Μικρές απορίες - σύντομες απαντήσεις (IT related)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.297
Ναι τα καταφερα απο πριν , βγαζει: Wake History Count - 0
ερώτηση...τα 11 μήπως τα έχεις μετά από αναβάθμιση των 10 ή είναι καθαρή εγκατάσταση?

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
35.496
Καθαρη πεντακαθαρη ,κανονικη εγκατασταση με αγορασμενα win 11 , περσι που αλλαξα υπολογιστη !

Ειχε σταματησει να το κανει και ξαναρχισε μετα το τελευταιο update.

Ετσι το βρισκω :devilish: !

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.424
Αυτό σχετίζεται με άλλη ρύθμιση. Πήγαινε εδώ, απενεργοποίησε τη ρύθμιση "For improved security..." και από κάτω επίλεξε never.

Κατά τη γνώμη μου, δεν πρέπει να το κάνεις, αφού η είσοδος απλώς με ένα 4ψήφιο pin είναι κάτι πολύ σύντομο και απλό, αλλά, οκ...

2025-04-16 (1).png

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
35.496
Μα το θεμα ειναι οτι δεν θελω να μπαινει σε mode που να θελει pin οταν το αφηνω και φευγω.
Αμα κανω restart δεν με ενοχλει.
Ασε που σε καποια φαση που ειχα βγαλει το Pin μου ζητουσε τον κωδικο login της goggle (σαν να κανω login στο mail).
Για 2-3 εβδομαδες οταν ειχα κανει οτι εγραψες και πηγα την λειτουργια σε balanced ειχε σταματησει να μπαινει σε sleep και ξαναρχισε μετα απο win update χωρις να εχω αλλαξει τιποτα !
Εχει δαιμονιστει μαλλον !

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.653
Ναι τα καταφερα απο πριν , βγαζει: Wake History Count - 0
Αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής δεν ξύπνησε από κάποιο event (π.χ. ποντίκι, πληκτρολόγιο, update).
Το πιθανότερο είναι ότι το πρόβλημα οφείλεται στο ηλίθιο "modern standby" που φτιάχτηκε για να κρατάει τον υπολογιστή ενεργό αλλά με πολύ χαμηλή κατανάλωση. Έτσι μπορεί να λαμβάνει email, ειδοποιήσεις, updates
και να ξυπνάει άμεσα όταν χρειαστεί. Ακούγονται ωραία αλλά στην πράξη δεν είναι.

Αν έχεις Pro έκδοση Windows μπορείς να παίξεις με το Group Policy. Γράψε στο search gpedit και κάνε double click.

Computer Configuration-Administrative Templates-System-Power Management-Sleep Settings

* Specify the system sleep timeout: διπλό κλικ, βάλτο enabled και όρισε χρόνο 0.
* Turn off hybrid sleep (plugged in): enabled
* Allow standby states (S1-S3) when sleeping (plugged in): sisabled

Αυτά τα βρήκα στο δικό μου PC και δεν είναι σίγουρο ότι είναι τα ίδια στο δικό σου. Μία προσπάθεια θα δείξει.

Screenshot 2025-04-16 121210.png

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
35.496
Αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής δεν ξύπνησε από κάποιο event
Απο το ποντικι που κουναω ή με enter το ξυπναω !

Μια απλή/απλοϊκή εξήγηση είναι ότι δεν σε βρίσκει αρκετά ενδιαφέροντα και πέφτει για ύπνο, Σπύρο μου...
Οταν ειμαι διπλα, γουργουριζει ευχαριστα και κανει και αλλους μικρους ηχους ικανοποιησης ! Οταν φευγω κοιμαται .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.031
Members
38.398
Νεότερο μέλος
Giannis Ilion