- Reaction score
- 82.373
ερώτηση...τα 11 μήπως τα έχεις μετά από αναβάθμιση των 10 ή είναι καθαρή εγκατάσταση?Ναι τα καταφερα απο πριν , βγαζει: Wake History Count - 0
ερώτηση...τα 11 μήπως τα έχεις μετά από αναβάθμιση των 10 ή είναι καθαρή εγκατάσταση?Ναι τα καταφερα απο πριν , βγαζει: Wake History Count - 0
Α μπα! Μάλλον οι οικολόγοι της MS σε έχουν χακάρει για να μην έχεις μεγάλο σιοουτού φούτπριτ!Εχει δαιμονιστει μαλλον !
Αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής δεν ξύπνησε από κάποιο event (π.χ. ποντίκι, πληκτρολόγιο, update).Ναι τα καταφερα απο πριν , βγαζει: Wake History Count - 0
Απο το ποντικι που κουναω ή με enter το ξυπναω !Αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής δεν ξύπνησε από κάποιο event
Οταν ειμαι διπλα, γουργουριζει ευχαριστα και κανει και αλλους μικρους ηχους ικανοποιησης ! Οταν φευγω κοιμαται .Μια απλή/απλοϊκή εξήγηση είναι ότι δεν σε βρίσκει αρκετά ενδιαφέροντα και πέφτει για ύπνο, Σπύρο μου...
Εννοώ ότι δεν πήγε κάτι στραβά από μόνο του.Απο το ποντικι που κουναω ή με enter το ξυπναω !
Δε με λες, ξες να μπεις στο BIOS να αλλάξεις τα C states;Απο το ποντικι που κουναω ή με enter το ξυπναω !
Μπές στο BIOS κι απενεργοποίησε το Wake on Key/Mouse.Απο το ποντικι που κουναω ή με enter το ξυπναω !
Δεν με ενοχλει να ανοιγει η οθονη με το mouse.Μπές στο BIOS κι απενεργοποίησε το Wake on Key/Mouse.
Στα 20 λεπτά από τι; Αν το PC είναι ανοιχτό και δεν μπαίνει σε sleep, έχει η οθόνη τρόπο να καταλάβει ότι δεν το χρησιμοποιείς;Έχουν περάσει από τα χέρια μου πρόσφατα κάτι LG οθόνες που είχαν το βίτσιο να είναι προρυθμισμένες να μπαίνουν σε sleep στα 20 λεπτά και σπάγανε μπάλες...
Τσέκαρε τα POWER & SLEEP SETTING / POWER OPTIONS των windows.Δεν με ενοχλει να ανοιγει η οθονη με το mouse.
Με ενοχλει που μπαινει σε sleep ενω παντου εχω βαλει να μην μπαινει ποτε σε sleep παρα μονο σε screen saver.
Δηλαδη, πεφτει με το ετσι θελω για υπνο!