ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.519
Δεν παραγγέλνεις και ένα σετάκι Shakti, να το κάνεις συγκριτικό; Όχι, γιατί έχω μια αγωνία, άλλο πράμα...

Reaction score
1.685
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Παντως ευχαριστω για την διορθωση, δεν απορροφουν ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια οπως νομιζα, αλλα...... Η/Μ κυματα!!!!

Το μαθαμε κι αυτο..

Φιλε μου, @teachertza, τα πεδια δεν ειναι καθολου μικρα και σαφως ειναι και μετρησιμα, μ ενα
leakage current meter πχ..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Παιδιά ήδη το ακούω αλλά δεν θέλω να είμαι επιπόλαιος. Πριν γράψω ακόμη και τις πρώτες εντυπώσεις θα περάσουν αρκετές μέρες. Θα τα ακούσω και σε άλλα συστήματα. Το μόνο που θέλω να αναφέρω επί του παρόντος είναι ότι μάλλον δεν θα χρειαστεί blind test. Μάλλον λέω. :109:

...

Reaction score
164
Τώρα που είπατε και έμαθα τι είναι :138:, μια παρατήρηση:
Αν η η/μ ενέργεια που απορροφούν από τι συκευές που είναι δίπλα τους, και που μετατρέπεται σε θερμότητα, μπορούσε να ανεβάσει τη θερμοκρασία τόσο, όσο να γίνεται αντιληπτή από τον άνθρωπο, τότε με την η/μ ενέργεια που δεχόμαστε συνέχεια (εκπομπές τηλεόρασης, δορυφορικές, Wifi, dect, gsm αλλά και η/μ πεδία από την απλή λειτουργία συσκευών και από τη διέλευση ηλεκτρικού ρεύματος μέσα από αγωγούς κτλ) θα βράζαμε ζωντανοί!

Reaction score
777
Τώρα που είπατε και έμαθα τι είναι :138:, μια παρατήρηση:
Αν η η/μ ενέργεια που απορροφούν από τι συκευές που είναι δίπλα τους, και που μετατρέπεται σε θερμότητα, μπορούσε να ανεβάσει τη θερμοκρασία τόσο, όσο να γίνεται αντιληπτή από τον άνθρωπο, τότε με την η/μ ενέργεια που δεχόμαστε συνέχεια (εκπομπές τηλεόρασης, δορυφορικές, Wifi, dect, gsm αλλά και η/μ πεδία από την απλή λειτουργία συσκευών και από τη διέλευση ηλεκτρικού ρεύματος μέσα από αγωγούς κτλ) θα βράζαμε ζωντανοί!
Το κύμα δημιουργεί την ενέργεια..Το ίδιο πράγμα είναι μην στεκόμαστε στις λέξεις...

Το πρόβλημα είναι οτι βράζεις.Μίλα στο κινητό καμία ώρα και μετά μίλα μου.

Για να τα ξεκαθαρίσουμε...Τα η/μ κύματα είναι στο χώρο.Μόλις συναντήσουν έναν αγωγό δημιουργούν ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο είναι μεν ανίσχυρο αλλα κάνει τη ζημιά του.Βάλε το κινητό δίπλα στο στέρεο..Μήπως ακούς θόρυβο??Εμείς θέλουμε ένα μονωτικό γύρω απο διάφορα καλώδια-συσκευές που εμποδίζει την εισροή των η/μ κυμάτων.

Άρα θέλουμε μια διάταξη που θα παίρνει την ενέργεια του η/μ κύματος και θα την μετατρέπει σε άλλη μορφή ενέργειας.Αυτή μπορεί να είναι κινητική,θερμική κ.τ.λ.Το πιο ΠΙΘΑΝΟ είναι θερμική.Και δέν είναι οτι θα βράσεις γιατί η θερμότητα είναι αμελητέα,όπως και το κύμα.Μόνο που σε χαμηλές τάσεις κάνει μεγάλη ζημιά...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.519
Παιδιά ήδη το ακούω αλλά δεν θέλω να είμαι επιπόλαιος. Πριν γράψω ακόμη και τις πρώτες εντυπώσεις θα περάσουν αρκετές μέρες. Θα τα ακούσω και σε άλλα συστήματα. Το μόνο που θέλω να αναφέρω επί του παρόντος είναι ότι μάλλον δεν θα χρειαστεί blind test. Μάλλον λέω. :109:

...
Για βάλτα πάνω στον ρούτερ, να δούμε θα σου κόψουν το γουίφι; Μπου χα χα...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.519
Χριστέ μου, ο Τσαρουχάς δοκιμάζει ματζούνια, τί άλλο θα δω στη ζωή μου.

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Για να τα ξεκαθαρίσουμε...Τα η/μ κύματα είναι στο χώρο.Μόλις συναντήσουν έναν αγωγό δημιουργούν ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο είναι μεν ανίσχυρο αλλα κάνει τη ζημιά του.Βάλε το κινητό δίπλα στο στέρεο..Μήπως ακούς θόρυβο??Εμείς θέλουμε ένα μονωτικό γύρω απο διάφορα καλώδια-συσκευές που εμποδίζει την εισροή των η/μ κυμάτων.
Δεν το καταλαβα αυτο..."εισρεουν" τα κυματα μεσα στα καλωδια η το αναποδο?

Reaction score
777
Ένα απλό παράδειγμα απορρόφησης η/μ κυμάτων για να βράζεις είναι ο φούρνος μικροκυμάτων.Βέβαια το κύμα πρέπει να είναι σε συγκεκριμένη συχνότητα.

Reaction score
164
Το κύμα δημιουργεί την ενέργεια..Το ίδιο πράγμα είναι μην στεκόμαστε στις λέξεις...
To ίδιο λέμε. Απλά ανέφερα τι σκέψεις μου πάνω στο ότι η αύξηση της θερμοτητας δεν γίνεται αντιληπτή.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Δεν το καταλαβα αυτο..."εισρεουν" τα κυματα μεσα στα καλωδια η το αναποδο?
Και τα δύο...Το κύμα πέφτει στο καλώδιο.Δημιουργεί δίπολο.Το δίπολο ξαναδημιουργεί κύμα.

Επίσης το καλώδιο απο μόνο του δημιουργεί πεδίο..Μετριέται με αυτή τη συσκευή που ανέφερες πριν λίγο...

Reaction score
8
Χριστέ μου, ο Τσαρουχάς δοκιμάζει ματζούνια, τί άλλο θα δω στη ζωή μου.
Να παρει πλατω και να αλλαζει βινυλια με τον ... που θα τον κανει και διαχειριστη της κατηγοριας.

Reaction score
777
To ίδιο λέμε. Απλά ανέφερα τι σκέψεις μου πάνω στο ότι η αύξηση της θερμοτητας δεν γίνεται αντιληπτή.
Το κατάλαβα και συμφωνώ...Ετσι κ αλλιώς κουβέντα και υποθέσεις κάνουμε...:102::107:

Αφού θέλετε και τεχνικά στοιχεία σας δίνω ένα κείμενο του Ν. Μενδρινού όπως το βρήκα έτοιμο απο τον ίδιο...

TA ΕΞΩΓΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑ ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ, ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, CB, ΣΕ ΑΜ, FM, UΗF, VHF, ΚΛΠ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΑΤΑ Η ΑΚΟΥΣΤΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ Π.Χ. ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ, CB KΛΠ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΟΡΤΕΣ, ΤΟΙΧΟΥΣ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ... ΜΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ APO KHZ - GHZ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΑΣ OΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ.

ΤΑ ΕΝΔΟΓΕΝΗ ΠΕΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΑC ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ H AYΞΑΝΕΙ Ο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗΣ , ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΛΠ. Η ΜΕΙΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ SOLID STATE ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΑΠΟ 230 VOLTS ΑC ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ 1-60-70 VOLTS KAI ΣΤΟΥΣ ΛΑΜΠΑΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟ ΠΧ. 6,3 volts EΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350 VOLTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΙΚΗΣ ΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ PLATES TΩΝ ΛΥΧΝΙΩΝ.

ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΑΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ Η/Μ ΠΕΔΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ''ΚΑΘΑΡΟ'' ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΣΗΣ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΟΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ TRANSPORT H TO DAC.

Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΩΝ 2 ΜΕΡΩΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ Η/Μ ΠΕΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΡΟΣ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΑ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΣΑΣΙ.

ΟΛΑ AYTA ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ EKTOΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ INTERCONNECTS ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ...

Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ AUDIO ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΤΙ, ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΝ RFI, EMI, EMF, TΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.

ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΓΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ LCR, ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ''ΚΕΡΑΙΑ'' ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ( ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΥΚΛΩΜΑ) KAI ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΩ INTERCONNECTS. H ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΝΟΣ Η ΔΥΟ ΜΕΤΡΩΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΩ Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ.

Η LCR ΜΙΓΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ LCR ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ''ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ'' ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΙNTERCONNECTS, ΚΑΛΩΔΙΑ ΗΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ''ΑΝΟΙΧΤΑ'' ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ.

ΜΕ ΤΑ ΝΜ SONIC PURIFIERS ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΓΕΝΟΥΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΓΡΑΜΜΙΚΟΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ Η/Μ STRESS ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ'' ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ... ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΕΤΕ... ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΜΑ. ΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΛΩΒΟ ΔΕΝ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ...

ΠΟΣΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.. ΟΤΑΝ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ STANDBY ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΛΑΒΕΡΗ Η/Μ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ HIGH END SOLID STATE H ΛΑΜΠΑΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΕΣ, ΗΛΕΚΡΟΣΤΑΤΙΚΑ ΗΧΕΙΑ, TRANSPORTS, DACs, ΜΟΤΕΡ ΤΩΝ ΠΙΚΑΠ ΜΑΣ ΚΛΠ.

ΕΤΣΙ ΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.

ΤΑ ΝΜ SONIC PURIFIERS EINAI ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ Η/Μ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΚΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Και τα δύο...Το κύμα πέφτει στο καλώδιο.Δημιουργεί δίπολο.Το δίπολο ξαναδημιουργεί κύμα.
Δεν μας τα λες πολυ καλα.....

Το κειμενο αυτο ειναι απο το ACA, ειναι ελειπες και σε αντικρουει εκτος των αλλων.
Επισης δεν δινει κανενος ειδους πληροφοριες...τα δε τεχνικα στοιχεια που αναφερονται ειναι......παιδαριωδη..

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Δεν μας τα λες πολυ καλα.....

Το κειμενο αυτο ειναι απο το ACA, ειναι ελειπες και σε αντικρουει εκτος των αλλων.
Επισης δεν δινει κανενος ειδους πληροφοριες...
Δεκτό...Απλά βαριέμαι να γράφω τα ίδια...Νομίζω οτι δίνει τον τρόπο λειτουργίας.Ισχύει οτι δεν δίνει τεχνικά χαρακτηριστικά...Δεν με αντικρούει.Μάλλον το συμπληρώνω.:126:

Reaction score
1.685
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Σε αντικρουει διοτι αν παρουμε τα λογια του ΝΜ τα οποια παλι εχουν ασαφειες και γενικολογιες λενε,,

ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.

ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΓΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ LCR, ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ''ΚΕΡΑΙΑ'' ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

...ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ... ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ.

Τα κυματα οπως τα αποκαλειτε αμφοτεροι παραγονται ενδογενως απο τις "συσκευες" που λειτουργουν η διαρεονται απο AC ταση και δεν εισρεουν απο το "πουθενα"....

Reaction score
777
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Σε αντικρουει διοτι αν παρουμε τα λογια του ΝΜ τα οποια παλι εχουν ασαφειες και γενικολογιες λενε,,

ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.

ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΓΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ LCR, ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ''ΚΕΡΑΙΑ'' ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

...ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ... ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ.

Τα κυματα οπως τα αποκαλειτε αμφοτεροι παραγονται ενδογενως απο τις "συσκευες" που λειτουργουν η διαρεονται απο AC ταση και δεν εισρεουν απο το "πουθενα"....
Ο μετασχηματιστής δηλαδή τί δημιουργεί??Το ραδιόφωνο τί προσλαμβάνει??Δεν είπα κάπου οτι έρχονται απο το πουθενά...Τίποτα δεν έρχεται απο το πουθενά...

Reaction score
777
Νομίζω οτι χανόμαστε...Άποψη μου είναι οτι αυτά τα ματζούνια παίρνουν τα η/μ κύματα και τα πεδία και τα απορροφούν.Αυτή η ενέργεια που τους δίνουν εκφράζεται ως θερμότητα στο περιβάλλον...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.232
Members
38.433
Νεότερο μέλος
free77