Νέα ηχεία για σαλόνι αντί των dali zensor 1 που έχω

A

AKARL

Guest
Σοβαρά? Τόσο καλά είναι? Έχω τα Dali sensor 1 και τον Yamaha r-n402d. Πιστεύεις θα δω διαφορά αν αντικαταστήσω τα Dali με αυτά? Είναι αν έλεγα τα λεφτά... δεν μπορώ να βρω καλύτερα με τόσα πολλά λεφτά λες? Αν είναι, να τρέξω....

Α, και κάτι άλλο. Μου φαίνεται πολύ παράξενο το γεγονός πως δεν υπάρχει ούτε ένα βίντεο σε ολόκληρο τ9 Ίντερνετ με αυτά τα ηχεία, για να δω πως είναι.
[DOUBLEPOST=1518095782][/DOUBLEPOST]

Τέλος, ούτε στο Amazon τα βρίσκω. Μήπως είναι παλιά και εχουν αντικατασταθεί?
Πήγαινε στου Νάκα να τα "ακούσεις".

Θα το χάσεις το κορμί πατριώτη.... ;)

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
375
Πάρε και την κρυσταλιέρα μαζί.
Συμφωνείς για τα ηχεία η όχι? Θέλω μια Τρίτη γνώμη.
[DOUBLEPOST=1518099713][/DOUBLEPOST]Επίσης, σαν άσχετος πρέπει να ρωτήσω. Ταιριάζουν τα Ωhm των ηχείων με τον ενισχυτή μου?

trane5587

JBL-Crown τέλος του δρόμου
Reaction score
1.136
Πληροφοριακά να ενημερώσω ότι υπάρχει ένα ζευγάρι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο...

Reaction score
1.057
Συμφωνείς για τα ηχεία η όχι? Θέλω μια Τρίτη γνώμη.
[DOUBLEPOST=1518099713][/DOUBLEPOST]Επίσης, σαν άσχετος πρέπει να ρωτήσω. Ταιριάζουν τα Ωhm των ηχείων με τον ενισχυτή μου?
Δεν θα συμφωνησω με τη προταση του AKARL για το συγκεκριμενο ενισχυτη που εχεις
Ως κατοχος Wharfedale θα σου ελεγα ναι σε πιο μικρο με λιγοτερες απαιτησεις ισχυος

Reaction score
15.469
υπομονη φιλτατε,μπορει σε μιαολια καιρο να δωσω τα δικα μου 1,45 αβουγουδου ...

α , χωριανακι , εδα που το θυμηθηκα ... να παραιτησεις τσι αγγελιες των αθρωπω και να κανεις κριτικες ακροασεις γιατι περιμενωμε την αποπση σου ...

Reaction score
1.057
Βρε ας πάρει τα ηχεία και μετά, όταν μπορέσει, χτυπά έναν ΧΛΣ-1502. ;)
Επειδη εχω χασει μαλλον καποια επεισοδια μπορεις να μου μεταφρασεις τον "τιτλο σου" στα ελληνικα ?

Reaction score
5.710
Σοβαρά? Τόσο καλά είναι? Έχω τα Dali sensor 1 και τον Yamaha r-n402d. Πιστεύεις θα δω διαφορά αν αντικαταστήσω τα Dali με αυτά? Είναι αν έλεγα τα λεφτά... δεν μπορώ να βρω καλύτερα με τόσα πολλά λεφτά λες? Αν είναι, να τρέξω....

Α, και κάτι άλλο. Μου φαίνεται πολύ παράξενο το γεγονός πως δεν υπάρχει ούτε ένα βίντεο σε ολόκληρο τ9 Ίντερνετ με αυτά τα ηχεία, για να δω πως είναι.
[DOUBLEPOST=1518095782][/DOUBLEPOST]

Τέλος, ούτε στο Amazon τα βρίσκω. Μήπως είναι παλιά και εχουν αντικατασταθεί?
πληροφορίες .......https://www.cambridgeaudio.com/gbr/en/products/sx/sx80

A

AKARL

Guest
Επειδη εχω χασει μαλλον καποια επεισοδια μπορεις να μου μεταφρασεις τον "τιτλο σου" στα ελληνικα ?
Κατ'αρχάς τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εγώ ξέρω; :idk:

Εσύ, διαβάζοντάς το, ήντα καταλαβαίνεις;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.963
Δηλαδή τι; Το πρωί δεν πίνουν τσικουδιά στην Κρήτη;

Που λες, τα ρεντεκο είναι ηχειάρες. Ωραία καμπίνα, ελαφριά ελαφριά να μη σου πιάνεται η μέση στο κουβάλημα, με μπλε μεγάφωνο μαγικό οβάλ που τα παίζει τα πάντα όλα χωρίς κρος, και ματσάρει πολύ καλά με λαμπάτους. Λίγοι ξέρουν να τα απολαμβάνουν αυτά τα αριστουργήματα..

Ψάξτο.

Reaction score
30.455
Δηλαδή τι; Το πρωί δεν πίνουν τσικουδιά στην Κρήτη;

Που λες, τα ρεντεκο είναι ηχειάρες. Ωραία καμπίνα, ελαφριά ελαφριά να μη σου πιάνεται η μέση στο κουβάλημα, με μπλε μεγάφωνο μαγικό οβάλ που τα παίζει τα πάντα όλα χωρίς κρος, και ματσάρει πολύ καλά με λαμπάτους. Λίγοι ξέρουν να τα απολαμβάνουν αυτά τα αριστουργήματα..

Ψάξτο.
Αχχχ τί μου θύμισες τώρα!!!

Απάντηση: Re: Τα Δυο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ...(HARBETH 40.1)

ενα μονο θα σας πω, ευθεως, χωρις ιχνος υπερβολης, αλλα συναμα και με απολυτη βεβαιοτητα:

σαφης αναβαθμιση για τον κατοχο ρεντεκο, ειναι να μεταβει σε τιβολι.
:D
[DOUBLEPOST=1518175152][/DOUBLEPOST]

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.103
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT