Μικρές απορίες - σύντομες απαντήσεις (IT related)

Reaction score
731
εγώ μόλις τελείωνε θα φταρνιζόμουν στο χαρτί :laugh:
Εισαι μεγαλο τρολ ρε. 😂😂😂😂😂😂😂

Παρεπιπτοντως ενα συγκριτικο για putty:

Επισης τα pads απο τις μνημες σε καρτες γραφικων δε τα αλλαζεις και αυτα με putty, ή μονο στα VRMs θες να αλλαζεις με putty?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.657
Υπαρχει ενα ρητο: "If you pay peanuts, you will hire monkeys."

Ισχυει για ολες τις εταιριες ανεξαιρέτως.

Δυστυχως τα γραφεια ευρεσεως εργασιας εχουν καταστρεψει την αγορα κι εχουν φερει στη μοδα τις διαφορες συμβασεις με μισθους αστειους και μηδαμινες προοπτικες εξελιξης τις περισσοτερες φορες, προμηθευοντας τις πολυεθνικες με εργατικο δυναμικο μετριου βεληνεκους.
μα η εκπαίδευση που τους κάνουν είναι για εξυπηρέτηση πελατών-πωλητές....δεν μπορείς να εκπαιδεύσεις κάποιον για να τον κάνεις τεχνικό σε αυτά τα πράγματα από την στιγμή που γνωρίζεις ότι αύριο θα φύγει και θα πάρεις άλλον...

τα βλέπω ακόμα και στο βαρύ ντεμέκ κομμάτι του ιατρικού εξοπλισμού
οι άνθρωποι αντιγράφουν προγράμματα από βόρειες χώρες...τα μεταφράζουν στα ελληνικά και δεν γνωρίζουν τα βασικά αν προκύψει ένα μπαγκ...
μάλιστα η νέα μόδα είναι να πλασάρουν τους γιατρούς πισιά-σέρβερ που τρέχουν τα προγράμματα τους με κλειδωμένες τις ενημερώσεις...και μόλις κάποιο τερματικό κάνει απντέιτ γίνεται πουτέιν και δεν βλέπει κανένα σέρβερ :biggrin:

πρόσφατα σε έναν οδοντίατρο...όχι τον ζαίο:biggrin: ...ειχε ένα σαρωτή φωσφόρου ....το είχε τουλάχιστον 5 χρόνια και τον έβαλε ο τεχνικός που του τον σύνδεσε να τρέχει με το λαπτοπ στην συσκευή με 7μετρο usb κουλούρα κάθε φορά για να συνδέεται..:roflmao:
ε κάποια στιγμή το καλώδιο πάπαλα...και οι θύρες στο όριο....παίρνει την εταιρία και του λέει να βρει ένα ίδιο καλώδιο διαφανές ώστε να φαινεται η μόνωση για να είναι καλό :laugh:

έρχεται αυτός μου φέρνει το καλώδιο κ μου αναλύει καπάκι τι ακριβώς του είπαν ότι πρέπει ζητήσει.. κάτι σαν στάνταρτς καλωδίου....είναι ''ειδικό usb'' μου λέει...:cry:

και του λέω...γιατί δεν το συνδέεις στο δίκτυο και κάνεις κάθε μέρα βόλτες με το λαπτοπ?
τι πράμα? γίνεται?
από την πρώτη μέρα που το πήρες....
δηλαδή τι? με γουαιφάι θα συνδέομαι?
και με σταρλινκ αν βάλεις...
κάτσε να τους πάρω τηλ το πρωί να τους ρωτήσω....
τι να τους ρωτήσεις...το ξέρω το μηχάνημα...το έχει ο μεγάλος ανταγωνιστής σου :biggrin:
μην τα πολυλογώ....
το πρωί που το ανέφερε...ο τεχνικός-πωλητής δεν είχε ιδέα για το έθερνετ γιατί είχε τάπα :headbang: ένα μηχάνημα που το πουλάει χρόνια με σοφτγουερ και αναλώσιμα με κόστος καμιά 5Κ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.638
Members
38.352
Νεότερο μέλος
stash