ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Reaction score
2
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Λοιπόν, επειδή η γνωστή παραφιλολογία περί "δοκιμαστών του πληκτρολογίου" και άλλες τέτοιες αηδίες, ΑΗΔΙΕΣ, έχουν ως στόχο εμένα, προκαλώ τον κ. Μενδρινό να μου στείλει ένα σετ από αυτά τα purifiers, για ένα double blind test. Όχι αυτά τα κομμάτια που δένει πάνω στα καλώδια - τί άλλο θα δω στη ζωή μου - αλλά αυτά τα πλακέ αντικείμενα που τα βάζουν πάνω στις συσκευές, για να είναι εφικτό να τοποθετούνται και αφαιρούνται αμέσως.

Λοιπόν, περιμένω.
Δεν σου αξιζει να τα δοκιμασεις ΕΣΥ ρε! Ποιος εισαι εσυ που θα κανεις και τεστ?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.547

Λοιπόν, επειδή η γνωστή παραφιλολογία περί "δοκιμαστών του πληκτρολογίου" και άλλες τέτοιες αηδίες, ΑΗΔΙΕΣ, έχουν ως στόχο εμένα, προκαλώ τον κ. Μενδρινό να μου στείλει ένα σετ από αυτά τα purifiers, για ένα double blind test. Όχι αυτά τα κομμάτια που δένει πάνω στα καλώδια - τί άλλο θα δω στη ζωή μου - αλλά αυτά τα πλακέ αντικείμενα που τα βάζουν πάνω στις συσκευές, για να είναι εφικτό να τοποθετούνται και αφαιρούνται αμέσως.

Λοιπόν, περιμένω.
Αν το συγκεκριμένο προϊόν πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται, και αν υπάρχουν κότσια, ιδού η πρόκληση: Double blind test. Αρμόδιος να απαντήσει είναι μόνον ο κ. Μενδρινός. Κάθε άλλη απάντηση απορρίπτεται.

Reaction score
140
Μια ερώτηση έχω , τα καταστήματα orpheus εμπορεύονται τα προϊόντα του κ, μενδρινου?

Reaction score
10
Εγώ πιστεύω τον Γιάννη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι κάνουν διαφορά! Ξέρω πως ακούει, τι ακούει και ξέρω ότι δεν θα έλεγε ψέματα. Εξάλλου και ο Νίκος από ότι είπε παρατήρησε επίσης θετικές διαφορές!

Το θέμα είναι πόσο προτεραιότητα είναι για ένα σύστημα. Δεν θα κάνουν ένα σύστημα από χρέπι θεϊκό! Το κάνει σαφές και ο reviewer του 6moons! Aφού έχετε τελειώσει με ΟΛΑ τα υπόλοιπα ασχοληθείτε και με αυτά!

Και καλό είναι να το αντιλαμβάνονται όσοι μας διαβάζουν!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.473

diabolical, ένα έχω να σου πω:

"Δεν σου αξιζει να ποστάρεις ΕΣΥ ρε! Ποιος εισαι εσυ που θα κανεις και ποστ?"

(κλόπι-ράιτ ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus)

Δεν σου αξιζει να τα δοκιμασεις ΕΣΥ ρε! Ποιος εισαι εσυ που θα κανεις και τεστ?
Συμπληρώνω: τι, όλοι ίσοι κι όμοιοι είμαστε?

:135::135::135:

Reaction score
874
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Αν το συγκεκριμένο προϊόν πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται, και αν υπάρχουν κότσια, ιδού η πρόκληση: Double blind test. Αρμόδιος να απαντήσει είναι μόνον ο κ. Μενδρινός. Κάθε άλλη απάντηση απορρίπτεται.
Για ντάμπολ(Double) στο ποδόσφαιρο (απ' αυτά που χαρίζουν στο Γαύρο εδώ και 27.000 χρόνια η Ομοσπονδία και οι Διαιτητάδες) ξέρω...

Για ντάμπολ(Double) σουβλάκι (με διπλή πίτα ή διπλό καλαμάκι) πάλι ξέρω...

Για ντάμπολ(Double) σε ορισμένες ενδιαφέορυσες ταινίες ή και σε 'live' καταστάσεις...πάλι ματα_ξανα_ξέρω...

Για ντάμπολ(Double) blind test.....δεν έχω ματα_ξανακούσει...
Για κάν' το λιανά ρε τεράστιε.........
Και παρέθεσε και την απαραίτητη τεκμηρίωση...οκ....???
Δηλαδής το σύστημα...το χώρο...κλπ...κλπ...
Όχι τίποτες άλλο...για να σε πάρουμε επί τέλους μια φορά στα σοβαρά....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.547
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Για ντάμπολ(Double) στο ποδόσφαιρο (απ' αυτά που χαρίζουν στο Γαύρο εδώ και 27.000 χρόνια η Ομοσπονδία και οι Διαιτητάδες) ξέρω...

Για ντάμπολ(Double) σουβλάκι (με διπλή πίτα ή διπλό καλαμάκι) πάλι ξέρω...

Για ντάμπολ(Double) σε ορισμένες ενδιαφέορυσες ταινίες ή και σε 'live' καταστάσεις...πάλι ματα_ξανα_ξέρω...

Για ντάμπολ(Double) blind test.....δεν έχω ματα_ξανακούσει...
Για κάν' το λιανά ρε τεράστιε.........
Εμ, άμα τα ήξερες αυτά θα ήστανε τεράστιος σαν εμένα, αν υποθέσουμε ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατό, που δεν είναι, αλλά λέμε, κουβέντα να γίνεται. Ανακοίνωση συστήματος και άλλες τέτοιες παπαρο-χαϊεντοαρλούμπες δεν παίζουν. Το double blind test είναι επιστημονική μέθοδος επαλήθευσης της αποτελεσματικότητας συγκεκριμένου κατά περίπτωσιν δοκιμίου, ανεξαρτήτως συστήματος. Εκτός αυτού, (θα έγραφα "πέραν αυτού", αλλά δεν είστε άξιοι για τόσο ωραία Ελληνικα), εκτός αυτού, λοιπόν, όσο καλύτερο είναι ένα σύστημα, τόσο περισσότερο αναίσθητο οφείλει να είναι από όλες αυτές τις πωστισλέν, τις "κακές ακτινοβολίες", καθιστώντας άχρηστα αυτού του είδους τα ματζούνια, εάν φυσικά αυτά πραγματοποιούν έστω και το παραμικρό από τους ισχυρισμούς του κατασκευαστή, καθ' ό,τι, άλλως πως, η θέση τους είναι μόνον δίπλα στα περιοδικά αστρολογίας και σε αγγελίες για χαρτορίχτρες και καφετζούδες. Πάντως, εάν τελικώς λάβει χώραν (*) το περί ου ο λόγος (*) τέστ, θα σας ανακοινώσω τη σύνθεση των χρησιμοποιηθέντων συστημάτων.

Μολαταύτα (*), καταδέχομαι να ρίξω τη μύτη μου και να ασχοληθώ με τέτοια πράγματα, όχι γιατί διέρχομαι στιγμές αδυναμίας - μη χαίρεστε, αλλά για χάρη αυτωνώνε που διαβάζουν και τους περνάει από το μυαλό, έστω και αδιόρατα, πως τέτοια ματζούνια είναι χρήσιμα για το "σύστημά τους". Για τον ίδιο λόγο, αλλά και επειδή δεν μπορείτε να ανθέξετε (*) όλη την κακία μου, και ούτε είστε άξιοι να απολαύσετε όλη τη σοφία μου, καταδέχομαι περιφρονητικά να σας παραθέσω ένα link. Εάν καταλάβετε έστω και το παραμικρό, καλώς δι' υμάς (*). Εάν όχι, δεν θα εκπλαγώ, πώς θα ήταν δυνατό να εκπλαγεί κάποιος με τα αυτονόητα.

(*) Κι αυτές οι λέξεις ανήκουν επίσης στα ωραία Ελληνικά, αλλά καταδέχομαι να σας κάνω τη χάρη να τις γράψω, μπας και κάποια στιγμή, μετά από καμιά πεντακοσαριά αιώνες, μπορέσετε να αποστηθίσετε λίγα από αυτά που γράφω, με τον τρόπο που τα γράφω, τιμώντας έστω και στα ξεκούδουνα την Ελληνική γλώσσα, ως ωφείλατε.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.547

Κάποια στιγμή στο μέλλον, δε, θα σας κάνω τη χάρη να σας βάλω να ακούσετε και πώς ακούγεται μια εκδοχή του jitter. Βσσικά, θα ήθελα αυτό να το ακούσουν μόνον όσοι το αξίζουν, αλλά τέτοιες διακρίσεις, αφ' ενός μεν μπορεί να τις άρει και ένα μικρό παιδί, αφ' ετέρου, δε, δεν συνάδουν και με το πολίτευμα της χώρας.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Κόγια είσαι ισοπεδωτικός! :144:

Understandably guarded about the exact composition of the lightweight compound he molds into round cookies, bars and sticks, he confirmed my guess that they contain aluminum shavings (plus other metals) and crushed quartz crystal suspended in resin.
.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.547

Βρε, ας έχει μέσα ακόμα και απεμπλουτισμένο ουράνιο, ακόμα και νύχια αετού Αργεντινής. Αποτέλεσμα;

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

...νύχια αετού Αργεντινής.
Επ! Αυτό είχαμε πει θα μείνει μεταξύ μας! Να δω πώς θα θωρακίζουμε τώρα τα καλώδια που λέγαμε να ρίξουμε στην αγορά... :116:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.547

Δεν με απασχολούν τα νύχια βρε, μπορώ να τα υποκαταστήσω με κυνόδοντες κόκκινης αλεπούς Αργεντινής. Αυτό που με απασχολεί είναι πως το ουράνιο έχει κολλήσει στο τελωνείο. Σώνει και καλά θέλουν να το δοκιμάσουν αν τρώγεται, γιατί δε μυρίζει και δεν μπορούν λέει να βγάλουν άκρη, πώς να το φορολογήσουν.

Reaction score
681
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

οσον αφορα το συστημα αναφορας στο οποιο θα γινει το blind test υποψιαζομαι οτι τα ηχεια θα ειναι Audio Spectrum και το DAC το Benchmark (ισως σε συνδιασμο με transport Sony). Επισης καλωδια ηχειων κλασσικο καλωδιο του ηλεκτρολογου. Ενισχυτες μαλλον DIY αλλα αυτο μπορει να μας το διευκρινησει ο ΚΚ. Τι αλλο θελεις να μαθεις για τις συνθηκες του τεστ?

Reaction score
140
Δεν βρίσκω που είναι το πρόβλημα , είτε από την μεριά του κατασκευαστή ( εφόσον γνωρίζει στο ελάχιστο τον κκ ) είτε υποστηρικτών και κατόχων των purifiers να σηκώσουν το γάντι ( κίτρινο ? )
Πρωσικά εάν είχα purifiers μετά από όλη αυτήν την συζήτηση θα τα διέθετα στον κκ

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.547

Λοιπόν, μετά από ένα μικρό ψάξιμο, οι ισχυρισμοί του κατασκευαστή εκτίθενται με σαφήνεια εδώ.

[YOUTUBE]TkfHPFb1Tlg[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Wxu7jwtsEJ4[/YOUTUBE]

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.312
Members
38.447
Νεότερο μέλος
Gian