ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Θα είναι άδικος κόπος. Έτσι κι αλλιώς, ο εν λόγω κατασκευαστής δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στο προϊόν του, γνωρίζει πως δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα, και αυτό το έχει αποδείξει εμπράκτως.
Πραγματικα θα ηθελα να μαθ(ουμε)ω το πως και το ποτε.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.318
Εγώ θα ήθελα δυο απλές απαντήσεις για το συγκεκριμένο προϊόν...

1) Ποια η επίδραση του στο μοτέρ του πικάπ?

Και

2) Ποια η επίδραση του πάνω από τον οδηγό δίσκου του τράνσπορτ?

Τα παραπάνω ερωτηματικά είναι απόρροια της ιστοσελίδας του προϊόντος και σχετικών άρθρων σε περιοδικό μετά από δοκιμή σε σπίτι ενός <<γνωστού μας>>.

Το να πω ότι για σχετική δοκιμή, πάνω στον οδηγό δίσκου, που έκανα προσωπικά, σε σύστημα που δεν γνωρίζω πολύ καλά τον ήχο του, νομίζω πως δεν έχει νόημα. Θεωρώ ότι τα συμπεράσματα μου είναι άνευ σημασίας.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.532
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Δε μας γράφεις και μια περίληψη, γιατί βαριέμαι να διαβάζω;

Reaction score
4

:111:......
Ωρεεεε.....!!
Χαμός θα γίνει..χαχααχα

Πατάω το "όντιοφιλκλάμπάθενς" και κόλλησε ο firefox........!!! :137:

Reaction score
2
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Δεν νομίζω ότι ενθουσιάστηκε και πολύ ο reviewer!
Ετσι για να ξερεις φιλε απλα σου λεω οτι τα κρατησε για το συστημα του. Επισης τα χρησιμοποιει ως αναφορα και στις δοκιμες του.

Αρα μαλλον του αρεσαν...

Reaction score
874
Καλησπέρα Γιάννη...

Και μένα αν μου τα χάριζαν θα τα κράταγα ρε φίλε...
Αλλά βλέπεις δεν είμαι ακόμα ριβιγιούερ...Τουλάχιστον επίσημα...
Πρέπει όμως να λέμε τα πράγματα όπως έχουν...
Ο τύπος τα θάβει...

Reaction score
455

επιγραμματικά costas

In terms of magnitude of improvement, I've gotten greater gains with better (not costlier than previous) cables. In the food chain of importance, I'd rate the room first, the speakers second, the amp third, the remainder of hardware including racks fourth, cables fifth and the NMS sixth.

και

Other items on the audiophile to-do list are far more important. And/but, once those have been addressed to satisfaction and
you want to move further, these Grecian absorbers become sensible. They're not cheap yet chances are that once you've accomplished the far greater task you should have before even thinking about them, their expenditure will constitute less than 5% of your total audio investment

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.532

Ααα, ευχαριστώ!

Reaction score
2

Καλησπέρα Γιάννη...

Και μένα αν μου τα χάριζαν θα τα κράταγα ρε φίλε...
Αλλά βλέπεις δεν είμαι ακόμα ριβιγιούερ...Τουλάχιστον επίσημα...
Πρέπει όμως να λέμε τα πράγματα όπως έχουν...
Ο τύπος τα θάβει...
Επειδη δυστυχως φιλε βγαζεις καποια αντιπαθεια για τα προιοντα και δεν ξερω τους λογους, θα σου πω οτι τα αγορασε κανονικα, δεν τα πηρε τσαμπα, και επειδη βιαζεσαι και λιγο, πως σου φαινεται που σε επομενες δοκιμες τα χρησιμοποιησε παλι? Επειδη ειναι τοσο χαλια ε?. Αυτα (στο τσαμπα) τα κανουμε μονο εμεις οι γυφτοι, για να παρουμε κανενα καλο σχολιο. Αν σου πω δηλαδη οτι και εγω τα εχω σαν αναποσπαστο μερος του συστηματος μου και ολες τις φορες που τα δοκιμασαμε σε συστηματα υπηρχαν διαφορες σε ολα τα σημεια δεν σου αρκει? Οχι ετσι? Ελα λοιπον οποτε θελεις να ακουσεις στην πραξη. Ξερεις ποτε δεν μου αρεσαν? Οταν το συστημα ηταν απο μονο του τοσο χαλια, τοσο "λεπτοηχο" που βαζοντας κι αυτα το ξεβρακωναν και ο ιδιοκτητης λογικο ειναι να ενιωθε λιγο ασχημα. Αυτη ειναι η αληθεια επειτα απο απειρες δοκιμες που εχω κανει. Αλλα ειπαμε στο εδω site υπαρχουν τα χρυσα αυτια που ακουν τα παντα και δοκιμαζουν εξονυχιστικα οτιδηποτε τρομαρα τους...απο τα πληκτρολογια.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Αλλα ειπαμε στο εδω site υπαρχουν τα χρυσα αυτια που ακουν τα παντα και δοκιμαζουν εξονυχιστικα οτιδηποτε τρομαρα τους...απο τα πληκτρολογια.
Γιαννη?:122:

Reaction score
141
επειδη με ενδιαφερουν ,υπαρχει κατι χειροπιαστο για να ξερω τι ακριβως κανουν,π.χ. μετρησεις?

Reaction score
874
Re: Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Επειδη δυστυχως φιλε βγαζεις καποια αντιπαθεια για τα προιοντα και δεν ξερω τους λογους, θα σου πω οτι τα αγορασε κανονικα, δεν τα πηρε τσαμπα, και επειδη βιαζεσαι και λιγο, πως σου φαινεται που σε επομενες δοκιμες τα χρησιμοποιησε παλι? Επειδη ειναι τοσο χαλια ε?. Αυτα (στο τσαμπα) τα κανουμε μονο εμεις οι γυφτοι, για να παρουμε κανενα καλο σχολιο. Αν σου πω δηλαδη οτι και εγω τα εχω σαν αναποσπαστο μερος του συστηματος μου και ολες τις φορες που τα δοκιμασαμε σε συστηματα υπηρχαν διαφορες σε ολα τα σημεια δεν σου αρκει? Οχι ετσι? Ελα λοιπον οποτε θελεις να ακουσεις στην πραξη. Ξερεις ποτε δεν μου αρεσαν? Οταν το συστημα ηταν απο μονο του τοσο χαλια, τοσο "λεπτοηχο" που βαζοντας κι αυτα το ξεβρακωναν και ο ιδιοκτητης λογικο ειναι να ενιωθε λιγο ασχημα. Αυτη ειναι η αληθεια επειτα απο απειρες δοκιμες που εχω κανει. Αλλα ειπαμε στο εδω site υπαρχουν τα χρυσα αυτια που ακουν τα παντα και δοκιμαζουν εξονυχιστικα οτιδηποτε τρομαρα τους...απο τα πληκτρολογια.
Ρε Γιάννη...που την είδες την αντιπάθεια για τα NMP???
Έχω γράψει ποτέ κάτι αρνητικό???
Ή μήπως δεν είναι αλήθεια πως αρκετοί τα έχουν πάρει ΤΖΑΜΠΑ?????

Αυτό που με πείραξε είναι ο τρόπος που τα σερβίρισαν στο aca...
Και ακόμα δεν μου αρέσει να με παραμυθιάζουνε...
Τα έβαζε ο τύπος του aca στο σύστημά και προσπαθοούσε να μας πει πως ο ήχος απογειώθηκε κατά 80% λες και μεις είμαστε μ@λ@κες και δεν ακούμε ή δε γνωρίζουμε το σύστημά μας...

................................

Τώρα όσον αφορά το review στο 6moons αν διαβάσεις λεπτομερειακά ο τύπος δε λέει και τα καλύτερα...Τους δίνει την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ πρωτεραιότητα στο σύστημα και ακόμα τα ΕΞΩΠΕΤΑΞΕ από τα καλώδια...Δεν ξέρω αν αυτό είναι θετική κριτική...
Το αν τα αγόρασε σορρυ αλλά θα το πιστέψω μόνο αν μου σκανάρει την απόδειξη ο ίδιος ο Srajan Ebaen και την δημοσιεύσει...

................................

Δεν ξέρω αν συγκαταλέγεις και μένα στα 'χρυσά αυτιά' που γράφεις πιο πάνω...Δεν είμαι ούτε το παίζω χρυσ_αυτιάς...

Για τους 'χαιεντάδες' των πληκτρολογίων συμφωνώ 100% μαζί σου και τά 'χω πει και γω πολλές φορές...Έχω φάει και 'μπανάκια' καθώς θυμάσαι...

Φιλικά πάντα...Μάνος

(Θα περάσω κάποια στιγμή να τα πούμε από κοντά Γιάννη...
Νά σαι καλά ρε φίλε...)

Reaction score
2

Μανο ρε φιλε φυσικα και δεν εννοω εσενα ως χρυσο αυτι! Τωρα για την θεση στην αλυσιδα νομιζω οτι ειναι λογικη η τοποθετηση. Ειναι δυνατον να ειναι πιο ψηλα? Φυσικα και συμφωνω μαζι του σε αυτο τον τομεα. Οσο για τα καλωδια, οκ δεν του "εκατσαν", αυτο σημαινει οτι τα εθαψε?
Αντε ρε να δω ποτε θα βρεθουμε...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.532

Λοιπόν, επειδή η γνωστή παραφιλολογία περί "δοκιμαστών του πληκτρολογίου" και άλλες τέτοιες αηδίες, ΑΗΔΙΕΣ, έχουν ως στόχο εμένα, προκαλώ τον κ. Μενδρινό να μου στείλει ένα σετ από αυτά τα purifiers, για ένα double blind test. Όχι αυτά τα κομμάτια που δένει πάνω στα καλώδια - τί άλλο θα δω στη ζωή μου - αλλά αυτά τα πλακέ αντικείμενα που τα βάζουν πάνω στις συσκευές, για να είναι εφικτό να τοποθετούνται και αφαιρούνται αμέσως.

Λοιπόν, περιμένω.

Reaction score
4

επιγραμματικά costas

In terms of magnitude of improvement, I've gotten greater gains with better (not costlier than previous) cables. In the food chain of importance, I'd rate the room first, the speakers second, the amp third, the remainder of hardware including racks fourth, cables fifth and the NMS sixth.

και

Other items on the audiophile to-do list are far more important. And/but, once those have been addressed to satisfaction and
you want to move further, these Grecian absorbers become sensible. They're not cheap yet chances are that once you've accomplished the far greater task you should have before even thinking about them, their expenditure will constitute less than 5% of your total audio investment
Όχι ρε γαmoto, έκτοι βγήκαμε ; :121:

Μαζί με την επόμενη παράγραφο βγάζω το συμπέρασμα ότι χρυσά αυτιά είναι εκείνα που έχουν καλύψεις τις 5 παραμέτρους και ανακάλυψαν την έκτη !!!

Βρε τσι ..... !

Πάμτνως εμείς ως όντιοφιλκλάμπάθενς., -όχι και όλοι μας δηλαδή-...οι καλοί,
"βελτίωσαν τα συστήματα τους",
πέμπτου επιπέδου βέβαια....!!!

Δεν το διάβασα ακόμα, λέει τίποτα για "αναλογικούς ήχους" και πως επιδρούν ;

Reaction score
2

Όχι ρε γαmoto, έκτοι βγήκαμε ; :121:

Μαζί με την επόμενη παράγραφο βγάζω το συμπέρασμα ότι χρυσά αυτιά είναι εκείνα που έχουν καλύψεις τις 5 παραμέτρους και ανακάλυψαν την έκτη !!!

Βρε τσι ..... !

Πάμτνως εμείς ως όντιοφιλκλάμπάθενς., -όχι και όλοι μας δηλαδή-...οι καλοί,
"βελτίωσαν τα συστήματα τους",
πέμπτου επιπέδου βέβαια....!!!

Δεν το διάβασα ακόμα, λέει τίποτα για "αναλογικούς ήχους" και πως επιδρούν ;
Αντε καλα κρασια...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.293
Members
38.445