χαρά και θετικός και cool αλλά να μην έχει τον τρόπο να το βγάλει γραπτώς.
Εγώ ας πούμε δεν έχω πρόβλημα με κανέναν,αντιθέτως από την ομάδα γουστάρω τρελά και τον Βλάση,και τον Νίκο (vet),και τον Ανέμελο,και τον Μάνο,κι εσένα,κλπ..γενικώς όσους είναι άνετοι και με θετική διάθεση.
Αυτό που δεν γουστάρω,είναι πως σε μια απλή ερώτηση,η απάντηση δεν είναι ποτέ απλή.
Είναι σαν να μπεις σε φόρουμ αυτοκινήτων να ρωτήσει κάτι απλό κι εκεί να σε πάρουν σβάρνα και να σου λένε γίνε μηχανικός αφού οδηγείς.Ε,δεν ονειρεύονται όλοι να γίνουν μηχανικοί ήχου,ούτε η άτιμη κενωνία τους αδίκησε και δεν τους έβαλε στο τμήμα φυσικής με υποτροφία.
Και καλά να πεις πως δεν ξέρουν,οι πολύπλοκες απαντήσεις συνήθως δηλώνουν άγνοια.
Αφού ξέρουν όμως ρε γαμώτο.Και για να ρωτάει κάποιος,σημαίνει πως παραδέχεται πως ξέρεις,μην του βγάζεις απ' τη μύτη...δεν χρειάζεται να δειχτείς...
Αν θέλει παραπάνω κι έχει την πετριά που έχουμε μερικοί,επεκτάσου όσο γουστάρεις.
Δεν ήταν έτσι παλιότερα.

Δεύτερο που δεν γουστάρω,είναι πως μιλάμε σαν να είμαστε στην παρέα μας.
Ρε φίλε,αν σε βάλω μπροστά σε ένα ακροατήριο 100 ατόμων,έτσι θα μιλήσεις;
Εδώ που δεν είναι 100 αλλά πολύ παραπάνω δηλαδή,τι αλλάζει;
Εκεί θα έβγαζες την ζωή σου στο μεϊντάνι;Την στιγμή μάλιστα που το φόρουμ δηλώνει τεχνικό κι όχι SOS-Γραμμή βοήθειας με ψυχαναλυτικούς σκοπούς;

Αυτά,και δεν σκοπεύω να φύγω όσο γουστάρω κόσμο.(Στα τέτοια σας φύγω δεν φύγω θα μου πεις,Αντώνη μη γελάς,σε βλέπω.)

Reaction score
677
Δηλαδη παντα φταινε οι διαχειριστες?
Τα μελη ποτε?αυτα δεν σφαλλουν?
Δεν υπαρχουν και σε αυτα οι συμπαθειες η οι αντιπαθειες απεναντι σε αλλους και με την γραφη τους σταυρωνουν?
Ελα ρε σεις μην κανουμε σαν πικαρμενα παιδακια τωρα....δυστυχως ειμαστε μεγαλα παιδια με κριση αναλογη(πιστευω δηλαδη)και αναλογα πραττουμε!!!
Το ριξαμε τωρα στην μεροληψια ........ελα ρε σεις χαλαρωστε λιγακι.......

μια ζωη θα πρεπει να ριχνουμε τα φταιξιματα σε αλλους μιας και εμεις ειμαστε αμεμπτου ηθικης και σαφως δεν σφαλλουμε?δεν πικαρουμε και μεις με την γραφη μας?δεν ιντριγκαρουμε με τα λογια μας?
Βλάση μου,όταν δυο μέλη πλακώνονται κι η Διαχείριση το επιτρέπει,φταίει και παραφταίει.
Γι΄αυτό υπάρχει,αλλιώς ποιος ο λόγος;Να διορθώνει τίτλους και να μεταφέρει θέματα στην σωστή κατηγορία;

Reaction score
1.842
Και ποιά είναι τα ''κοκόρια'' ρε Τάκη?

Αντε πείτε με ποιούς τα έχετε και γιατί .
Προφανώς "κακόρια" είναι οι αξιωματούχοι του φόρουμ και κότες οι επισκέπτες.

Προσωπικά δεν τα έχω με κανέναν. Επίσης συμφωνώ ότι το φόρουμ χρειάζεται ρετούς. Δεν θα κάνω προτάσεις, γιατί δεν θεωρώ ότι υπάρχει αφορμή για κάτι τέτοιο. Θα τις είχα κάνει σε ανύποπτο χρόνο αν πίστευα ότι υπάρχει δάθεση κάποιοι να τις ακούσουν. Ακόμα θυμάμαι τι έγινε όταν πρότεινα το Σεπτέμβρη μια μικρή αλλαγή των χρωμάτων. Ή όταν πρότεινα να δημιουργηθεί επιλογή κάποιος να αποκλείεει κατά βούληση κάποιες κατηγορίες από τα Νέα μηνύματα. Αν καταλάβω ότι υπάρχουν ευήκοα ώτα θα μιλήσω, δεν κάνω παρθενιές.

Χωρίς αμφιβολία το φόρουμ ανήκει στους ιδιοκτήτες του και ελέγχεται από τη συντονιστική ομάδα. Μοιάζει όμως με ένα επαγγελματικό χώρο. Που διαμορφώνεται κατάλληλα ώστε να έλκει ανθρώπους να το επισκεφθούν. Και αν δεν έλκονται την ευθύνη φέρει ακέραια ο "καταστηματάρχης" ομού με τους "διευθυντές" του.

:)

Υ.Γ. Σταμάτη γύρνα πίσω. Ά, δώσε και φιλιά στο μαναράκο σου. :rolleyes:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.824
Όχι φίλε μου.
Το συμπέρασμα είναι ότι είσαι σχετικός με το άθλημα...

Μάλλον στραβά τα παίρνεις, δεν είναι τα πάντα όλα μια "αντιπαράθεση"!!!!
Χαλάρωσε λίγο κι εσύ και όσοι αρέσκονται να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο...
Μας τη λες Σταμάτη; Για μπες και δες τι γράφεις μ' άλλο μάτι, γενικά μιλάω. ;)
Μάλλον η τάση να βλέπουν ορισμένοι εδώ μέσα τα γραπτά "με διαφορετικό μάτι", είναι μόνιμη.
Χαλαρώστε!
Δεν είναι όλα "παρασκήνιο" και προς παρεξήγηση!

Υπάρχει κανείς με "θετική" αύρα επιτέλους?
Πολύ θα ήθελα να ξέρω....;)
Στο επόμενο "χαλαρώστε" θα έχουμε κλάματα. :)

Τέλος off topic απο 'μένα, αν χρειαστεί θα απαντήσω αλλού πλήρως και αναλυτικά. ;)

Αυτό που έγραψα, αφού αναφέρεστε σε 'μένα, είναι ότι αν συνεχιστεί το "χαλαρώστε" θα απαντήσω γιατί άσχετα απο το πως νομίζει κάποιος ότι "διαβάζονται" τα posts του, μερικών είναι επιθετικά (και μερικών με μόνιμο παράπονο για τα πάντα).
Ο Σταμάτης πρώτος αναφέρθηκε σε 'μένα για το thanks που έδωσα στον @iason.
Προφανώς δε θα δώσω αναφορά για το που θα δίνω thanks.

Επειδή όμως ο Σταμάτης αποφάσισε να μην ξαναγράψει, είναι περιττό και δε θα το κάνω.

Επίσης, το forum ανήκει σ' αυτόν που πληρώνει.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.824
...επισης να προσθεσω οτι αν ενα μελος ξεφυγει θα υποστει τις ποινες. Αν ομως ενας διαχειριστης κανει κατι αναλογο [πολλες φορες εξυπνα και καλυμενα.] δεν συμβαινει τιποτα!
Ποιές ποινές επιβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια εκτός απο τις βασικές για διπλούς λογαριασμούς και λοιπά;
Ωραία η δημιουργία εντυπώσεων αλλά χρειάζονται στοιχεία.

Reaction score
460
Πολυ θα ηθελα να δω την απαντηση "θα απαντησω αλλου πληρως και αναλυτικα" πιστευω θα εχει ενδιαφερον..........εν αναμονη λοιπον.
Και εαν θελετε την αποψη μου για το "Στο επόμενο "χαλαρώστε" θα έχουμε κλάματα. :)" εδω μπορουμε να δωσουμε 10 διαφορετικες επεξηγησεις..........αληθεια τι εννοει ο γραφων οταν λεει "θα εχουμε κλαματα" ?????
Ξυλο μεχρι δακρυων πχ ????
Ετσι για να μαθαινουμε και οι νεοτεροι.........

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157
Members
38.290
Νεότερο μέλος
Zagla