Νέος συν-συντονιστής στην Audio - Hi Fi...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Με ιδιαίτερη χαρά, σας ανακοινώνω την ένταξη του αγαπητού μας Θανάση (thanasis k), στην συντονιστική ομάδα των κατηγοριών Audio - High Fidelity!

Η χαρά μου είναι διπλή, τόσο γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο με μεγάλη αγάπη για την μουσική και αστείρευτο μεράκι για την σωστή αναπαραγωγή της, όσο και γιατί στην ομάδα προστίθεται άλλος ένας αθεράπευτος πανελάκιας. :615:

Είμαι απολύτως σίγουρος, ότι οι γνώσεις και οι εμπειρίες του θα βοηθήσουν όλους εμάς που συνυπάρχουμε στις κατηγορίες του δικάναλου ήχου. Ο Θανάσης δεν είναι άλλωστε νέος σε αυτήν την κατηγορία, έχει δώσει ήδη δείγματα γραφής.

Φίλε Θανάση, σε καλωσορίζω στην Συντονιστική Ομάδα και σου εύχομαι καλή συνέχεια. :607:

Νίκος Τσαρουχάς
Αν. Γενικός Διαχειριστής

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Καλως τον Θαναση.
Ειναι χαρα και τιμη μας να εισαι μελος της Συντονιστικης ομαδας
του AVSite.
Και καλη δυναμη,φιλε!

Reaction score
4
Απάντηση: Νέος συν-συντονιστής στην Audio - Hi Fi...

Συγχαρητήρια + καλή επιτυχία στον νέο μας συντονιστή ! :611:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Καλως ηλθες στην συντονιστικη ομαδα!!
Καλη δυναμη!

Reaction score
0
Καλή δύναμη Θανασάρα μου!

Αν και δε σε φοβάμαι εσένα, είσαι δυνατό στομάχι!:622:

Reaction score
4.247

Θαναση καλη επιτυχια στα νεα καθηκοντα σου πλεον, απο μενα και απο την Λενα.
Στους αποχωρισαντες καλη ...αποτοξινωση! (κοματακι δυσκολο:142:)
Παντως βλεπω οτι η συντονιστικη ομαδα μεγαλωσε (4 απο 3). Να υποθεσω οτι γενικωτερα μεγαλωσε η παρεα, η εμεις γιναμε πιο δυστροποι:141: και θελουμε περισσοτερα χαλιναρια? Οφειλω να ομολογησω οτι απο κει που κατηγορουσαμε τα παιδια μας οτι τους σκλαβωσε το ιντερνετ, τωρα εμεις γιναμε χειροτεροι. Αν δεν μπουμε καθε μερα για τουλαχιστον ενα διωρο αρχιζει το συνδρομο ...στερησης.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Re: Απάντηση: Νέος συν-συντονιστής στην Audio - Hi Fi...

Αν δεν μπουμε καθε μερα για τουλαχιστον ενα διωρο αρχιζει το συνδρομο ...στερησης.
Δηλαδη Βασιλη εσυ "μπαινεις" μονο για ενα διωρο?:111:

Reaction score
8
Καταρχας θα ηθελα να σας ευχαριστησω πρωτα ολους για τις ευχες σας και κατα δευτερον για την τιμη που μου κανετε με την επιλογη μου γι αυτην την θεση.
Δεν σας κρυβω οτι απο την στιγμη που το εμαθα, πραγμα που μου προκαλεσε μια ευχαριστη εκπληξη, με εχει αγχωσει λιγο, μια και ουτε παρα πολυ παλιος ειμαι στο φορουμ, αλλα και ουτε τις φοβερες τεχνικες γνωσεις εχω επι του θεματος. Αυτο παντως που πραγματικα εχω ειναι η αγαπη μου για τον ηχο και κυριως για τους συνφορουμιτες μου, ειτε διαφωνω μαζι τους ειτε συμφωνω και αυτο θα προσπαθησω να περασω μεσα απο την θεση που μου εμπιστευτηκατε.

Ιδιαιτερα θα ηθελα να ευχαριστησω τον Νικο για τα πολυ καλα του λογια, καθως επισης και οσους με προτειναν γι αυτην την θεση. Τελος θα ηθελα να πω και στους απλους χομπιστες παλιους και νεους, να μην διστασουν να με ενοχλησουν, για οποιοδηποτε θεμα θελησουν χωρις να το σκεφτουν καθολου.

Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω.

Reaction score
13
Καταρχας θα ηθελα να σας ευχαριστησω πρωτα ολους για τις ευχες σας και κατα δευτερον για την τιμη που μου κανετε με την επιλογη μου γι αυτην την θεση.
Δεν σας κρυβω οτι απο την στιγμη που το εμαθα, πραγμα που μου προκαλεσε μια ευχαριστη εκπληξη, με εχει αγχωσει λιγο, μια και ουτε παρα πολυ παλιος ειμαι στο φορουμ, αλλα και ουτε τις φοβερες τεχνικες γνωσεις εχω επι του θεματος. Αυτο παντως που πραγματικα εχω ειναι η αγαπη μου για τον ηχο και κυριως για τους συνφορουμιτες μου, ειτε διαφωνω μαζι τους ειτε συμφωνω και αυτο θα προσπαθησω να περασω μεσα απο την θεση που μου εμπιστευτηκατε.

Ιδιαιτερα θα ηθελα να ευχαριστησω τον Νικο για τα πολυ καλα του λογια, καθως επισης και οσους με προτειναν γι αυτην την θεση. Τελος θα ηθελα να πω και στους απλους χομπιστες παλιους και νεους, να μην διστασουν να με ενοχλησουν, για οποιοδηποτε θεμα θελησουν χωρις να το σκεφτουν καθολου.

Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω.
Σωστη η επιλογη του Θαναση.

Θαναση συγχαρητηρια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk