- Reaction score
- 22.519
Δεν παραγγέλνεις και ένα σετάκι Shakti, να το κάνεις συγκριτικό; Όχι, γιατί έχω μια αγωνία, άλλο πράμα...
Το κύμα δημιουργεί την ενέργεια..Το ίδιο πράγμα είναι μην στεκόμαστε στις λέξεις...Τώρα που είπατε και έμαθα τι είναι :138:, μια παρατήρηση:
Αν η η/μ ενέργεια που απορροφούν από τι συκευές που είναι δίπλα τους, και που μετατρέπεται σε θερμότητα, μπορούσε να ανεβάσει τη θερμοκρασία τόσο, όσο να γίνεται αντιληπτή από τον άνθρωπο, τότε με την η/μ ενέργεια που δεχόμαστε συνέχεια (εκπομπές τηλεόρασης, δορυφορικές, Wifi, dect, gsm αλλά και η/μ πεδία από την απλή λειτουργία συσκευών και από τη διέλευση ηλεκτρικού ρεύματος μέσα από αγωγούς κτλ) θα βράζαμε ζωντανοί!
Για βάλτα πάνω στον ρούτερ, να δούμε θα σου κόψουν το γουίφι; Μπου χα χα...Παιδιά ήδη το ακούω αλλά δεν θέλω να είμαι επιπόλαιος. Πριν γράψω ακόμη και τις πρώτες εντυπώσεις θα περάσουν αρκετές μέρες. Θα τα ακούσω και σε άλλα συστήματα. Το μόνο που θέλω να αναφέρω επί του παρόντος είναι ότι μάλλον δεν θα χρειαστεί blind test. Μάλλον λέω. :109:
...
Δεν το καταλαβα αυτο..."εισρεουν" τα κυματα μεσα στα καλωδια η το αναποδο?Για να τα ξεκαθαρίσουμε...Τα η/μ κύματα είναι στο χώρο.Μόλις συναντήσουν έναν αγωγό δημιουργούν ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο είναι μεν ανίσχυρο αλλα κάνει τη ζημιά του.Βάλε το κινητό δίπλα στο στέρεο..Μήπως ακούς θόρυβο??Εμείς θέλουμε ένα μονωτικό γύρω απο διάφορα καλώδια-συσκευές που εμποδίζει την εισροή των η/μ κυμάτων.
"Εν ειδα οτι ουδεν ειδα"... :126:Χριστέ μου, ο Τσαρουχάς δοκιμάζει ματζούνια, τί άλλο θα δω στη ζωή μου.
To ίδιο λέμε. Απλά ανέφερα τι σκέψεις μου πάνω στο ότι η αύξηση της θερμοτητας δεν γίνεται αντιληπτή.Το κύμα δημιουργεί την ενέργεια..Το ίδιο πράγμα είναι μην στεκόμαστε στις λέξεις...
Και τα δύο...Το κύμα πέφτει στο καλώδιο.Δημιουργεί δίπολο.Το δίπολο ξαναδημιουργεί κύμα.Δεν το καταλαβα αυτο..."εισρεουν" τα κυματα μεσα στα καλωδια η το αναποδο?
Να παρει πλατω και να αλλαζει βινυλια με τον ... που θα τον κανει και διαχειριστη της κατηγοριας.Χριστέ μου, ο Τσαρουχάς δοκιμάζει ματζούνια, τί άλλο θα δω στη ζωή μου.
Το κατάλαβα και συμφωνώ...Ετσι κ αλλιώς κουβέντα και υποθέσεις κάνουμε...:102::107:To ίδιο λέμε. Απλά ανέφερα τι σκέψεις μου πάνω στο ότι η αύξηση της θερμοτητας δεν γίνεται αντιληπτή.
Δεν μας τα λες πολυ καλα.....Και τα δύο...Το κύμα πέφτει στο καλώδιο.Δημιουργεί δίπολο.Το δίπολο ξαναδημιουργεί κύμα.
Γιατί??Πού είπα κάτι λάθος-περίεργο??Δεν μας τα λες πολυ καλα.....
Δεκτό...Απλά βαριέμαι να γράφω τα ίδια...Νομίζω οτι δίνει τον τρόπο λειτουργίας.Ισχύει οτι δεν δίνει τεχνικά χαρακτηριστικά...Δεν με αντικρούει.Μάλλον το συμπληρώνω.:126:Δεν μας τα λες πολυ καλα.....
Το κειμενο αυτο ειναι απο το ACA, ειναι ελειπες και σε αντικρουει εκτος των αλλων.
Επισης δεν δινει κανενος ειδους πληροφοριες...
Ο μετασχηματιστής δηλαδή τί δημιουργεί??Το ραδιόφωνο τί προσλαμβάνει??Δεν είπα κάπου οτι έρχονται απο το πουθενά...Τίποτα δεν έρχεται απο το πουθενά...Σε αντικρουει διοτι αν παρουμε τα λογια του ΝΜ τα οποια παλι εχουν ασαφειες και γενικολογιες λενε,,
ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.
ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΓΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ LCR, ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ''ΚΕΡΑΙΑ'' ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.
...ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ... ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ.
Τα κυματα οπως τα αποκαλειτε αμφοτεροι παραγονται ενδογενως απο τις "συσκευες" που λειτουργουν η διαρεονται απο AC ταση και δεν εισρεουν απο το "πουθενα"....