ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Kωστα ο Κος Μενδρινος μου ειπε οτι βλεποντας το ενδιαφερον αρκετων και φυσικα αναλογιζομενος την δυσκολη οικονομικη κατασταση που επικρατει εβγαλε νεες τιμες και ειναι--100/200 και 300 ευρω.
Για την αναβαθμηση που μπορουν και προσφερουν σε ενα συστημα πιστευω οτι χρηζουν προσοχης απο ολους....και το ξαναλεω...ειναι μαγκια γιατι ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΠΑΙΖΟΥΝ!!!

Reaction score
1.685
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Ενταξει, αλλα δεν ειναι και μεγαλη μειωση.
Για το δικο μου συστημα δηλαδη που το ξερεις χρειαζομαι περι τα 2.500 ευρω. Δεν ειναι κομματακι ....ακριβο για κατι τοσο αγνωστο?

Φανταζομαι οτι εσυ δεν τα πηρες τοσο ομως.

Ασχετα με τη μαγκια κι οτι παιζουν, το εχουμε ξαναπει.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Νικο Τσαρουχα γιατι να παρεξηγηθουμε?
Μπορεί να παρεξηγηθούμε γιατί πολύ απλά δεν έχουμε ενημέρωση για τις τιμές από πρώτο χέρι και συνεπώς ενδέχεται να παραπληροφορήσουμε τους αναγνώστες. Όπως σημείωσα πιο πάνω, το post σου περιέχει λανθασμένες τιμές. Αργά ή γρήγορα θα μάθουμε τι ακριβώς ισχύει. Δεν νομίζω ότι πρέπει να βιαζόμαστε, εδώ ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η διάθεσή τους στην αγορά.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830

Ενταξει, αλλα δεν ειναι και μεγαλη μειωση. Για το δικο μου συστημα δηλαδη που το ξερεις χρειαζομαι περι τα 2.500 ευρω. Δεν ειναι κομματακι ....ακριβο για κατι τοσο αγνωστο?
Αφού διευκρινίσω ότι αναγκάζομαι και απαντώ, όχι γιατί με ενδιαφέρει προσωπικά η εμπορική πορεία του προϊόντος αλλά γιατί δεν μου αρέσει να δημιουργούνται (προς Θεού όχι εσκεμμένα από τον Κώστα Παπά) λανθασμένες εντυπώσεις, ειδικά από την στιγμή που ο κος Μενδρινός δεν είναι εδώ για να απαντήσει, θα πω το εξής:
35% έκπτωση σε κάποιες τιμές που ανακοινώθηκαν κάπου, πριν ακόμη το προϊόν βγει στην αγορά, είναι δείγμα ότι ο κατασκευαστής λαμβάνει μηνύματα και προσπαθεί να προσαρμοστεί. Εξάλλου είναι μια γενναία έκπτωση. Επιπλέον, δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητη εξ αρχής η αγορά τόσων τεμαχίων που θα καλύψουν άμεσα κάθε γωνία του συστήματός μας. Τέλος, συγκρινόμενο με κάτι καλώδια των 5000€ που πλασάρουν κάποιοι ανεκδιήγητοι, νομίζω ότι είναι τσάμπα και μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει σχεδόν αναίμακτα.

...

Reaction score
39

Πραγματικά, θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσετε τον πολύτιμο χρόνο σας και την τεχνογνωσία σας, όχι για να μας αναλύσετε τις επιστημονικές τακτικές, (αυτά είναι γνωστά πράγματα άλλωστε και αν ανατρέξετε στις σελίδες του παρόντος φόρουμ θα τα βρείτε χιλιογραμμένα και μάλιστα πιο χαριτωμένα από όσο εσείς τα γράφετε), αλλά για να κάνετε μια προσπάθεια μαζί με όσους διαβάζουν το συγκεκριμένο θέμα, για να δοθεί μια εξήγηση στις θετικές ακουστικές εντυπώσεις που αποσπά μέχρι σήμερα αυτό το προϊόν. Προφανώς αυτό είναι πιο δύσκολο αλλά πιστέψτε με, πέραν του ότι είναι πιο ενδιαφέρον, είναι και περισσότερο "εντός θέματος" σε αυτήν την συζήτηση από το παραπάνω κείμενό σας.

Θα χαρώ πολύ λοιπόν να διαβάσω από εσάς πιθανά σενάρια, επιστημονικά τεκμηριωμένα, για το "ματζούνι" που βγάζει στην αγορά ο Νίκος Μενδρινός. Θα βοηθήσει πραγματικά την κουβέντα. Εάν αυτό δεν γίνει, θα πρέπει να αρκεστείτε κι εσείς όπως και όλοι εμείς οι υπόλοιποι, στα λιγοστά υπάρχοντα στοιχεία που έχουν κατατεθεί για το προϊόν και στα αποτελέσματα των ακροάσεων που γίνονται, τόσο από τους φίλους που το έχουν ακούσει, όσο κι από εμένα που είμαι σε διαδικασία ηχητικής αξιολόγησής του. Τα υπόλοιπα είναι πολύ ωραία μεν και σε πολλά συμφωνώ, αλλά δεν παύουν να είναι γενικολογίες και συνεπώς λίγο ή πολύ... άσχετα με το θέμα. Άσε που μπορεί να αδικούν έναν άνθρωπο που κάνει ένα νέο ξεκίνημα, με ένα νέο προϊόν.

1. Χαίρομαι που αναφέρετε ότι είναι γνωστές οι επιστημονικές τακτικές κι ότι αυτά είναι γνωστά πράγματα και χιλιογραμένα. Συγγνώμη εάν σας κούρασα με γνωστά γιά εσάς πράγματα. Ομως παρατήρησα μία προσπάθεια τεχνικής ερμηνείας που δεν συμβαδίζει με τα λεγόμενά σας. Μιλάτε εκ μέρος όλων? Γιατί υπήρξαν και κάποιοι που εκφράσθηκαν θετικά γιά αυτά που έγραψα.

2.Δεν είναι δικό μου καθήκον να κάνω προσπάθεια γιά να γίνει εξήγηση στο γιατί λειτουργεί. Αλλωστε αυτό το λέτε εσείς που το έχετε ακούσει. Γιατί το θεωρείτε a priori το θέμα? Δεν έχω προσωπική εκτίμηση. Ομως ούτε λόγους να πω το αντίθετο.

3. Τι να διαβάσετε από εμένα? Επιστημονικά σενάρια γιά το πως μπορεί να λειτουργεί το προιόν? Γιατί? Είναι δική μου η ανακάλυψη η νομίζετε ότι είμαι εξουσιοδοτημένος από το κατασκευαστή γιά κάτι τέτοιο? Μπορώ να ερμηνεύσω η να παρερμηνεύσω το έργο κάποιου άλλου? Αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο εάν δινόντουσαν κάποια επιστημονικά στοιχεία η κάποιες μετρήσεις. Τότε ευχαρίστως θα σας έλεγα την άποψή μου. Τεκμηριωμένα. Τώρα τι να σας πω? Μπορώ να γνωρίζω τι ρίχνει ο Δρυίδης στο καζάνι του??

4. Σαφώς και δεν θα αρκεσθώ (και πιθανότατα κι άλλοι που καταλαβαίνουν από ηλεκτρομαγνητικά κύματα) στα λιγοστά στοιχεία που έχουν κατατεθεί γιά το προιόν. Είναι ΑΝΕΠΑΡΚΗ. Το πίστευε και μη ερεύνα μακρυά από εμάς. Νομίζω ότι αυτό ΔΕΝ θα το ήθελε και ο κος Μενδρινός. Δεν νομίζω ότι θα επιθυμούσε κολακείες από κάποιον που δεν γνωρίζει το έργο του (και γι αυτό δεν μπορεί να εκφρασθεί θετικά). Είναι σαν να ζητώ κι εγώ από αυτόν να εκφρασθεί θετικά γιά κάποιο δικό μου έργο χωρίς να το ακούσει. Θα είναι μεγάλη μου χαρά ο παλιός μου γνωστός Νίκος (από την εποχή της βιοτεχνίας) να δώσει περισσότερα στοιχεία (όποτε και εάν θελήσει), και καταλάβουμε περισσότερα.

Μέχρι τότε πηγαίνω να με ξεματιάσει η μάννα μου γιατί κάποιος με μάτιασε.

Reaction score
1.685

Συμφωνοι, μπορει να εκανα λαθος αλλα αυτο το καπου που αναφερεις δεν ειναι κρυφο. Ειναι δικτυακος τοπος απο ολους προσβασιμος και ισως ολοι οσοι διαβαζουν εχουν ηδη ενημερωθει απο εκει μιας και ειναι το μοναδικο σημειο αναφορας.
Αν αναφερει λαθος, λαθος αναμεταδιδουμε.

Εφ οσον υπαρχει τοσο μεγαλο ενδιαφερον ( ειμαι σιγουρος ) γιατι να μην βγει επισημα ο ΝΜ η καποιος εξ αυτου και να ανακοινωσει-παρουσιασει κατι σωστο? Ελπιζω εσεις να εχετε την "νομιμη" εξουσιοδοτηση να το κανετε.

Βρε αδελφε, ειναι ενα Ελληνικο προιον απο καποιον "γνωστο" που ζει διπλα μας και κρατιεται τοση μυστικοπαθεια γυρω απο αυτο οταν ηδη πανω απο 30 ανφρωποι το εχουν ηδη στο συστημα τους?

Οσο για μια αναιμακτη δοκιμη οπως ειπες μπορει να ισχυει, αλλα οχι για "ολους" (προσωπικη εμπειρια). Θελω να πιστευω οχι για πολυ καιρο ακομα.

Reaction score
1.685

Κωστα Κωνσταντινου, μην ξεχναμε οτι και πολλες μεγαλες ανακαλυψεις εχουν γινει απο τυχη χωρις ιδιαιτερα μεγαλο επιστημονικο υποβαθρο.
Υπαρχει και η "γκριζα" πλευρα.

Πιθανον κατι τετοιο να διαβασε ο φιλος teacherza http://www.fields.gr/content/fieldsEM.html , πατηστε το βελακι.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830

1. Χαίρομαι που αναφέρετε ότι είναι γνωστές οι επιστημονικές τακτικές κι ότι αυτά είναι γνωστά πράγματα και χιλιογραμένα. Συγγνώμη εάν σας κούρασα με γνωστά γιά εσάς πράγματα. Ομως παρατήρησα μία προσπάθεια τεχνικής ερμηνείας που δεν συμβαδίζει με τα λεγόμενά σας. Μιλάτε εκ μέρος όλων? Γιατί υπήρξαν και κάποιοι που εκφράσθηκαν θετικά γιά αυτά που έγραψα.

2.Δεν είναι δικό μου καθήκον να κάνω προσπάθεια γιά να γίνει εξήγηση στο γιατί λειτουργεί. Αλλωστε αυτό το λέτε εσείς που το έχετε ακούσει. Γιατί το θεωρείτε a priori το θέμα? Δεν έχω προσωπική εκτίμηση. Ομως ούτε λόγους να πω το αντίθετο.

3. Τι να διαβάσετε από εμένα? Επιστημονικά σενάρια γιά το πως μπορεί να λειτουργεί το προιόν? Γιατί? Είναι δική μου η ανακάλυψη η νομίζετε ότι είμαι εξουσιοδοτημένος από το κατασκευαστή γιά κάτι τέτοιο? Μπορώ να ερμηνεύσω η να παρερμηνεύσω το έργο κάποιου άλλου? Αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο εάν δινόντουσαν κάποια επιστημονικά στοιχεία η κάποιες μετρήσεις. Τότε ευχαρίστως θα σας έλεγα την άποψή μου. Τεκμηριωμένα. Τώρα τι να σας πω? Μπορώ να γνωρίζω τι ρίχνει ο Δρυίδης στο καζάνι του??

4. Σαφώς και δεν θα αρκεσθώ (και πιθανότατα κι άλλοι που καταλαβαίνουν από ηλεκτρομαγνητικά κύματα) στα λιγοστά στοιχεία που έχουν κατατεθεί γιά το προιόν. Είναι ΑΝΕΠΑΡΚΗ. Το πίστευε και μη ερεύνα μακρυά από εμάς. Νομίζω ότι αυτό ΔΕΝ θα το ήθελε και ο κος Μενδρινός. Δεν νομίζω ότι θα επιθυμούσε κολακείες από κάποιον που δεν γνωρίζει το έργο του (και γι αυτό δεν μπορεί να εκφρασθεί θετικά). Είναι σαν να ζητώ κι εγώ από αυτόν να εκφρασθεί θετικά γιά κάποιο δικό μου έργο χωρίς να το ακούσει. Θα είναι μεγάλη μου χαρά ο παλιός μου γνωστός Νίκος (από την εποχή της βιοτεχνίας) να δώσει περισσότερα στοιχεία (όποτε και εάν θελήσει), και καταλάβουμε περισσότερα.

Μέχρι τότε πηγαίνω να με ξεματιάσει η μάννα μου γιατί κάποιος με μάτιασε.
Κε Κων/νου, ας μην παίζουμε με τις λέξεις.
Σαφώς και δεν είναι δικό σας καθήκον να αποδείξετε την λειτουργία του προϊόντος, όμως από την άλλη δεν είναι καθήκον σας να αποδείξετε και την ΜΗ λειτουργία του, ή την επιστημονική ανεπάρκεια του κατασκευαστή. Η ευγένειά σας είναι παροιμιώδης, τα περί Αστερίξ, Οβελίξ και Δρυίδη πολύ χαριτωμένα, αλλά πρέπει να είναι εντελώς κουτός κάποιος για να μην διαπιστώσει άπλετη ειρωνεία πίσω από τις λέξεις σας.

Τεχνική ερμηνεία δεν υπήρξε από κανέναν και ούτε πρόκειται να υπάρξει εάν δεν δώσει στοιχεία ο κατασκευαστής. Δεν χρειάζονται 10 σελίδες στο thread για να κάνετε αυτήν την διαπίστωση. Μιλάω εκ μέρους του site, της συγκεκριμένης κατηγορίας και των πρακτικών που χρησιμοποιεί η συντονιστική ομάδα όταν κάνει κάποια αξιολόγηση. Το ότι δεν αρκείστε σε αυτά που ξέρετε/ξέρουμε δεν σημαίνει ότι είναι προϊόν Δρυίδη και μαγισσών. Εσείς αντί να περιμένετε να δείτε όσα τέλος πάντων στοιχεία προκύπτουν είτε από τον κατασκευαστή είτε από τις ακροάσεις, προβαίνετε σε μανιφέστα περί επιστημονικής επάρκειας και ενδεδειγμένων κατά την άποψή σας πρακτικών.

- Ποιό "πίστευε και μη ερεύνα"; Προσπάθησε κάποιος να σας πείσει για κάτι;

Επαναλαμβάνω δύο σημαντικά στοιχεία του προηγούμενού μου μηνύματος διότι είδα ότι τα παραβλέψατε:
1. Όταν με το καλό προσφέρετε στην κοινότητά μας την παρουσίαση ενός προϊόντος σας, (όταν δηλαδή αποφασίσετε να εκτεθείτε και λιγάκι), να το κάνετε όπως νομίζετε σωστά.
2. Οποιαδήποτε παράθεση απόψεων δεν έχει σχέση με το προϊόν αυτό καθεαυτό αλλά αρκείται σε μια επιφανειακή, σοβαροφανή κριτική με έντονα στοιχεία ειρωνείας, προδίδει κακή προαίρεση και είναι εκτός θέματος καθώς δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στον αναγνώστη. Τουλάχιστον ας γίνει με σωστή δόση χιούμορ και χωρίς να προσβάλει κανέναν.

p.s. Καλό ξεμάτιασμα.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830

Εφ οσον υπαρχει τοσο μεγαλο ενδιαφερον ( ειμαι σιγουρος ) γιατι να μην βγει επισημα ο ΝΜ η καποιος εξ αυτου και να ανακοινωσει-παρουσιασει κατι σωστο?
Τελικά μπορεί και να βγει, δεν ξέρω όμως αν αξίζει τον κόπο να ικανοποιήσει την περιέργεια κάποιων που τον αποκαλούν Δρυίδη.
Ελπιζω εσεις να εχετε την "νομιμη" εξουσιοδοτηση να το κανετε.
Δεν έχω καμία επιπλέον εξουσιοδότηση από το γράψω πέντε πράγματα για τις εντυπώσεις μου.
Βρε αδελφε, ειναι ενα Ελληνικο προιον απο καποιον "γνωστο" που ζει διπλα μας και κρατιεται τοση μυστικοπαθεια γυρω απο αυτο οταν ηδη πανω απο 30 ανφρωποι το εχουν ηδη στο συστημα τους?
Όχι όχι δεν με κατάλαβες. Δεν πρόκειται για μυστικοπάθεια. Πρόκειται για την προστασία τόσο του κατασκευαστή όσο και των υποψηφίων αγοραστών. Μακριά από εμάς οι επιπολαιότητες παντός είδους.

...

Reaction score
777

Κωστα Κωνσταντινου, μην ξεχναμε οτι και πολλες μεγαλες ανακαλυψεις εχουν γινει απο τυχη χωρις ιδιαιτερα μεγαλο επιστημονικο υποβαθρο.
Υπαρχει και η "γκριζα" πλευρα.

Πιθανον κατι τετοιο να διαβασε ο φιλος teacherza http://www.fields.gr/content/fieldsEM.html , πατηστε το βελακι.
Πίστεψε με δέν διάβασα τίποτα στο internet.:103:Μόνος μου τα σκέφτομαι με τις "λίγες" γνώσεις που έχω...Νομίζω πάντως οτι αυτό με τις πλάκες έχει την ίδια σύλληψη.

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Τελικά μπορεί και να βγει, δεν ξέρω όμως αν αξίζει τον κόπο να ικανοποιήσει την περιέργεια κάποιων που τον αποκαλούν Δρυίδη.
...
Να βγει, να βγει.

Παντως ριξτε μια ματια στο ενδιαφερον link που εβαλα πριν "Κεραμικά πλακίδια απορρόφησης ηλεκτρομαγνητικών πεδίων" ttp://www.fields.gr/content/fieldsEM.html , μπορει να μας λυθουν πολλες απορειες.

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Πίστεψε με δέν διάβασα τίποτα στο internet.:103:Μόνος μου τα σκέφτομαι με τις "λίγες" γνώσεις που έχω...Νομίζω πάντως οτι αυτό με τις πλάκες έχει την ίδια σύλληψη.
Κι αν ειναι το ιδιο? Υπαρχει πιθανοτητα?

Reaction score
777
Το πρόβλημα επίσης στο χώρο του hi-end είναι οτι μπορεί ο κατασκευαστής να γεμίσει 5 σελίδες με tech specs που τελικά να είναι φτιαγμένα για να πείσουν τους αφελείς τεχνοκράτες.

Άρα το καλύτερο είναι οι μετρήσεις που θεωρείτε τόσο πολύτιμες να γίνουν απο τον καθένα ο οποίος έχει την δυνατότητα και τα εργαλεία να τις κάνει...όσο μπορεί κ αυτός.Βεβαίως αυτό δέν απορίπτει το γεγονός οτι το προιόν πρέπει να έχει κάποια tech-specs...

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Κι αν ειναι το ιδιο? Υπαρχει πιθανοτητα?
Δέν θα σου πώ και όχι...:103::103:

Αν και οι πλάκες είναι κεραμικά υλικά.Τα purifiers δείχνουν πιό μεταλλικά.Γενικότερα,ειδικά σήμερα που βρωμάει ο τόπος με πολλές ποικιλίες απο σύνθετα υλικά είναι δύσκολο να πούμε τον ακριβή τύπο ενός υλικού που βλέπουμε.

Οι αρχές λειτουργίας φαντάζομαι θα είναι σχεδόν οι ίδιες.Το θέμα είναι το αποτέλεσμα...

Reaction score
2
Ρε παιδια μην τρελενεστε. Δοκιμαστε τα στο συστημα σας και δειτε τις διαφορες. Ειναι εκει και φωναζουν απο μακρια οτι υπαρχουν. Γιατι αναλωνεστε στο τι μπορει να εχουν μεσα? Μηπως θα τα φατε? Εμενα αυτο που τελικα με ενδιαφερει ειναι οτι ακουγονται και κανουν το συστημα να ακουγεται καλυτερο οχι διαφορετικοτερο απο πριν. Αυτο ειναι το μονο που με νοιαζει. Γιατι θα πρεπει για κατι που δουλευει να σπαω το κεφαλι μου για να δω τι εχει μεσα? Σε σχεση με ακριβα καλωδια ειναι και φθηνοτερα και κανουν και μεγαλυτερη ακουστικη βελτιωση εκτως ελαχιτων εξαιρεσεων. Μπραβο στον φιλο ΝΜ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Γιάννη μισό λεπτό.
Δεν είναι θέμα περιέργειας ή τρέλας. Είναι θέμα αρχών που πρέπει να διέπουν ένα τεχνικό χόμπι όπως αυτό που εξασκούμε. Εγώ δεν ενίσταμαι με την διάθεση του κόσμου να μάθει περισσότερα γι αυτό το προϊόν, να αποκρυπτογραφήσει τις προσδοκίες του κατασκευαστή και να τεκμηριώσει επιστημονικά την χρησιμότητά του. Ενίσταμαι με την κακή προαίρεση μερικών, που σπεύδουν ταχέως θεωρητικολογώντας ασυστόλως και άνευ λόγου, να "χαντακώσουν" επικοινωνιακά μια προσπάθεια (και μάλιστα Έλληνα... φίλου), είτε από προσωπικό βίτσιο, είτε για άλλους λόγους που δεν δύναμαι να διαγνώσω. Η δυσκολία στην εξεύρεση απαντήσεων, δεν σημαίνει ότι το προϊόν είναι ανάξιο λόγου, πόσο μάλλον ο κατασκευαστής του.

Μακάρι να υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση, μετρήσεις και τεκμηρίωση ικανή για να μας πείσει σε θεωρητική βάση για την χρησιμότητα ενός τέτοιου προϊόντος. Μέχρι τότε, είναι προφανές ότι δεν θα πιάσει ο ΝΜ κανέναν από τον λαιμό για να τα αγοράσει.

...

GF

Reaction score
27
...ναι αλλα απο την αλλη δεν μπορουμε να εχουμε δυο μετρα και δυο σταθμα! Σωστα?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Τι κωλορατσα ειμαστε παντως ρε παιδι μου..........πρωτα σταυρωνουμε και μετα χαιρεταμε!!!!!!

GF

Reaction score
27
...οχι, και πολλα εγραψα ηδη και τον χρονο μου εχασα διαβαζοντας το θεμα.
Νομιζω οτι καταλαβαινομαστε.
Περιμενω να δω (το πολυ) τι θα γραψουν οι αφοριστες ματζουνιων/τεχνολογιων/συσκευων.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.266
Members
38.438
Νεότερο μέλος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΟΥΚΛΗΣ